16931
-
#69 Hi!
mi az a zene?
http://vicclap.hu/static/video/reklam/lotto12.mpeg
Köszönöm a válaszokat. -
#68 Republic - 16 tonna feketeszén -
neménvoltam #65 THX! -
#64 PPK - Kalinka -
neménvoltam #63 ja és valami olyasmi a szövege, hogy: kalinkakalinkakalinka tovább nemtom -
neménvoltam #62 na én egy hülye kérdéssel fordulok hozzátok: 1,5 éve kb. egy buliban hallottam a Balcsin ezt a számot, ami egy orosz népdal diszkósított változata. Ha valaki ráismer szójjon lécci! -
#61 tudom már mrgvan:) kösz -
#60 Whateus - Teenage Dirtbag amit keresel -
#59 nah.. azhem megis van -
#58 az a zene kéne ami az egyik ilyen amcsi pite szintű film zenéje.. valami dirtbag baby vagy micsoda.. amikor a hülye pitebaszo kölök ül az asztalnál ás a kiscsaj az amcsi pite 1 ből énekel neki... de csak tátog mert a fáérfi hangja az nyávogva... -
gino26 #57 keresek egy magyar szamot ,ami kb:1998-tol 2000-ig szolt a z+-on,amit egy lany enekelt szurke miniszoknyaba,ha jol tudom a balatonparton.A hatterben ket szemuveges pali mexikoikalapban enekelte a refrent,gitarral a kezukben.Valami olyasmit,hogy he,ho,cicababa.A szam vegen bajott egy fekete trabant a molora,a lany beult es elment.Ha valaki tudd segiteni irja meg a szam cimet es az eloadot.Koszi. -
OPM #56 az szép... :) -
#53 Mi az a szám ami megy az intolerable cruelty trailere közben??????
Kegyetlen bánásmod magyarul...ilyen régi blues szám féleség nagyon kéne!!!!!!Vki monnya meg plz -
#50 nem emléxem rá -
gino26 #49 keresek egy magyar szamot ,ami kb:1998-tol 2000-ig szolt a z+-on,amit egy lany enekelt szurke miniszoknyaba,ha jol tudom a balatonparton.A hatterben ket szemuveges pali mexikoikalapban enekelte a refrent,gitarral a kezukben.Valami olyasmit,hogy he,ho,cicababa.A szam vegen bajott egy fekete trabant a molora,a lany beult es elment.Ha valaki tudd segiteni irja meg a szam cimet es az eloadot.Koszi. -
#48 hja megvan a zenee:)))))))))))
Jay-kid - Blame It On The Boogie 2003
akinek bejön a jackson és kicsit mostaniasan akarja hallgatni az szedje mert hatalmas parti zene!!!! (nem trance hanem afféle funky house féleség) -
#47 szerintem ez tök nem az.. ez valami régi bob marley zene... -
#45 Megvan...:)
Akit erdekel: tube-tech-the_end -
#44 HIHO.. roxy rádioban megy néha egy jackson feldolgozás... az amibe énekli hogy:
Szánsááááj....Múnlááájt.. gúúúdtájm.. búgííííííííííííí
sunshine..moonlight stb -
#43 honan tudom leszedni azt a számot amelynek a klippjében 2 fiatal csávó reppel a hóban??:))
fontos lenne!!valami törtd fel
de nemtudom -
#40 Up -
#39 Csao-Csao!
Leginkabb a partyarcok segitseget szeretnem kerni, bar elkepzelheto, hogy masok is tudnak hasznalhato informaciokkal szolgalni:
A The Doors-nak volt egy zenejuk The End cimmel, amit azota feldolgoztak. Nagyon-nagyon tetszik az uj valtozat es mindenkeppen be akarom szerezni.
Tobbek kozt benne van Tomcraft ideji Dortmundi Mayday szettjeben es meghallgathato egy reklamanyagban is:
http://www.partyportal.hu/klub/php/partytv/bemutato_02.wmv
Amennyiben tudtok segiteni, azt nagyon szivesen vennem:) -
#38 köszi, de már tárgytalan a dolog -
#37 a jackie brown c. film elején és végén hallható szám címére lennék baromira kíváncsi, és hálás, ha valaki megmondaná -
#36 Köszi! -
#35 Busta Rhymes - Turn It Up - Fire It Up -
#34 Erre valaki tudja a választ? -
#33 letaszitve komoly film...dudolasra sajnos nem emlekszem zold pillanataimban -
#32 Sziasztok! A napokban volt a Letaszitva cimu film a TV-ben. Dudoltak benne (agy tobbszor visszatero) dallamot. Ennek az eloadoja es a szam cime kellene nekem.
Segitsetek legyszi. THX -
OPM #29 már megvan :)
Anima Sound System -
OPM #28 "A boldogságot találd meg és csinálj sok-sok gyermeket"
Ez miből van? Sokat játszák mostanában rádióban is. -
OPM #27 oh 1000 thnx!! -
#26 Room 5 Feat Oliver Cheatham - Make Luv -
#25 Tudja valaki, mi annak az egyik legelső Busta Rhymes klipnek a címe, amiben a Knight Rider zenéjét dolgozta fel? -
#24 no en a Van Wilder-Buliszerviz filmbol keresnem azt a szamot ami akkor megy amikor a kis india i csavo olajozza a csajszit.
Koszi -
OPM #23 Mi annak az AXE reklámnak a zenéjének a címe, amiben a csávó egyedül elkezd táncolni, aztán csatlakozik hozzá 2 csaj is :) ?? -
Zozo76 #22 Kosz Dynamic! Mar le is toltottem a szamot!
-
#21 progress boy vs wunda-everybody(yomanda) -
#20 hát mivel mondták hogy perfect harmony...ezért rákerestem.. nem találtam sokmindent.. de jovanék csináltak egy infinity c. zenét..nah ez az.. de vki mondja meg hogy honnan ismerős nekem ez a dallam!! áááááárghhh tiszta szomorú vagyok miatta.. szomorú lesz tőle aközérzetem és ettől mégis tök tetszik azene -
#18 roxy-ban nyomták, iga'? na arra a számra én is qrvára kíváncsi lennék, hogy mi a címe