Mi ennek a számnak a címe?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

computerguru
Sziasztok!
Egy kis segitséget szeretnék kérni tõletek!
Mi nap a nagyon régi kazettáim között keresgéltem,rátaláltam kettõ zenére,amirõl fogalmam sincs,hogy kik ezek,ha segitenétek,nagyon szépen megköszöném! A minõséget azt ne nézzétek,mert nagyon régi a kazetta,legalább 20 éves,ha nem több?
Ha esetleg valaki felismeri a zenéket,vagy feltudja tenni,vagy egy linket tud,hogy honnan lehet letölteni,megköszönöm!
Tehát az ismeretlen link:

http://www.multiupload.com/GO44ITLZIN

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Köszi a segítséget, csak nem tudom hogy a mondatod melyik része utal a zene címére / elõadójára.

Lazarus
Ha megnyomod a focilabda ikont sokkal élethûbb
Ennek mi a címe ? Szerintem tiszta felvételt csináltam.

byzhouse
Hello
Viasat3 reklám alatt megy 1 zene mikor kiírja milyen film lesz ma...
én csak annyit értek belõle,hogy1 nõ énekli: morron morron vagy morno
remélem ennyi elég 😄 kösz ^^

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

ranGer2

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ranGer2
http://www.youtube.com/watch?v=IwEq2hlPQdM&feature=player_embedded#!

0:13 tól érdekelne a szám címe PLZ!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

LasCar16
de ez nincs 😊 külföldi fórumokon is kerestem de semmi

#acm

itt fent van mind
AlieN911
Megvan..

Ha valakit érdekelne : lehet tölteni 😊

Honda - The Power of Dreams

AlieN911
Hali

Valaki tudja ennek a számnak a címét? Cíííííííííím

Honda - The Power of Dreams

LasCar16
Sziasztokennek a számnak a címét szeretném megtudni! köszi

#acm

baaka
Sziasztok ennek a számnak a címét a m9 a videó alatt van meg tudnátok mondani nékem! Elõre is thx.

DJKonya
Sziasztok!
A Class FM-en Csíszár Jenõ szokta nyomni ezt a számot: Future Prophecies - September. Viszont amit én találtam azok közül egyik sem az amelyik a rádióban megy, esetleg annak valaki tudná a címét? köszönöm elõre is.

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

dragon11
Köszi a fáradozást azért!

sideris
Nagyon szépen köszönöm azért természetesen a fáradozásodat, aki esetleg ismeri, annak nagyon megköszönném, ha segítene 😊

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

megnéztem többször a videódat de nem ismerõs a szám,techno és DJ. zenékben nem igazán vagyok jártas.de meg kell próbálni legvégsõ esetben az rtl,vagy csillag születik csatornákat.én már próbálkoztam rádiókkal elõadó és dalcímszerzés ügyében. van mikor sikerült.
dragon11
Vártam 5napot!😞

valaki?😛

szia sideris! meghallgattam a klip elsõ számát de sajnos nem ismerem.
Ez se az...
mondjuk lehet hogy nem is trombita volt, hanem csak olyasmi, mert már régen volt...
Közben megtalálták egy másik fórumon ha valakit érdekel. <#vigyor3>
Bentley Rhythm Ace - Theme From Gutbuster
senki sem tudja? :S
Grove4
Ok, megvan, Foo Fighters - The Pretender

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Mi annak a számnak a címe és elõadója, melynek a klippjáben van egy zenekar és egy szakállas faszi a frontember és velük szemben egy ilyen rendõrségi rohamosztag van, egy raktárféleségben vanak. Ennyire emlékszem nagyjából.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Sziasztok! Én is keresek egy számot, viszont a címére nem emlékszem :S Egy hete ugrott be az agyamba, de hogy honnan ... ?! :S xD A lényeg az, h nem megy ki a fejembõl, nagyon jó szám, fülbe mászó dallammal.
A klipben valami iszonyat szép tájakon mennek egy páran, fehér ruhában (asszem), libasorban. Erdõ, sziklák, vízesés ... A refrénen meg egy dagadt indián énekel. Nagyon jó, pörgõs, vidám szám ilyen indián beütéssel ... (mint egy birka vagy kecske, úgy nyikorognak nyekeregnek a "bridge"-nél 😄😄😄😄😄😄😄)
Elõször Enigmára gondoltam, de youtube-on nem találni ilyesmit ... Egyszerûen nem találom, de a szám kellene. Szerintem más is ismeri, sõõt, elég sokan ezen a fórumon 😊 ezért is bátorkodtam ide beírni. Ha valaki elénekelné, biztos hamarabb beugrana másoknak 😄 de mivel itt csak írni tudunk ... kottázni meg nem akarok 😄 De remélem beugrik valakinek. Sajnos ennél részletesebben nem nagyon tudom leírni 😄 de az tuti, h itt a 90es években van a helye (asszem).
Remélem valaki meg fejti problémám, akkor annak jövök egy sörrel, vagy egy bocicsokival ... és persze elõõre is köszi 😊
baaka
Sziasztok!
Egy számot keresek amirõl elég kevés az infom.Azt hiszem már volt itt egyszer a topikba, de egyszerûen nem találom.

Egy TV reklámban szokott menni ahol asszem egy TV-t vagy egy kocsit reklámoznak.És csak annyira emlékezek, hogy valami olyasmi van benne, hogy "like a New York City" asszem ez. hangszer nem nagyon van benne.Ilyen szomorúbb stílusú szám.

A videóban többször is játszanak ilyen relax, nyugtató zenéket, konkrétan kettõ érdekelne. Ami 1:42 -nél, és ami 4:43 -nál indul. Valakinek valami ötlet ?

sideris
Elnézést, mekkora láma vagyok...sorry! Erre a zenére, pontosabban az elsõ számra gondoltam: http://www.youtube.com/watch?v=C2oliRxZ3Z8&playnext_from=TL&videos=aU3ct8wS_Ak

köszi elõre is 😊

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Nem mutatja meg a videót... de nem a Destination Unknown, abban úgyis férfi énekel. ;-)
(Amúgy mostanában jutott eszembe ez a szám is, hogy régebben mennyit hallottam, csak ennek tudom a címét. :-))

Amit én keresek, abban a trombita (de lehet hogy nem az) magasabb hangú és folyamatosan szól a szám közben.
Lazarus
Sziasztok! Nem tudom, ebben tudtok e segíteni...

Ez a szám kb 5 éve ment pl. a Roxy Rádióban meg a Rádió1-en, mostanában már nem adják. Egy nõ énekel (a szövegérõl sajnos fogalmam sincs :-)), és közben végig egy trombita vagy ilyesmi ismételget egy rövid dallamot (kb így hangzik: tí-tû-tu-tû, tí-tû-tu-tû... :-D). Ebbõl beugrik valakinek?
Kicsikiraly
a világ elsõ felvett zeneszámára kiváncsi, logikus. 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

de melyik elsõ szám címét?
sideris
Sziasztok! Kérlek, aki ismeri az elsõ szám címét illetve elõadóját, nagyon szépen megkérném, hogy írja le nekem, legyen olyan kedves, évek óta próbálom megszerezni, de sajna semmi 😞

Köszönöm elõre is!

youtube-os nincs?
KaszaN
Megtudná valaki mondani a zene címét ami a videóban szól? Az eredetiét.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

nightsucker
1 óra 14 perctöl indul bocsii😄

[IMG]http://www.sg.hu/galeria/10574115691152314257.gif[/IMG]

nightsucker
Hello a (JustMusic.Fm)_Coronita_Session_mix_by_Miss_Siva__2010-04-18 mix 1:17 percnél kezdödö reggeas cuccnak valaki nem tudja a cimét iszonyat nagyot szol de sehol nem találom:S elöre is köszi

[IMG]http://www.sg.hu/galeria/10574115691152314257.gif[/IMG]

Hali!

Nem tudja valaki mi annak a zenének a címe ami a vb meccsek második félideje elõtt lejátszott a videomontázsban hallható?
http://www.gametrailers.com/video/e3-2010-sony/700043
20:10
Ha kérhetném, kisegítetek?
dragon11
Esetleg valaki?:S

Sickness

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Sziasztok mi ennek a zenének a címe:
http://www.youtube.com/watch?v=SrwINnnHgBc

Diablo3 Battletag: MoMo#2340 http://eu.battle.net/d3/en/profile/MoMo-2340/hero/39319986

matyi0323
Kössz szépen😄 ez gyors volt😄
Már gépen is van. 😉

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

SASboy
http://focivb.blog.hu/2010/06/16/wavin_flag_nalunk_van_a_labda

nice legs. what time to open?

matyi0323
Hali. A vb zenét keresem magyarul, esetleg tudtok segíteni? Az m1-en szokták énekelni, szerintem ahogy nézem a videot a stáb énekli.
Tehát ennek a magyar változatát. Köszi.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

ennek a zenének kellene a címe

köszönöm elõre is 😊, én annyit láttam kommentek alapján hogy mansoor malangi, de tõle nem találtam meg

dragon11
Elnézést a megkésett válaszért, csak nem volt idõm megcsinálni, de ígérem még a mai nap folyamán fölveszem és feltöltöm speedyshare.net-re.

Viszont akadt még1 zene, ami érdekelne csak a címét nem tudom!

Videó itt a 31.mptõl indul és a videó végéig tart a zene..😊

köszönöm szépen mindenkinek