16931
11552975001178628345.jpg
  • Adi
    Hi!
    mi az a zene?
    http://vicclap.hu/static/video/reklam/lotto12.mpeg
    Köszönöm a válaszokat.
  • precision
    Republic - 16 tonna feketeszén
  • neménvoltam
    THX!
  • Miguel
    PPK - Kalinka
  • neménvoltam
    ja és valami olyasmi a szövege, hogy: kalinkakalinkakalinka tovább nemtom
  • neménvoltam
    na én egy hülye kérdéssel fordulok hozzátok: 1,5 éve kb. egy buliban hallottam a Balcsin ezt a számot, ami egy orosz népdal diszkósított változata. Ha valaki ráismer szójjon lécci!
  • CSOCSO
    tudom már mrgvan:) kösz
  • cSuwwi
    Whateus - Teenage Dirtbag amit keresel
  • CSOCSO
    nah.. azhem megis van
  • CSOCSO
    az a zene kéne ami az egyik ilyen amcsi pite szintű film zenéje.. valami dirtbag baby vagy micsoda.. amikor a hülye pitebaszo kölök ül az asztalnál ás a kiscsaj az amcsi pite 1 ből énekel neki... de csak tátog mert a fáérfi hangja az nyávogva...
  • gino26
    keresek egy magyar szamot ,ami kb:1998-tol 2000-ig szolt a z+-on,amit egy lany enekelt szurke miniszoknyaba,ha jol tudom a balatonparton.A hatterben ket szemuveges pali mexikoikalapban enekelte a refrent,gitarral a kezukben.Valami olyasmit,hogy he,ho,cicababa.A szam vegen bajott egy fekete trabant a molora,a lany beult es elment.Ha valaki tudd segiteni irja meg a szam cimet es az eloadot.Koszi.
  • OPM
    az szép... :)
  • Ruffi
    Mi az a szám ami megy az intolerable cruelty trailere közben??????
    Kegyetlen bánásmod magyarul...ilyen régi blues szám féleség nagyon kéne!!!!!!Vki monnya meg plz
  • CSOCSO
    nem emléxem rá
  • gino26
    keresek egy magyar szamot ,ami kb:1998-tol 2000-ig szolt a z+-on,amit egy lany enekelt szurke miniszoknyaba,ha jol tudom a balatonparton.A hatterben ket szemuveges pali mexikoikalapban enekelte a refrent,gitarral a kezukben.Valami olyasmit,hogy he,ho,cicababa.A szam vegen bajott egy fekete trabant a molora,a lany beult es elment.Ha valaki tudd segiteni irja meg a szam cimet es az eloadot.Koszi.
  • CSOCSO
    hja megvan a zenee:)))))))))))
    Jay-kid - Blame It On The Boogie 2003

akinek bejön a jackson és kicsit mostaniasan akarja hallgatni az szedje mert hatalmas parti zene!!!! (nem trance hanem afféle funky house féleség)
  • CSOCSO
    szerintem ez tök nem az.. ez valami régi bob marley zene...
  • ThePartyFace
    Megvan...:)
    Akit erdekel: tube-tech-the_end
  • CSOCSO
    HIHO.. roxy rádioban megy néha egy jackson feldolgozás... az amibe énekli hogy:
    Szánsááááj....Múnlááájt.. gúúúdtájm.. búgííííííííííííí

sunshine..moonlight stb
  • oneal1
    honan tudom leszedni azt a számot amelynek a klippjében 2 fiatal csávó reppel a hóban??:))
    fontos lenne!!valami törtd fel
    de nemtudom
  • ThePartyFace
    Up
  • ThePartyFace
    Csao-Csao!

Leginkabb a partyarcok segitseget szeretnem kerni, bar elkepzelheto, hogy masok is tudnak hasznalhato informaciokkal szolgalni:

A The Doors-nak volt egy zenejuk The End cimmel, amit azota feldolgoztak. Nagyon-nagyon tetszik az uj valtozat es mindenkeppen be akarom szerezni.
    Tobbek kozt benne van Tomcraft ideji Dortmundi Mayday szettjeben es meghallgathato egy reklamanyagban is:
    http://www.partyportal.hu/klub/php/partytv/bemutato_02.wmv

Amennyiben tudtok segiteni, azt nagyon szivesen vennem:)
  • zaki
    köszi, de már tárgytalan a dolog
  • zaki
    a jackie brown c. film elején és végén hallható szám címére lennék baromira kíváncsi, és hálás, ha valaki megmondaná
  • I.C.ram
    Köszi!
  • Pempő
    Busta Rhymes - Turn It Up - Fire It Up
  • I.C.ram
    Erre valaki tudja a választ?
  • Gyiik
    letaszitve komoly film...dudolasra sajnos nem emlekszem zold pillanataimban
  • Barpi
    Sziasztok! A napokban volt a Letaszitva cimu film a TV-ben. Dudoltak benne (agy tobbszor visszatero) dallamot. Ennek az eloadoja es a szam cime kellene nekem.
    Segitsetek legyszi. THX
  • OPM
    már megvan :)

Anima Sound System
  • OPM
    "A boldogságot találd meg és csinálj sok-sok gyermeket"

Ez miből van? Sokat játszák mostanában rádióban is.
  • OPM
    oh 1000 thnx!!
  • BADE
    Room 5 Feat Oliver Cheatham - Make Luv
  • I.C.ram
    Tudja valaki, mi annak az egyik legelső Busta Rhymes klipnek a címe, amiben a Knight Rider zenéjét dolgozta fel?
  • Evil
    no en a Van Wilder-Buliszerviz filmbol keresnem azt a szamot ami akkor megy amikor a kis india i csavo olajozza a csajszit.

Koszi
  • OPM
    Mi annak az AXE reklámnak a zenéjének a címe, amiben a csávó egyedül elkezd táncolni, aztán csatlakozik hozzá 2 csaj is :) ??
  • Zozo76
    Kosz Dynamic! Mar le is toltottem a szamot!
  • CSOCSO
    progress boy vs wunda-everybody(yomanda)
  • CSOCSO
    hát mivel mondták hogy perfect harmony...ezért rákerestem.. nem találtam sokmindent.. de jovanék csináltak egy infinity c. zenét..nah ez az.. de vki mondja meg hogy honnan ismerős nekem ez a dallam!! áááááárghhh tiszta szomorú vagyok miatta.. szomorú lesz tőle aközérzetem és ettől mégis tök tetszik azene
  • zaki
    roxy-ban nyomták, iga'? na arra a számra én is qrvára kíváncsi lennék, hogy mi a címe