Mi ennek a számnak a címe?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Sziasztok!
Ismét ide fordulok segítségért!
Az új NFS trailer...2 szám szól alatta, az egyiket, azaz az elsõt tudom, mansontól van, a másodikra nem tudok rájönni, esetleg valaki tudja annak a számnak a címét ? Elõre is köszi!
A Freddy vs Jason címû filmben valaki tudna mi a címe annak a zenének, amikor a kukoricásban buliznak az emberek? Valami discos zene lehet ez..
wikipedian átnéztem mind a 20számot, egyik sem volt az..😞
Ha nem tudjátok így, akkor felveszem diktafonnal!
köszönöm a segítséget srácok.
Nagyon szepen koszike..........
Egy szám címét keresem, de csak egy nagyon apró szövegrészletet tudok belõle, azt sem pontosan. Egy heavy/power metál számról van szó és biztos szerepel benne a második versében az, hogy:
out vagy on together és az énekes a together-nél felviszi a hangsúlyt.
Sajnos az elõadót sem tudom ki.
nice legs. what time to open?
Aurora - Dreaming 2005 (White Label Remix)
GET OVER HERE!
Kis segítséget szeretnék kérni..
a Not For Sale "zenekartól" keresek zenéket/albumokat, de sehol sem találok, se rendelés, se letöltés, semmi. Akár pénzt is adna érte, akinek kell. Ha valaki tud valamit, kérem szóljon.
Bocs az offér.
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!