16931
-
merge #113 Steppenwolf - Born To Be Wild -
#112 hát nem :)) -
#111 ízí rájdersz zenéjének címe előadója ? -
#110 az naon kemény :))
megvan :)
vmi Bad to the Bone. -
Bandy20 #109 Hi All!
Na aki megmondja ennek a dance számnak a címét az a spiller:)) Eddig nem tudta senki, remélem vki rájön!!
Megcsináltam mid-ben! mi ennek a zenének a címe? -
#108 Melyik az a szám attől a bandától, amelyik volt a rádióban? -
OPM #107 váááááá
már legalább ötödszörre olvasom ezt!!!
szinte kívülről tudom a szöveget... :D -
#106 a volvó reklámának van reklámzenéje? -
gino26 #105 keresek egy magyar szamot ,ami kb:1998-tol 2000-ig szolt a z+-on,amit egy lany enekelt szurke miniszoknyaba,ha jol tudom a balatonparton.A hatterben ket szemuveges pali mexikoikalapban enekelte a refrent,gitarral a kezukben.Valami olyasmit,hogy he,ho,cicababa.A szam vegen bajott egy fekete trabant a molora,a lany beult es elment.Ha valaki tudd segiteni irja meg a szam cimet es az eloadot.Koszi -
#104 Mi lehet annak a számnak a címe aminek a klipjébe egy férfi van fekete ruhába szőke hajal. És van benne több fekete ruhás emberke és táncolnak. Vmi ilyemi lehet az előadó neve amit lebírtam hirtelen olvasni.. fix.tv: Svein Veith: és vmi ilyes mi a szám címe oppez mind vagy mi.
Ezt énekli amúgy ilyen robot hangon: O-pe-z-z Miiind... -
#101 Van egy oldal
www.buy.com
Ott minden számba bele lehet hallgatni 30 másodpercre -
Ben C #99 CSocso! Iszonyat régen vót, de túlteng bennem a segítőkészség,lol, sztem már megtudtad, de a discós-hegedűs számnak a címe : Verve - Bitter Sweet Simphony.
-
#98 Köszönöm a címeket!:) -
RadeoN #97 na az az (st.anger) -
#96 Pasz.. én arra gondolok mikor ilyen rabok kimennek a szabadba és nézzik őket. Meg amikor bent vannak a böribe akkor megy a lassú érsze a számnak. -
#95 De. -
#94 A börtönös a St. Anger, nem? -
gino26 #93 keresek egy magyar szamot ,ami kb:1998-tol 2000-ig szolt a z+-on,amit egy lany enekelt szurke miniszoknyaba,ha jol tudom a balatonparton.A hatterben ket szemuveges pali mexikoikalapban enekelte a refrent,gitarral a kezukben.Valami olyasmit,hogy he,ho,cicababa.A szam vegen bajott egy fekete trabant a molora,a lany beult es elment.Ha valaki tudd segiteni irja meg a szam cimet es az eloadot.Koszi -
#92 Nem tudjátok mi annak a címe aminek a reflénje vmi ilyesmi: I'love U I'm hate U! És hasonlít a nő hangja Gloria Gayneréhez!:)
Ja és van a metalicának az a száma mikor börtönbe vannak... annak mi a címe? -
#91 Valaki tudja annak a jaú kis dögös Rock and Roll számnak a cimét és előadóját, ami a Predator 1- ben szól, mikor épp repülnek a dzsungel felé helikopteren? -
#90 Runaway Train -
#89 George Thorogood: Bad to the Bone -
#88 Kösz... tudom, hogy régi!:)
Na ennek mi a címe? -
DelaCroix #87 ja : Lawyer - I'm wanna m m mm m -
#86 adinak -
neménvoltam #85 Ezt most kinek írtad? :D -
Dani19.. #84 de ha rakeresel akkor w nelkul is,mer lehet rosszul irtam -
Dani19.. #83 az vmi ösrégi sláger volt..
the lawyer asszem az elöado -
#82 Nem nagyon megy ez a topic! -
#81 van egy olyan szám, hogy i'm wanna m m m ennek ki az elő adója? VAgy mi a pontos címe? kösz -
neménvoltam #80 Helló!
Muternak kéne egy számnak a címe. Azt mondta, valami műsorban volt régebben az MTV1-en, amiben eltűnt emberkéket mutattak be és azalatt ment ez a zene. Valami régebbi szám! -
#79 mostansag szokott menni egy olyan zene amiben egy csajszi enekel. dance zene.. es azt enekli neha hogy whatever you want
ezt a reflen vegen enekli. meg enekli szoszerint hogy : La la la.. es igy tovabb (nem a loving u ra gondolok)
allitolag forever love a cime.. vki tudja az eloadot? -
Daniel #78 Sajna nem!összekevertem!mert már 2 napja azon izélek hogy ez nem ilyen:
itt van tv2 paródiában nagyon kéne plllls!!! -
Daniel #77 pusszika :)) -
#76 Ez neked Daniel! -
#75 Lumidee - Never Leave You (Uh Oh) -
Daniel #74 aha,aha :) -
#73 Na akkor leírom a republic dal refrénjét:
16 tonna, feketeszén
16 tonnát raksz és
Mennyi a bér?
Meghalni kéne
De nem lehet
A vállalat nem engedi
A lelkemet
Sztem ezt keresi! -
#71 Az az Oh-oh-oh OH OH?? -
Daniel #70 nagyon kell az a dal amelyikre tegnap elkezdtek táncolni a való világban és hol a húsomozott pandora :D
szám cím???????PLS ,FONTOSSS!!!