16931

-
LMFAO vs Nicki Minaj vs Cobra Starship vs The Cataracs - Feel The Party Bass 30.mp-től 42.mpig melyik szám megy ?=)
köszi srácok -
áhh :/ tényleg... bocsi.. azért köszönöm szépen! -
Harmadik komment: Nero - Guilt -
Hali! Nem tudja valaki véletlenül, hogy ennek a számnak, ami a videó alatt megy, mi a címe??
videóó
-
hát sajna nem találtam róla a készítőknél se semmit,de letöltöd a flasht és van olyan progi amivel ki lehet tömöríteni a flash cuccokat és benne lesz a zene. -
Sziasztok!!
Nem tudja valaki véletlen hogy mi a címe annak a zenének ami a játék menüje alatt megy? Lehet hogy kimondottan a játékhoz készült, de Anyukám nagyon szereti és szeretném meglepni vele. Ha tudja valaki köszi előre is!! (:
-
Köszönööööm:) -
Hali egy zenét keresek:
1-2 éve halottam egy formuladriftes vidiben volt.
Egy csaj énekelt benne éóés szaggatottan valami "hé é é é á á á á á its real"
és lassú zongora kezdése volt. csak erre emlékszem.
PLZ help!! -
http://www.gyik.com/vv4-aniko-zuhany-video-770
Hali a videoban lévő zene kellene.
thx -
Sziasztok, egy zene számot keresek amit tvben hallottam, de de nemtudtam megnézni az előadót lényegében Arabos beütésű, de angol szöveg, nagyon kellemes lassú szám, egy férfi, feltételezem hogy arab, de lehet más származású, egy csajjal énekli, vmi hasonló szöveget: A lonley nest a lonely dream.
Tudom nemsok, de hátha vki felismeri. -
Wicked Belzebub #14593 Franzl Lang - Mei Vater is an Appenzeller -
Ezt valaki véletlenül? :D -
SuzanneSophia #14591 Váóó. köszi szépen:)) -
Wicked Belzebub #14590 Noisia - Groundhog -
SuzanneSophia #14589 Hello! http://z0r.de/3676 ennek a számnak a cimét nem tudja valaki? -
Sziasztok!
Volt egy Hollywodoo szám...a csaj budapest utcáin fut/szalad...
még 2003-5 környékén hallottam...rákerestem youtube-on de nem láttam hasonló klippet...valaki emléxik rá? vag ismeri? -
Köszönöm! -
Wicked Belzebub #14586 DJ FLOWER - Jamaican Love -
Ha tudnátok segíteni a videó alatti zene címében akkor azt megköszönném!
-
secretdata #14584 nah elrontottam a linket bocsi
http://www.youtube.com/watch?v=V91bSRa3Gg8 -
secretdata #14583 Sziasztok ha valaki ismerné az előadót és a szám címet annak nagyon örülnék már nagyon rég keresem de nem jártam sikerrel eddig :( -
Üdv.
Kellene egy kis segítség: egy pillanatra hallottam ma egy zenét és amit tudok róla: egy nő énekli és a szövegbe benne van a "sunshine" szó.
Tudom, nem sok amit leírtam, de tényleg csak egy pillanatra hallottam meg és véletlenül. Remélem tudtok segíteni. Előre is köszi. -
Mulatósok segítségere lenne szükséges! 1:40-től kezdődő számnak mi a címe?
Kocsis Janika Mix -
Kösz! -
Wicked Belzebub #14579 A "Crimson Tide" c. film egyik betétdala. Hans Zimmer - Roll Tide -
Köszi :)) -
Wicked Belzebub #14577 Apocalyptica - Drive -
Milyen zene ez a videó alatt?Olyan ismerős de nem ugrik be. -
Otthon van valaki a japán/klasszikus témákban?
4:10 től van a lényeg... egyszerűen nem találom.
-
Hali.
Erre a számra lennék kíváncsi, ami a videó alatt szól. Kommentben kérdezték, de nem láttam rá választ, hátha innen valaki ismeri, köszi. -
Köszi, meg is találtam. Tényleg ő az, nem tudtam a nevét. -
Köszi! -
Regrow #14571 thx srácok ;) -
Sziasztok!
Igen, egy számot keresek. Durva lesz:
Massive Attackhoz hasonló, agyszétnyomós, lassanlüktetős, elején végén zongora. Ének nincs benne azt hiszem. Régebben a TV2-n vagy AXN-en volt műsorajánló alatt. Tök híres sztem, csak fogalmam sincs az előadóról/címről.
Igen, tudom ennél már csak az lenne jobb, ha itt eldúdolnám (naaa naannaa naaa), de sajnos nincs szövege..
Ha bárkinek bármi bevillanna róla..:D
Köszi, Béke! -
johnny gold így hirtelen -
Melyik az a klip, amiben egy magyar izmos férfi, egy boxeralsóban megy végig az utcán és énekel???
Kb 1 éves klip lehet. -
vagy erre gondolt
Mind1 ugyanaz a kettő ;) -
Tessék -
dlajcsi #14565 Két régi zenének a címét szeretném megtudni. 89-90 körüliek lehetnek.
Ismeretlen1
Ismeretlen2
-
Regrow #14564 0:44-ig ismeri valaki a szám címét? http://www.youtube.com/watch?v=_gIBPZi5Uj0