16944
-
Dani19.. #83 az vmi ösrégi sláger volt..
the lawyer asszem az elöado -
Nem nagyon megy ez a topic! -
van egy olyan szám, hogy i'm wanna m m m ennek ki az elő adója? VAgy mi a pontos címe? kösz -
neménvoltam #80 Helló!
Muternak kéne egy számnak a címe. Azt mondta, valami műsorban volt régebben az MTV1-en, amiben eltűnt emberkéket mutattak be és azalatt ment ez a zene. Valami régebbi szám! -
mostansag szokott menni egy olyan zene amiben egy csajszi enekel. dance zene.. es azt enekli neha hogy whatever you want
ezt a reflen vegen enekli. meg enekli szoszerint hogy : La la la.. es igy tovabb (nem a loving u ra gondolok)
allitolag forever love a cime.. vki tudja az eloadot? -
Daniel #78 Sajna nem!összekevertem!mert már 2 napja azon izélek hogy ez nem ilyen:
itt van tv2 paródiában nagyon kéne plllls!!! -
Daniel #77 pusszika :)) -
Ez neked Daniel! -
Lumidee - Never Leave You (Uh Oh) -
Daniel #74 aha,aha :) -
Na akkor leírom a republic dal refrénjét:
16 tonna, feketeszén
16 tonnát raksz és
Mennyi a bér?
Meghalni kéne
De nem lehet
A vállalat nem engedi
A lelkemet
Sztem ezt keresi! -
Az az Oh-oh-oh OH OH?? -
Daniel #70 nagyon kell az a dal amelyikre tegnap elkezdtek táncolni a való világban és hol a húsomozott pandora :D
szám cím???????PLS ,FONTOSSS!!! -
Hi!
mi az a zene?
http://vicclap.hu/static/video/reklam/lotto12.mpeg
Köszönöm a válaszokat. -
Republic - 16 tonna feketeszén -
neménvoltam #65 THX! -
PPK - Kalinka -
neménvoltam #63 ja és valami olyasmi a szövege, hogy: kalinkakalinkakalinka tovább nemtom -
neménvoltam #62 na én egy hülye kérdéssel fordulok hozzátok: 1,5 éve kb. egy buliban hallottam a Balcsin ezt a számot, ami egy orosz népdal diszkósított változata. Ha valaki ráismer szójjon lécci! -
tudom már mrgvan:) kösz -
Whateus - Teenage Dirtbag amit keresel -
nah.. azhem megis van -
az a zene kéne ami az egyik ilyen amcsi pite szintű film zenéje.. valami dirtbag baby vagy micsoda.. amikor a hülye pitebaszo kölök ül az asztalnál ás a kiscsaj az amcsi pite 1 ből énekel neki... de csak tátog mert a fáérfi hangja az nyávogva... -
gino26 #57 keresek egy magyar szamot ,ami kb:1998-tol 2000-ig szolt a z+-on,amit egy lany enekelt szurke miniszoknyaba,ha jol tudom a balatonparton.A hatterben ket szemuveges pali mexikoikalapban enekelte a refrent,gitarral a kezukben.Valami olyasmit,hogy he,ho,cicababa.A szam vegen bajott egy fekete trabant a molora,a lany beult es elment.Ha valaki tudd segiteni irja meg a szam cimet es az eloadot.Koszi. -
OPM #56 az szép... :) -
Mi az a szám ami megy az intolerable cruelty trailere közben??????
Kegyetlen bánásmod magyarul...ilyen régi blues szám féleség nagyon kéne!!!!!!Vki monnya meg plz -
nem emléxem rá -
gino26 #49 keresek egy magyar szamot ,ami kb:1998-tol 2000-ig szolt a z+-on,amit egy lany enekelt szurke miniszoknyaba,ha jol tudom a balatonparton.A hatterben ket szemuveges pali mexikoikalapban enekelte a refrent,gitarral a kezukben.Valami olyasmit,hogy he,ho,cicababa.A szam vegen bajott egy fekete trabant a molora,a lany beult es elment.Ha valaki tudd segiteni irja meg a szam cimet es az eloadot.Koszi. -
hja megvan a zenee:)))))))))))
Jay-kid - Blame It On The Boogie 2003
akinek bejön a jackson és kicsit mostaniasan akarja hallgatni az szedje mert hatalmas parti zene!!!! (nem trance hanem afféle funky house féleség) -
szerintem ez tök nem az.. ez valami régi bob marley zene... -
Megvan...:)
Akit erdekel: tube-tech-the_end -
HIHO.. roxy rádioban megy néha egy jackson feldolgozás... az amibe énekli hogy:
Szánsááááj....Múnlááájt.. gúúúdtájm.. búgííííííííííííí
sunshine..moonlight stb -
honan tudom leszedni azt a számot amelynek a klippjében 2 fiatal csávó reppel a hóban??:))
fontos lenne!!valami törtd fel
de nemtudom -
Up
-
Csao-Csao!
Leginkabb a partyarcok segitseget szeretnem kerni, bar elkepzelheto, hogy masok is tudnak hasznalhato informaciokkal szolgalni
:
A The Doors-nak volt egy zenejuk The End cimmel, amit azota feldolgoztak. Nagyon-nagyon tetszik az uj valtozat es mindenkeppen be akarom szerezni.
Tobbek kozt benne van Tomcraft ideji Dortmundi Mayday szettjeben es meghallgathato egy reklamanyagban is:
http://www.partyportal.hu/klub/php/partytv/bemutato_02.wmv
Amennyiben tudtok segiteni, azt nagyon szivesen vennem:) -
köszi, de már tárgytalan a dolog -
a jackie brown c. film elején és végén hallható szám címére lennék baromira kíváncsi, és hálás, ha valaki megmondaná -
Köszi! -
Busta Rhymes - Turn It Up - Fire It Up -
Erre valaki tudja a választ?