16931
-
#673 az ország tesztjének mi a cime? -
OPM #672 Gabry Ponte feat. Roberto Francesconi - Geordie
lál :D -
OPM #671 próbálj gabry ponte-ra keresni dc-n
miért ne lenne sok keleti dance? ugyanúgy van ott, ahogy itthon is tele van a zenepiac ilyen szpigiboj féle szemetekkel... -
#670 Regebben toltottem le egy file-t a neve:matisz.wma volt
a matisz hangjara volt rakeverve egy olyan szoftos kis zene.
Sajna a matisz.wma-t sem talalom mar.
Tudna vki segiteni?
elore is koszonom -
#669 sziasztok.
Deejay rádión hallottam egy ruszki (vagy ukrán) dance féle számot. sajnos ennyit tudok róla, sok ilyen gondolom nincs, hátha tud valaki segíteni, azt nagyon megköszönném -
#668 Az új nokia reklám zenéjének tudja valaki a címét? -
#667 Már megvan....
Members of Mayday - Sonic Empire -
#666 Melleslegen is megszünt a klip letöltés, pedig ott asszem fent votl a klip... :(
Tudtok még ilyen oldalt, ahol rendszerezve van egy rakás klip? -
#665 Van egy szám, aminek elfelejtettem a nevét, előadóját, de már jó ideje keresem. Régi szám, még 2000 elötti. Az volt a klipjében, hogy mindenki hallgatta a zenét fasza fülhallgatóva, és az egyik fazonnak már vérzett a füle.
Elektro zene volt. -
Madmaxx #664 KFT - Afrika -
Holy #663 parduc.. oroszlan, gorilla :)
mi ez a zene? -
#662 Van egy szám, ami valahogy így van a refrén : Father (de kcisit leharapja a végét inkább így: fathe' (...) I need to go-go down...Father (...) I need to go-go down
Tudja valaki mi lehet ez? Tuti hallottátok már páran :) -
#661 Hi
A címét nem tudom én sem, de azt nem írtad, hogy tudod-e, hogy kik éneklik. Azt tudom: Kandech Evelin és L.L. Junior közös száma.
-
#660 kösz -
#659 R.E.M - Shiny Happy People -
#658 helósztok mi annak a számnak a cime , kicsit már elégg érigi, és valami ilyesmi énekelnek benne:
shanny happy people lálá -
Lolarapper #657 Sziasztok! Ez a zene a Juventuson szokott menni, de nem mondják be h ki az előadó. Ha tudja valaki h ki énekli és h mi a szám címe, az légyszi írja meg nekem! ([email protected]) Köszi! A dalszöveg 1 részlete: Bolond lennék hinni szavakat, hisz időnk van még törni falakat, közel volt már ez a szerelem, de azért sem fáj -
#656 Sziasztok.
A minap lattam a Halozat-on egy Asus reklamot, egy notebookot reklamoztak benne. Nagyon profi volt a zeneje, az elejen valami tööp-tööp - öket énekelt egy férfi hang, majd kezdődött egy nagyon profi hegedűszóló. Egész véletlenül nem ismeri valaki ezt a számot? (ha ez egy szám...) -
OPM #655 elég xar minőség, de legalább valami... -
#654 de télleg mondja má meg vki honnan kaphatom le a zenét, mer sehol sem találom.. Dcn tuti nincs -
#653 Én igen. -
sirdond #652 Pop tarts - Girlie Pop
asszem, de ezt szerintem már leírták egyszera reklámzene topikban -
#651 a cimet nemtudom. le akarod tölteni? -
IcEKiNg #650
Mi a djuice reklám zenéjének a címe???
-
#649 köszi Áky! megtaláltam! -
skristof #648 #645???? -
#647 nem tuddja senki? -
OPM #646 ALT + F4 - ALT + F4 [Original Mix] - 10/6
LOL :DDD -
#645 www.rolanc.uw.hu -
#644 megvan a számod ha kel tudok adni cimet is
-
#643 vicces ákyy.
A t-mobil reklámjában lévö zene cime mi?
boccs rezsö, én nemtudom. -
#642 Hy all! Nagyon szeretném megtudni hogy a Volkswagen Transporter reklámban lévő zenének mi a címe. Én először azt hittem hogy a FIFA 2003 zenéjében volt benne, de nem biztos. Help -
#641 szasztok
van egy szám ami már elég régi de a Roxy-n még most is sokat szokták nyomni, eléggé trance-es beütésű és a csávó hangaj a számban nagyon hasonlít a Robert Saches - Another changes -ben éneklő csávóéra
csak két sor van amit tudok belőle
...if you looking to sun...
...get over dancing oh my love...
aki tudja az írjon pls! -
blackgamer #640 a fix.tv-ben megy egy zene, összevágtak egy csomó jelentet és akkor hallható
azt mondták, hogy Francis - Végtelenbe
de ilyen mp3 sehol sincs, valamit félre értettem valszeg
valaki nem tudja véletlen a címét? olyan trance-es szám -
OPM #639 Cherry Coke - No hagas el indio, Haz el Cherokee -
#638 nem tuggya valaki a régi Cherrry Cokos számnka a címét? -
#637 Időközben megvan, köszi -
#636 Valaki tudja, mi a címe a Kill-Bill ben lévő fütyülős szám címét? Amikor bemegy a félszemű csaj a kórházba.
Köszi
-
#635 6 a végeredmény én tudom tudom:))) -
#634 nem tudjátok? 4+2= ?