Mi ennek a számnak a címe?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.koreus.com/video/koreusity-163.html
http://www100.zippyshare.com/v/kvmZkxBM/file.html
Kérdésem az volna, hogy esetleg tudjátok e a címét pár mondat alapján?
játszhatnánk azt is, hogy miért ne szeretnél
legyen boldogság szerelem
aztán minden társaságnak azt mondjuk hogy máshol járnak
!Forza Ferrari!
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Utoljára szerkesztette: kanocpapi, 2015.12.09. 22:52:03
Még mindig keresem :-( De kemény dió.
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
viccet félretéve, tök mindegy min nőttél fel, minél több stílust hallgatsz,annál szélesebb lesz a....füled és a hallásod! <#nevetes1>#nevetes1>
Lehet ott kezdodik a problema, hogy fingom nincs a poprol :D
mivel metalon nottem fel, de ma meghallottam ezt es vhonnan ismeros volt
mondhatni kozel jartam... xD
ehhez hasonlóról nem tudok a repertoárukból.
szerintem 30 felett nagyon kevés popzenekedvelő van, aki ne ismerné ezt fel,
épphogy csak hallani, de amit hallok, az egyértelműen
JERMAINE STEWART & PIA ZADORA - WHEN THE RAIN BEGINS TO FALL
remekműve
Már nagyon rágja a fülem ez a háttér zene, mindig Van Halen ugrik be, pedig tudom, hogy nem az
Egy Edda számra is emlékeztet
Valaki?S
Köszi!
Egy barátom kért meg, hogy ebből csináljak karaoke verziót, de tudnom kellene hozzá, hogy mi az eredeti címe, amit feldolgoztak, hátha abból találok instrumental verziót. Valaki tud segíteni? Köszi előre is. (:
https://youtu.be/qMAQEimp8f0
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Inkább nem kínzom magam tovább, itt van a nyelvemen de istenért se akar jönni a címe :D
Köszi
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Hol találtad? azzal kapcsolatban nem tudod megtalálni?
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.11.22. 19:32:30
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.10.27. 16:49:26
Nem valami másra emlékszel?
Mindenesetre eszembe juttattad egy régi kedvencemet köszi.<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.10.27. 16:39:52
Kerestem Freedom / Hitory, MLK címszavakra, de semmi :/
Tudjátok, hogy melyik zene (Battlefield 1942 vagy BF2) amiben Marin Luther King beszéde is szerepel...
"...and go down in history..." azthiszem ilyen szövege részlete van...
2 napja keresem, hogy meghallgathassam :)
A megfejtésben kb. 3 és fél éve, atiapuka segített az egyik topikban, de sajnos csak most találtam meg a bejegyzést, mert nem követem már a témát nagyon régóta.
További keresgélés után meglett az a változat is, amit kerestem <#buck>#buck>
Mindenkinek köszönöm, aki segített, vagy segíteni próbált! <#eljen>#eljen> <#integet2>#integet2>
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Utoljára szerkesztette: gotchaaa, 2015.10.14. 18:58:25
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Előre is köszönöm !
http://speedy.sh/b6NbE/miez.mp3
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Köszönöm előre is!
For sale: thedronewebshop.com
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict