Mi ennek a számnak a címe?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Brolly
Akkor az nem egy külön szám, hanem Cuban Pete Long live the Mambo King c. számában van benne, vagyis egy alternatív vég a film miatt, ahogy olvastam az egyik youtube-os kommentben :S nah mindegy, azért köszi!

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

nem:S nem a stílusa nem ilyen. Azért köszönöm😊
Talán Ricky Martin ?

Én meg az elsõre lennék kíváncsi, nagyon jó. 😊

The Protector
Köszi szépen.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

én ismételten keresek egy zenét és hozzátok fordulok. refrén tudom: valami olyami have a gogogogogogooo vagy ilyesmi a goban biztos vagyok nem mai szám rádiók szokták játszani valamelyik nap hallotam😊 remélem tudtok segíteni:$
Hali!
link 7:05-tõl háttérzenenének mi a címe?
Köszi
Cuban Pete a szám címe.
Pepsi Twist
na kicsit tovább kutakodtam és megis van: ThoseTwo Guys: '33 Rev

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Pepsi Twist
am ha megnézed így http://www.youtube.com/watch?v=Srm-BDfy9G0 tehát nem embeddként alatta írja hogy zene: The Clovers - One Mint Julep viszont ez kurvára nem az 😄

Brolly
Valaki tudná annak a számnak a címét, ami a videó 2:20nél kezdõdik? Már egy ideje keresem, de szinte senki nem tudta megmondani :/

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Eric*
Eryc Prydz - Call on me
The Protector

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Ez nem jó helyette? :-)

Club - Deep Inside
Én mondjuk? 😊
Scottt

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

nagyon nem 😞
Doomista
Második számra is megvan, hogy melyik, Need for Speed Hot Pursuit topikban meglehet lelni.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

LeWyTy
Ezt nem találom... de ez hasonlít...<#idiota><#idiota><#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Doomista
Marilyn Manson - Tainted Love 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Pepsi Twist
az elsõ micsoda? 😄

Pepsi Twist
Ami ebbe a videóba megy mi a címe? 😄

Doomista
Videó

Sziasztok!
Ismét ide fordulok segítségért!
Az új NFS trailer...2 szám szól alatta, az egyiket, azaz az elsõt tudom, mansontól van, a másodikra nem tudok rájönni, esetleg valaki tudja annak a számnak a címét ? Elõre is köszi!

vedd föl
dragon11
Sziasztok!

A Freddy vs Jason címû filmben valaki tudna mi a címe annak a zenének, amikor a kukoricásban buliznak az emberek? Valami discos zene lehet ez..

wikipedian átnéztem mind a 20számot, egyik sem volt az..😞

Ha nem tudjátok így, akkor felveszem diktafonnal!

köszönöm a segítséget srácok.

SASboy
köszi, de sajna nem találtam meg.

nice legs. what time to open?

Nagyon szepen koszike..........
Marilyn Monroe - I Wanna Be Loved By You az eredeti, keresgélj a remixek között.
Ja és nem a Judas Priest-tõl a Come and get it-re gondoltam...

Hello!

Egy szám címét keresem, de csak egy nagyon apró szövegrészletet tudok belõle, azt sem pontosan. Egy heavy/power metál számról van szó és biztos szerepel benne a második versében az, hogy:

out vagy on together és az énekes a together-nél felviszi a hangsúlyt.

Sajnos az elõadót sem tudom ki.

SASboy

nice legs. what time to open?

#12522, ráadásul még fel is töltöttem neked hogy ne keresgélj... <#szomoru2>

USAMEN POWER már linkelte, csak nem találom a hsz-ét, úgyhogy beírom

Aurora - Dreaming 2005 (White Label Remix)
segitsegeteket kernem....
e szam cime kellene:
Coronita After mix
Rowlend
Ennek a számnak mi a címe? Úgy érzem még ismerõs is.

GET OVER HERE!

kastil
Hali!

Kis segítséget szeretnék kérni..

a Not For Sale "zenekartól" keresek zenéket/albumokat, de sehol sem találok, se rendelés, se letöltés, semmi. Akár pénzt is adna érte, akinek kell. Ha valaki tud valamit, kérem szóljon.

Bocs az offér.

sziasztok!ismét kérném segítségetek.ezt a dalt keresem,elõadó és dalcímmel:Ismeretlen-Song2 itt meghallgatható.
tdu Toyota
Ezt ismerem tényleg ez a legjobb 😄

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Az eredeti, meg ez a legjobb változat, a többi mehet a levesbe.

tdu Toyota
köszi az eredeti sokkal jobb 😄

tdu Toyota
Hello!
Ennek a számnak a címe kéne.Elõre is köszönöm
katt

Az elsõ számról kéne pár infó. (Elõadó / Cím)

Nekem rögtön ez a szám ugrott be, csak abban egy gramm "come to jesus" nincs, úgyhogy elvetettem 😞
Ezaz😛 Hát nyagyon köszönö szépen😊mindketõtöknek (3-nak csak egyik nem talált)😊
Világpolgár
Genesis - Jesus He Knows Me?

nem sajnos nem ez a szám:S