Mi ennek a számnak a címe?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2015.09.25. 01:40:21
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
https://youtu.be/V516Umjg-jo?t=308
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
GTA V (*.*)
http://music-for-video.com/?gclid=Cj0KEQjwsb-vBRCLj7TvqpGx_MoBEiQALgFGnvMeEZl2u0ObuYcf1A_oAoKNQnEocA1e4LRo6vVMc_UaAtzl8P8HAQ
!Forza Ferrari!
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2015.08.30. 14:53:21
http://www.ingyen-video.net/toszkanai-eskuvo-2015-vidto/
Előadó elvileg: André Rieu ,de seholse találom külön 😞
Egy klippet keresek,aminek a utolsó harminc másodpercét láttam ma a sláger tv-n.Egy nő lufikat tartott a tengerparton,és csak annyit jegyeztem meg,hogy azt mondogatta "in paradise".Sajnos csak ennyit tudok róla mondani,de hátha szerencsém lesz,és valaki ráismer.
Félreértettél, én csakis jó szándékkal próbálok segíteni, de piszok nehéz feladat ennyi alapján behatárolni egy számot, ezt magad is hallhattad a youtube-on.
Tehát konkrétan amit én tudni szerettem volna azt csak most tudtam meg lényegében. Az "intro" : közel azonos a DALLAMA a Jonas féle száméval, de a SZÖVEGE egész más és NŐ énekli. Ez talán a legbiztosabb kiinduló pont, ha jól értelmezem.
Segítene, ha be tudnánk azonosítani a műfaját az általad hallott számnak, mert pl. a dance-electro-dubstep között annyi a hasonlóság, mint egy rock, jazz, reggie triónál. 😊 (ezért mondtam a 70%-ot)
Mivel írtad, hogy nem vagy járatos az elektronikus zenékben, ezért abban tudok segíteni, hogy megtaláljuk a műfaját, ha mondasz 2-3 hasonló stílusú számot, az általad hallottal. Nyilván könnyebb lenne, ha ismerném a számot, de 99%, hogy még én sem hallottam. 😄
(csak tipp, de dallamosság alapján trance/vocal trance lesz)
https://www.youtube.com/watch?v=WbpBzADs0_o
Na:
-elején nincs tamtam
-az intro az mondom hogy 90%-ban ilyen, gyakorlatilag ezt veheted egy UGYANEZ-nek félhang eltéréssel
-szerintem félreértetted, mert azt mondtam, hogy az INTRO hasonlít, nem azt hogy ezt a zenét keresem
-arra hogy nem gitár az intró, arra azt tudom mondani, hogy mivel gépzenét keresek attól még a dallam az lehet ugyanaz
-igen a szövege más, ha tudnám a szöveget akkor nem érdeklődnék hanem beírnám google-ba aztán kész, már okosabb is lennék
-mivel nem operát keresek, nem tudok női hangszíneket sorolni, ezért maradjunk annál hogy nő énekel (pl Ellie Goulding és társai, nemtom)
-mióta kérdeztem meghallgattam youtubeon rengeteg féle vegyítésben a (2010's dance electro music dubstep house summer party mix woman vocal) szavakkal és hát konkrétan hasonlót sem találtam, biztos rossz megközelítés vagy nem tudom, de akkor te más zenék 70%-ával azonosítod vagy nem tudom mi lehet a probléma
-azt hogy milyen stílusú/érzületű a szám leírtam
-azt hogy mit értettem ki belőle leírtam
-azt hogy milyen hosszú volt leírtam
-azt hogy mikori megjelenésre lövöm be megmondtam
Igazából egy előadó-cím kombón kívül mindent elmondtam, ennyit tudtam így összeszedve/kiegészítve/hozzátéve írni.
Ha ez kevés, akkor nem tudok segíteni, így vagy úgy de köszönöm hogy foglalkoztál velem, én azért keresem tovább.
Üdvüzlet 😊
Egy lassabb, talán 2010 körüli club/dance/electro/dubstep zenét keresek (sajnos a stílusok közti különbséggel nem vagyok tisztában). Jellemzője, hogy egy nő angolul vokálozik és az intrója hasonlít a Nick Jonas - Give Love A Try intrójához: zene
Előre is köszönöm a segítséget, üdv
Utoljára szerkesztette: Rudolf14, 2015.08.17. 14:59:18
Köszönöm😊
keresek egy számot ami elég kevés van belőle.
Úgy tizenhárom éve hallhattam először. valahogy úgy kezdődik hogy "Welcome to the psycho park(na itt lehet hogy ward vagy psychopath)
Break it true, nobody gonna stop it rész is van benne.genre valszeg rnb vagy hiphop szerű.elég gyors volt.mintha lett volna benne hegedű szerű effekt is és az eleje eléggé vészjósló volt.
tudom kevés,de hátha valaki tudja.azt hiszem egyszer már kérdeztem itt de ismét eszünkbe jutott a baráti társasággal.
előre is köszi
Vagy nem tudom mire gondolsz. <#nemtudom>#nemtudom>
A kérdésedre : zenefelismerő progik, dalszöveg keresők, apróbb bejáratott ismeretek, meg a zene szeretete. <#nyes>#nyes>
Őőő, amiket találtam? Miket is? <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2015.07.27. 10:37:07
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Ja, a link-ben amit segítségül adtam, az első komment a kérdésed, a második a válasz volt rá.
"...és...szerintem...bizony."
"...és...szerintem...bizony."
A Petőfi-n középen van csúszkás (dátum/időpont) műsortár, ott is kereshetsz. Ennyi amit segíteni tudok, mert dalszöveg alapján ilyet nem találtam, mint amit írtál. (rap stílusban)
A másik számhoz, amit lentebb kértél, pedig legalább egy stílust és a zene évjáratát add meg, mert épp 15 féle zenében hallható ilyen sablon-szöveg.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Régen írták a Petőfi honlapján a zene címeket, amiket játszottak a rádióban, de most nem találok ott olyat.
Utoljára szerkesztette: Peetboy, 2015.07.24. 00:18:14
Melyik ez a magyar zene? "Szinesztézia, illat, szín" - Ezt rappelik benne. A nő angolul énekli a refrént.