16931
-
kisbesi #15123 Háát sajna nem, valami T betűs előadó volt, Trans.. vagy Trade... vagy valami ilyesmi, átforgattam a youtubeot de egyszerűen nem ugrik be a címe sehogyan sem. -
#15122 bazd.:DDDDD
köszönöm :D -
Wicked Belzebub #15121 Próba cseresznye alapon nekem ez ugrott be:
STEVE MAC - Paddy's revenge -
kisbesi #15120 26:15-30:10 Michael Calfan - Ressurection Is A Timebomb (Florian Svein & Roman.k Bootleg)
Ott a tracklist -
26:12nél szól egy tipikus disco electro house zene amit mindenki ismer csak én nem..:D pls osszátok meg velem is.:$ :)
-
kisbesi #15118 Keresek egy zenét, de sajnos nem találom, viszont találtam egy hasonlót hozzá. Ez lenne az
0:15 mp nél egy ilyen érdekes zene megy, olyan mintha hegedű lenne. Na amit én keresek ,az is ugyan ilyen volt, de biztos, hogy nem ez, régebbi fajta lehet, több mint 5 éves. Talán nem énekelnek benne, de sajnos már nem vagyok benne biztos. Tudtok ilyen zenét? -
#15117 meg van -
#15116 sziasztok,
keresek egy számot,de csak a jellegzetes ütemére emlékszem meg egy két szóra,azt hiszem már tavaly is ment nyáron,mellesleg tipikus strand zene érzése van:
tö tö törörü "i am gonna be"(bár a szavak sem biztso hogy stimmelnek)
egy lány énekli és a hangja alapján nem Rihanna,Lady Gaga....
XD Remélem jót nevettek meg hátha valakinek beugrik
-
Carti85 #15115 Köszi Szépen. Így már megtaláltam. :-) -
#15114 Ez az alap. -
Carti85 #15113 Sziasztok!
Ennek a zenének az előadóját és címét keresném:
http://www34.zippyshare.com/v/27936650/file.html
Előre is köszönöm -
#15112 Érdekelne egy szám címe,de csak annyit tudok,hogy egy csaj énekli és valami hasonló dumát nyom. Lead vagy read on me. Viszonylag gyakran adják a rádióban is.
Hátha valakinek ismerős ennyiből. Köszönöm! -
#15111 Üdv ismét kéne egy szám címe.
sokat nem tudok róla.
Német szöveg van benne,ilyen hiphop-rock szerű volt és kis robotok voltak benne.összevisszamászkáltak a klippben.
A dalban mintha lett volna generation,de ez nem tuti.
Eléggé populáris volt.Fiatal fehér csapat volt.
előre is köszi ha valakinek beugrik -
#15110 Szívesen. -
#15109 köszi még1x! -
#15108 ááász vagy!:)
mondtam én h eurovíziós :P:) -
Sharam4ever #15107 Óriási vagy ismét! Köszönöm szépen!!!!!!! -
Wicked Belzebub #15106 Konstantin Yoodza - Smasher -
#15105 SunStroke Project & Olia Tira...Run Away
Beszerzés -
vlki ezt ismeri esetleg ?talán eurovíziós dal volt :) -
Sharam4ever #15103 Helló! Ismeri valaki ezt?
http://www21.zippyshare.com/v/44234803/file.html
Köszönöm ! -
#15102 de megvan :) Benne volt az ajánlottakban -
#15101 Nekem nem az alap kell, hanem amire rá van vágva :D, Az nincs meg? :) -
Wicked Belzebub #15100 Nate57 - Auf Der Jagd -
#15099 Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni, hátha tudtok nekem segíteni.
Minap a tescoban hallottam egy nagyon fülbemászó zenét, de sajnos nem tudtam meg, hogy ki az előadó, vagy a szám címét.
Az elején egy rapszöveg van, ami többször felcsendül a dal közben, de szövegre nem nagyon tudtam megjegyezni a zaj miatt. Van benne női rész is, az pedig valahogy úgy hangzott, hogy "love, love, lalalilove" vagy hasonló. -
#15098 Sziasztok!
Megtudná mondani vki az alap klipp címét?
Link -
Wicked Belzebub #15097 Nagyon szívesen. Sört nem iszom...
Egyébként mostanság, ha ilyen szöveg nélküli zene van, akkor azt a teló segítségével ismerem fel, nem vagyok jártas ezekben. Régóta segítek ebben a topikban (is), de régebben bizony ha olyan szám volt és mondjuk angol szöveg, akkor fülelés, szövegértés, google... -
Sharam4ever #15096 Nem is tudom milyen szóval köszönjem meg, mert annyit segítettél már!Köszönöm szépen, hálám örökké üldözni fog! Jövök már 1 láda sörrel neked! Egyébként Tamás vagyok 31 éves, nem vagyok csajból ahogy cock gondolja, aki enyhén szólva is kiverte a biztosítékot nálam... -
Wicked Belzebub #15095 CJ Bolland - Camargue -
Sharam4ever #15094 Te nem akarok csúnyát írni, de még ezek után is magyarázod a hülyeségedet?
Vagy szereted az embereket felbőszíteni vazee?
Hát nekem is van lejátszóm, média player, én is látom mi van kiírva.
Ez egy MIX!!!!!!!!!!!! Electric Deluxe&Chris Liebingtől 2009-es 1óra 1perces, ebből vágtam ki ezt a "fasza zene" tracket TE nagyon hülye vagy hallod!!! -
cock #15093 Letöltesz egy total commandert, belenézel a fájlba F3-mal és elolvasod a fájl legalján a taginfot vagy leszedsz egy winampot és lejátszod vele a fájlt.
Feltételezem csajból vagy, ha ez se megy olyan egyszerűen. :D -
Sharam4ever #15092 Azért nem kellene ennyire hülyének nézned a másikat! Azt gondoltad, hogy a mix címe és az előadója az ennek a tracknek a neve????????????????,,,,DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD. Ha szerinted Electric Deluxe lenne az előadó szám címe, akkor a trackcímét miért nem nem tudod megadni????????????DDDDDDDDDDD -
Sharam4ever #15091 Nem tudtam erről a tag infóról :( Én nem tudom megnyitni az infó-t. -
cock #15090 Electric Deluxe
De komolyan. Annak mi értelme van, hogy olyan számok címét szeretnéd tudni, amiket ha letöltesz benne van az mp3 taginfójában. Gyakorlatilag maga a fájl tartalmazza a szám nevét, előadóját. :D -
#15089 hali, 1.39-től ha valaki tudná megköszönném :)
http://www.youtube.com/watch?v=VbNCfsFAiGE -
Sharam4ever #15088 Ennek a nevét ki tudja? Nagyon kellemes! Köszönöm
http://www26.zippyshare.com/v/76888128/file.html -
Sharam4ever #15087 Én nem ismerem azt a számot. -
cock #15086 Ne viccelj már. Letöltöd a fájlt és ott van benne.
Én viszont még most se tudom mi az a szám, amit a fixes adás hátterében nyomnak. :( -
vassgaby #15085 nagy vagy, köszi -
#15084 Tessék!