16944
11552975001178628345.jpg
  • szurmakotium
    LittlL:
    Del The Funky Homosapien - Mistadobalina

;)))
  • szurmakotium
    LittleL, egyébként te otthon vagy electro-industrialban ?
  • LittleL
    Most én kérdeznék valamit.

Úgy 10-12 éves lehet a szám.
    Egy mély hangú faszi énekel benne, amúgy rap szám
    A refrén valahogy így néz ki:
    Mister Daboline, pag-daboline
  • LittleL
    Hát ez így nem fog menni.

• szurmakotium
    segitsegkeppen, biztos hogy nem leaether strip .. ;-)

Nem MTV-n hallottam, hanem egy Rock-FM rádióból vette fel a haverom ... sajanos a kazetta valahol elkallodott ...
    ugy konyebb dolgom lenne ...

hogy miről szól, fogalmam sincs ... a vokál érthetetlen ...
  • LittleL
    Hát ez elég nehéz így.
    Adj még valami konkrétumot, hogy segíthessünk

Pl: M- Tv hallottad?
    Mit énekelnek ? Miről szól ?
  • szurmakotium
    Én is keresek egy trackot de nagyon ...

Naszóval, a stílus electro-industrial, a banda nevét nem tudom a track címét szintén nem ... ;)

1993-előtti megjelenésű az tuti, talán 91 v 92-es.

A szám egy dob géppel kezdődik, majd elég egyszerű ritmusban rákapcsolodik egy szinti. A szám ritmusa alapján jól "táncolható". A szöveg a legjellegzetesebb: teljessen értheteten, röfögés szerű, olyam mintha valaki víz alól próbálna kiabálni, vagy hörögni.

Ennyire eltorzított vokált még soha nem hallottam ...

Tudom kemény dió, de ha csak industrial banda neveket tud valaki mondani a 90-nes évek elejéről, amelyik ilyen styleban vokálozzot akkor már azért is hálás lennék ;))
  • szurmakotium
    Nem véletlenük: I'm in love with the DJ ??

Mert akkor ATB - I'm in love with the DJ ;)
  • BhangraGirl
    Annak a számnak meg tudnátok mondani a címét amiben az van, hogy I am the DJ???
  • LittleL
    Bloodhound gang : The bad touch (ha jól tudom, de ilyesmi)

Nincsmit.
  • Dave77
    Hi! Keresek egy számot, aminek a videoklippjében a csávók majmoknak voltak öltözve és úgy táncoltak az utcán. A refrén pedig vmi ilyesmi volt:"You and me baby ain't nothing but mammals, just do it like it, do it like on Discovery channel..."
    Már jó pár éve láttam utoljára a klippet.
    Ki az előadó és mi a cím?
  • hen-tes
    kösszönöm szépen !
  • Falabu #114
    Van a Peat Jr. egy új száma! Annak a számnak a címe kéne! Idézek belőle!:)(Mother fucker, mother fucker, mother fucker.....) A BANK-ba halotam legutóbb!! Nagyon kééénnneeE!
  • merge
    Steppenwolf - Born To Be Wild
  • hen-tes
    hát nem :))
  • hen-tes
    ízí rájdersz zenéjének címe előadója ?
  • sannyi
    az naon kemény :))
    megvan :)
    vmi Bad to the Bone.
  • Bandy20
    Hi All!

Na aki megmondja ennek a dance számnak a címét az a spiller:)) Eddig nem tudta senki, remélem vki rájön!!
    Megcsináltam mid-ben! mi ennek a zenének a címe?
  • Voltan
    Melyik az a szám attől a bandától, amelyik volt a rádióban?
  • OPM
    váááááá
    már legalább ötödszörre olvasom ezt!!!
    szinte kívülről tudom a szöveget... :D
  • oXynus
    a volvó reklámának van reklámzenéje?
  • gino26
    keresek egy magyar szamot ,ami kb:1998-tol 2000-ig szolt a z+-on,amit egy lany enekelt szurke miniszoknyaba,ha jol tudom a balatonparton.A hatterben ket szemuveges pali mexikoikalapban enekelte a refrent,gitarral a kezukben.Valami olyasmit,hogy he,ho,cicababa.A szam vegen bajott egy fekete trabant a molora,a lany beult es elment.Ha valaki tudd segiteni irja meg a szam cimet es az eloadot.Koszi
  • Adi
    Mi lehet annak a számnak a címe aminek a klipjébe egy férfi van fekete ruhába szőke hajal. És van benne több fekete ruhás emberke és táncolnak. Vmi ilyemi lehet az előadó neve amit lebírtam hirtelen olvasni.. fix.tv: Svein Veith: és vmi ilyes mi a szám címe oppez mind vagy mi.
    Ezt énekli amúgy ilyen robot hangon: O-pe-z-z Miiind...
  • LittleL
    Van egy oldal

www.buy.com

Ott minden számba bele lehet hallgatni 30 másodpercre
  • Ben C
    CSocso! Iszonyat régen vót, de túlteng bennem a segítőkészség,lol, sztem már megtudtad, de a discós-hegedűs számnak a címe : Verve - Bitter Sweet Simphony.

• Adi
    Köszönöm a címeket!:)
  • RadeoN
    na az az (st.anger)
  • Adi
    Pasz.. én arra gondolok mikor ilyen rabok kimennek a szabadba és nézzik őket. Meg amikor bent vannak a böribe akkor megy a lassú érsze a számnak.
  • Voltan
    De.
  • artschi
    A börtönös a St. Anger, nem?
  • gino26
    keresek egy magyar szamot ,ami kb:1998-tol 2000-ig szolt a z+-on,amit egy lany enekelt szurke miniszoknyaba,ha jol tudom a balatonparton.A hatterben ket szemuveges pali mexikoikalapban enekelte a refrent,gitarral a kezukben.Valami olyasmit,hogy he,ho,cicababa.A szam vegen bajott egy fekete trabant a molora,a lany beult es elment.Ha valaki tudd segiteni irja meg a szam cimet es az eloadot.Koszi
  • Adi
    Nem tudjátok mi annak a címe aminek a reflénje vmi ilyesmi: I'love U I'm hate U! És hasonlít a nő hangja Gloria Gayneréhez!:)
    Ja és van a metalicának az a száma mikor börtönbe vannak... annak mi a címe?
  • Voltan
    Valaki tudja annak a jaú kis dögös Rock and Roll számnak a cimét és előadóját, ami a Predator 1- ben szól, mikor épp repülnek a dzsungel felé helikopteren?
  • Voltan
    Runaway Train
  • Voltan
    George Thorogood: Bad to the Bone
  • Adi
    Kösz... tudom, hogy régi!:)
    Na ennek mi a címe?
  • DelaCroix
    ja : Lawyer - I'm wanna m m mm m
  • CSOCSO
    adinak
  • neménvoltam