157
Minden ami ezzel a harcművészettel kapcsolatos!
-
#32 én is inkább thai-box-ot választanék. Az ilyen küzdősportok, mint a karate, ju-jitsu stb. szépek, látványosak, csak hát nem biztos, hogy a sok dobás az utcán kivitelezhető (legalábbis 1-2 év edzés után nem). -
[Walaki]D`Lair #31 hát nem két hétig nyomtam hidd el.... -
#30 én a témához csak annyit tudok hozzászolni hogy a tegnap esti tv film olyan lapos volt mint Görbe Nóra!!!!!!!!!!!!!! :D -
#29 Na újabb nagy szakértő. (_!_)fej. -
[Walaki]D`Lair #28 áááh....el egy lófasz....mármint a kyo....semmi értelme...ha önvédelmet akarok, akkor elmegyek thai-box ra vagy mittomén...de ez ilyen szar.... -
#26 akakrom mondani Ju-Jitsut meg Shotokan nyomtam 3 ill. másfél évig.. -
#25 Én Ju-Jitsu-t és Shotokant meg 3, illetve 1,5 évig. Szerettem az edzéseket, de ezekhez sajnos tehetség és kitartás kell amik nálam nem igazán állnak rendelkezésre. -
#24 Akkor frankó gyerek vagy. Amikor nekem volt valamiről lesújtó véleményem, akkor bezzeg lefikáztál, hogy te tapasztaltabb fórumozónak néztél engem, köszi. -
Cat #23 én nem is nyitottam topicot egy olyan témának, amiről lesujtó véleményem van :) -
#22 Hát pedig de... ;) -
#21 Nem is... -
#20 Nem mintha a tiéd jobb lett volna! -
#19 Jano, rólad egyre dúvább dolgok derülnek ki... :) -
Cat #18 ha ez a véleményed, minek nyitottál rola topicot ? -
#17 Ha szerinted értelmetlen a Kyokushin, akkor miért csinálod?
Egyébként csináltam, és nem 2 hétig. -
Augustus Gigo #16 menj el egy küzdőedzésre és magad tapasztalod meg! -
#15 még mindig ott a pöcse :) -
#14 Én karatékoltam régen ilyet, de nem tetszett! -
#13 Értelmetlen. Ezt hány év tapasztalat után mondod? -
Augustus Gigo #12 ez iyg van püfölöd ezerrel a nagy mellkasát ő meg közben ásítmajd unalmában szépen hasbarúg -
[Walaki]D`Lair #11 Nem...a mesterrel nem volt baj...(amúgy nő volt...:))
azzal a faszmajommal volt..>:( -
Cat #10 a kyoval az a hatalmas gond, hogy mivel nem lehet fejre ütni, iszonyatos mértékben torzítja a dolgot a nagydarab emberkék javára
értelmetlen az egész így -
Augustus Gigo #9 tök jó csaka az a baj hogy magyarországon is már többrészre szakadt a kyo-tábor sosai halála után:( -
TheZsenyka #8 Király infók.
Ugyanerről a site-ról egy konkrét oldal. Érdemes megnézni a helyi képviselők neveit a különböző országokban. -
neménvoltam #7 loál!
amúgy én shotokanoztam fél évig. aztán abbahagytam... -
Augustus Gigo #6 nálunk mindig töltésen kell futni mezítláb 10km-t -
TheZsenyka #5
itt egy kép faterról, amint agresszorkodik... -
Augustus Gigo #3 hát igen sok múlik a mesteren,ha nem szimpi akkor télleg hagyni kell és mást kell keresni! MTKKSZ-es voltál? -
[Walaki]D`Lair #2 LOÁL....én 1 évig nyomtam, de valahogy az a buzirakás főfasz, az a Kalmár Árpi jól elbaszta a kedvemet, szal abbahagytam.... -
Augustus Gigo #1 Én négy éve kyozok, jelenleg 6 kyus vagyok, várom a többi karatékát ebbe a topicba!