Mi ennek a számnak a címe?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Czdano
Ez engem is érdekelne :>

#14038 Csak azért is válaszolok mert szövegértésbõl valószínûleg megbuktál. Nem azzal van a baj hogy vannak ragadozó állatok, hanem hogy az emberek közt vannak olyan retardáltak, akik élvezik az állatkínzást. Remélem most már érthetõ hogy min háborodtam fel. Ha netalántán még tovább akarod égetni magad, privátba írj hogy ne itt rontsuk a levegõt. Részemrõl a vita lezárva, a topik lakóitól pedig ezúton is elnézést kérek a kirohanásomért :/

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Hello lehet hogy wrong topik, de az érdekelne hogy annak a számnak mi a címe ami az elsõ kocsiban szól?
elõre is megköszönném

Sml
Ennyire nem lehetsz kretén...

Voltam zárás előtt

Boconadi
Miért nem mész ki az erdõbe és mondod meg minden egyes állatnak, hogy jajj azt ne edd meg mert az állatkínzás? Ne válaszolj kérlek, nem érdekel, hogy lenézel-e.
GyuriX2572
Erre senki nem tudja a választ?

DaemoonHunter
erre senki? nagy eséllyel valami friss zene lehet, picikét mint írtam country-folk beütés, egy két klasszikus hangszerrel.

jhetedikj
Sztornó. Hamar megtaláltam, eszembe jutott. 😄

anno 1987

jhetedikj
Keresek egy számot!

Csak annyira emlékszem, hogy külföldi az elõadó és Budapesten forgatták a videoklippet.(nem Katy Perry)

anno 1987

Czdano
OFF.

Nem szeretek embereket kiégetni a saját hülyeségük miatt de most megteszem. Szóval lássuk a feleket :
Rágcsáló egér amelyik nem tud úszni és legutóbb a pestisjárványok idején ártottak nekünk komolyabban.
Ragadozó piranha amely egy hal, tehát tud úszni.

Szerinted az normális hogy egy úszásra képtelen szerencsétlen kisebb élõ állatot bedobnak a vízbe (ahol amúgy is megdöglene magától) 3-4 nála jóval erõsebb piranha közé? (Ami hozzáteszem, a döglött állatot ugyanúgy megeszi mint az élõt). Ha képbe lennél egy kicsit akkor azt is tudnád hogy a piranha az embert is megtámadja, mert rajba mennek, és akármit felfalnak ami húsból van.

Ha szerinted az elõzõ kommentem siratás, akkor valószínûleg kibaszottul egyetértesz a videó tartalmával, amely arra enged következtetni hogy
-szadista vagy
-állatkínzó vagy
-nem volt gyerekszobád/háziállatod
-pestises vagy
-egy gabonasilóban dolgozol amit rendre kifosztanak az egerek
-piranha vagy

Tudod azt a cseszett egeret úgy is fel lehet tálalni az ilyen szimpatikus aranyos állatoknak, hogy elõtte eltekerik a nyakát. Így nem szenved és gyorsan megéli az egészet, anélkül hogy tudna rá reagálni. De lehet neked van igazad és jobb az hogy ott ficánkol az egér a víz felszínén, azt se tudja mivan, és széttépik az amúgy teljesen ronda és undorító "háziállatok".

Boconadi's status changed from normal to retard, mission completed.

ui.: Felõlem lehetsz idõsebb mint én, ha egyetértesz a videó tartalmával és siratásnak veszed a reakciómat akkor kortól függetlenül lenézlek <#eljen>

ON.

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Boconadi
jajj sirasd már meg
Czdano
Az ilyen embereket én is cápák közé dobnám.

tototto
evanescence - imaginary

amugymeg a jó.... anyját az állítkínzó rohadéknak aki a videot csinálta...

Bronx South
Ezeket találtam amik úgy ahogy ráillenek:
Love Parade 1998 - 1x14 - Sharam - Anytime Is Party Time (Short Mix)
Lesley Gore - It's My Party
Dave Stewart & Barbara Gaskin - It's My Party

Bár nem hinném hogy ezek közül lenne.

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

sziasztok!
sajnos nem tudok linket. a táncolj ha tudsz! ( so you think you can dance ) mûsor hetedik évadában hallottam egy számot. Comfort búcsúfilmje alatt ment. kerestem mindenhol, de nem találtam. aki tud az lécci segítsen. nagyon szépen köszönöm.

GamerAdams007
Nem ez volt, valamivel technosabb stílus volt úgy emlékszem.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

szabii98
neked is köszönöm 😊

I met God. She's black

tutituti
ˆ AranyKéz a válaszadó.
Én mire megtaláltam már le is írta.
Max a linkért jár a köszönet,de szívesen.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

szabii98
köszi 😊

I met God. She's black

tutituti
Bezony hogy az:
Kötelezõ ismerni😊

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Winamp Auto-Tag szerint Hugo Montenegro & His Orchestra - 1975 - The Good The Bad And The Ugly

Pink - Get The Party Started ami legelõször eszembejutott

GamerAdams007
Nah ha ennyibõl megmondjátok nagyot fogok nézni.

Nemrég westendben jártam, és kajálás közben ment ott egy zene. A szövegbõl annyi rémlik, hogy a refrénben volt valami "party" szöveg, az énekes pedig egy hölgyemény volt. Valami elektronikus háttérzene ment alatta, és abban is biztos vagyok, hogy már vagy ezerszer hallottam korábban, szóval valami ismertebb zenérõl van szó.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

szabii98

Ennek mi lehet a címe? Feltételezem Ennio Morricone. Valaki tudna segíteni?

I met God. She's black

DaemoonHunter
csak körül írva tudom, de nagyon izgat mi lehet vajon:
férfi (nagy eséllyel angol, max amerikai) ének, kicsit country, vagy folk beütés, hegedû is van benne, 1 napja ment rádióban(azt se tom melyiken). na itt a találós kérdés.

dragon11
jaja😄

köszi szépen 😛

Falkon
Tatu 😄

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

pajti

<#confused>

dragon11
Hali!

Régebben ismertem egy orosz / ukrán nõi bandát, akiknek egész jó zenéik voltak. Több is. Emlékszem, az egyik klippjében kocsi is volt.. de már viharos, mert elég régen volt..😊

Egyébként ma hallottam a rádióban!!

Csak a banda neve kéne..😊

threeman
oh, köszi 😄 gyorsabb voltál, csak nem frissítettem az oldalt idõben 😊

threeman
megvan köszi, Kaskade - I remember

Deadmau5 & Kaskade - I Remember

Világpolgár
<#eljen> Köszi!

Pushe - Don't Take Your Love Away

mikike
Szerelem Utolsó Vérig c. szám olyan változatát keresem, amiben egy férfi monológ is elhangzik a zene alatt.

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Firerock
köszönöm szépen😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Parancsolj!

Firerock
Sziasztok!
Arra a számra lennék kíváncsi ami 4:42-tõl kezdõdik!

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

13992-re valaki?

Willi Betz
<#worship>

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

whiskeyman

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Willi Betz
link

3:35-tõl érdekelne a számnak a címe és elõadója. Köszi!

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

ZilogR
Tegnap éjjel ment az MTV Hungary-n a Folyt. köv.-ben egy szám, valami Rémdal(?) volt a címe? Nem értek a zenei stílusokhoz, így nehéz belõni. Magyar, kicsit rock, rock and roll, de az a tipikus értelmiségi BME-rõl tuti kibukós (NoFlameWar!) de azért kicsit Télapó-ra emlékeztetõs, férfiemberek az elõadók (ez nem is olyan biztos). Szöveg valami "Miért nem szóltál" végtelenségig ismételve, video szemcsés, néhány színnel, amolyan alkonyi felhõk úsznak, itt ott a Hold úszik a felhõk mögött, stb. Jó volt, na!

Elõre is köszi, ha meg tudod mondani mi lehetett ez!?!

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

TVelvet
oké tárgytalan 😄 közben megkérdeztem a srácot aki küldte 😄 aztán vágja mindegy köszi 😄
TVelvet
Hali!

Volt egy szám, régen kaptam valakitõl, nem tudom már kitõl. A lényeg a mp3ba csak ennyi volt írva elevation vagy elevator. Amolyan tenger party trance hangulatú volt, egy férfi énekelt benne. Imádtam azt a számot de valahogy elkallódott. Aki megtalálja nekem, annak a számlájára utalok egy ezrest. 😊
Tippek jöhetnek, max nem találjátok el.
Ennyi infót tudok adni.
Nem, ez nem az.

Esetleg ez?
Hali!

Én egy számot keresek egy Kertmoziban hallottam a Thor elõtt ment, szerintem rádióból... A szövegbõl annyi maradt meg hogy: Life is a ... ??mountain?? de ebben sem vagyok biztos és a vége felé van benne egy kis harmónika szóló, valamint az énekes hangja olyan mint a Nickelback frontemberének.