Mi ennek a számnak a címe?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt szeretném kérdezni, hogy mi ennek a zenének a címe ami a trailer alatt halható 0:58-1:18 -ig
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Mi ennek a (japán?) dalnak a címe és elõadója:
http://www.4shared.com/mp3/5HmMcUwl/ChorJap.html
Elõre is köszönöm.
Elõre is köszi
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
ÉLJEN AZ ÖRMÉNY FELSZABADÍTÁSI FRONT!! :D
Tegnap hallottam egy d'n'b zenét, és sajnos fogalmam sincs, ki lehet az elõadója, vagy a szám címe. A szövegébõl ennyi maradt meg:
my heart beats the sound of my time.
Remélem jól értettem ezt a pár szót. 😄 Esetleg a "time" helyett lehet, hogy "life volt".
Dalszövegre rákeresve nem találtam rá.
Tudom, hogy nem sok esély van rá, hogy ennyibõl tudtok segíteni, de hátha. 😊
Köszönöm!
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
Ennek a zenének a címére lennék kíváncsi! 😄
\"Ha Ábrahám gyermekei lennétek,akkor úgy cselekednétek, ahogy Ábrahám....Ti apátoktól, az ördögtől származtok.\"-János 8 [39,44]
FILTH FM – SERGIO SHOW – MONDAY 23TH APRIL 2012 tracklist 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Tracklist:
01. Cenob1te – Onslaught
02. Kaskade & Skrillex – Lick It (Datsik Remix)
03. Bare – Earth Girls Are Easy
04. Captain Panic! – Phantom Reality
05. Phrenik & Mimi Page – Spy Games
06. Torus & Oblivion – The League
07. Bare – Enemies
08. Liquid Stranger – Imperial Strike
09. Captain Panic! – Perception
10. K Theory – I Feel You (Muffler Remix)
11. Studio Killers – Ode to the Bouncer (Xilence Remix)
12. Seven Lions & Shaz Sparks – Below Us
13. Street Lurkin – Ultra Flex
14. Mantis – Roughed Up
15. Boy Kid Cloud – Down
16. Captain Panic! – Death March (Rekoil Remix)
17. Tim Ismag – Shanghai Flight
18. Seven Lions & Shaz Sparks – Isis
19. Sam Obernik & The Str8jackers – Love & Oxigen (Xilent Remix)
20. Bare – Lobotomy
21. Diesel – The Quest
22. MSD Feat Jillian Ann – Quiet Riot
23. Phrenik & Kezwik – The Kingdom
24. Bong – Deceptihuman
25. Bare – Titans
26. Diesel – Multicolour
27. Vodex & Ephibi – Access Denied
28. Filth Collins – Levels
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
http://tv2.hu/szepvagyok/video/en-is-szep-vagyok-7-adas-aniko-nem-kellett-a-ferjenek 20:25-tõl, ami háttérben megy zene, mi a címe? Nagyon ismerõs, és mintha egy filmben hallottam volna már! Elõre is köszönöm a segítséget!
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
videó
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Az egyik 14:35 , a másik 32:13-nál kezdõdik( nem az avicii, hanem ami alatta megy arra).
Elõre is köszi!
Van még, de abban csaj énekel.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Azért köszi!<#worship>#worship>
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Egy zene érdekelne. Sulinkba breakeltek rá diáknapon. Dupstep szám szerintem, csaj énekel benne, és sokszor énekli azt hogy "following me".
Szerintem új szám.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Idõközben felvettem a kapcsolatot a szervezõkkel, és voltak oly készségesek, hogy vissza is írtak. Egy helyi társulat, a Bohém Ragtime Jazz band Just A Closer Walk With Joe címû lemezét játszották. Elég régi a lemez, de itt-ott talán még fellelhetõ. Nagyon bejön az elõadásmódjuk, csak ajánlani tudom azoknak, akik szeretik a jazzt és / vagy a ragtime-t.
A világon 10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, aki nem, és aki tudja, hogy ez a vicc valójában ternáris.
A világon 10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, aki nem, és aki tudja, hogy ez a vicc valójában ternáris.