16931
11552975001178628345.jpg
  • Dichter
    Most néztem meg 50x-re a Taxi című filmet, és eszembejutott, hogy meg kéne szerezni azt a zenét, ami a végén van, amikor fogócskáznak a városon keresztül Emilienék, meg a németek. Ha valki tudja a címét, plz írja le.
  • issy
    hello! Lenne egy kérdésem: frank kvitta vs masrio ranieri - 2 days in austria mixnek mi az első számnak a címe???
  • akyyy
    Hátha rosszul tudom a címét, mert megeshet, igy beleillhet ide is
  • OPM
    "Mi ennek a számnak a címe?"

EZ HOGYAN JÖN IDE??
  • akyyy
    Keresem Zorall- Ajándék cimű dalát akinek megvan jelezze már priviben, hogy dc-n leszedjem vagy ha tud cimet honnét lehet leszedni nagyon hálás lennék, mert sehol nem lelem sajna:(
  • zaki
    na, megvan, amit kerestem, ez a címe: TAZI VECER
    DEIJAN PRES. SVETLANA
  • Scholes18
    #691 !
  • Dichter
    Uhhhhhmmmmm Ahhhhhmmm... Ez nekem is kéne :)
  • FrezeR
    én annak a számnak a cimét keresném ami a kutyám jerry lee első részében volt hallható a napokban. akkor szólalt meg amikor egy fehér limuzinba meglátta jerry lee azt a fehér kis uszkárt és ugye a többit tudjátok..:) aki látta és ismeri a számot lécci mondja meg a címét! köszi!
  • Dichter
    Rákereshettél volna topicon belül is, egyébként meg van egy reklámzenék nevű topik is. Mind1, engem nem annyira zavarnak a visszakérdezések, én sem olvasok vissza mindíg.
  • Nikau
    Kösz a címet, most, mivel tudom mi a címe esély van arra, hogy használjam a keresőt...
    Eddig elég nehéz lett volna "használnom a keresőt", mivel se az előadót,se a címet,se a reklámot nem ismertem, szóval szvsz már el is felejtheted
  • Dichter
    Pop tarts - Girlie Pop. ha sikerül levadásznod, és megosztod velünk, akkor elfelejtjük, hogy nem használtad a keresőt
  • Nikau
    Valaki meg tudná mondani, hogy mi a szám címe és előadója,amelyik egy reklám alatt megy? Valami mobil reklám asszem, és az van benne, hogy a háztetőről néhány srác sms-sel szivatja a hentest a kézmosással, meg a pizzafutár srácot "Egy pizzáért a tiéd vagyok" szöveggel. Na ez a reklám alatt milyen szám szól?
    Thx ;)
  • balumaci
    áhh :D
    biztos, hogy nem :)
    Hardcore :)
    ONLY!
  • Bandee1987
    Amúgy én enya szinte bármelyik számát tiszta szívből ajánlom, ha az ember ideges vagy csak kikapcsolódni akar, tegye fel vmelyik lemezét, üljön le egy kényelmes fotelba vagy heverőre feküdjön, és nagyon jól el leheti ilyenkor lazulni..
  • Bandee1987
    nincs mit
  • balumaci
    OK, kösz, valszeg keverem a TV-raklámokat. :)
    De a számcímet kösz!
  • Bandee1987
    A film címe ugyebár Édes november.
    Először is: Nem Ben Affleck volt a főszereplője, nem is játszik a filmben.
    A két főszereplő: Keanu Reeves és Charlize Theron.
    Az előadó tényleg Enya, mégpedig ez az Only time című száma (most is ezt hallgatom :))
    Anno az hbo-n láttam ezt a filmet, jó volt ujra megnézni :)
  • balumaci
    Tegnap karácsony este, vacsora vége, ajándék megvolt, úgyhogy olyat tettem, amit máskor ritkán, tévéztem :)
    ez lényegtelen, az a lényeg, hogy láttam az RTL klubbon egy film előzetesét, ilyen romantikus vígjátéknak tűnt, ben affleck-kel a főszerepben, nah és az alatt megy egy szám, sztem enya, megköszönném, ha valaki tudná a címét.
    mondjuk ez az enya nem az én stílusom, de az a szám bejövős.
  • GrimReaper78
    Hi!

Van egy dal,aminek a klipjében egy hosszú hajú, jóképű, kreol francia srác (Damien Sargue) egy nagy debla néger nőcivel énekel duettet,és közben táncosok homokzsákokkal táncolnak a háttérben. Mi ennek a címe? Úgy fél éve nagyon nyomatták a klipet különféle zenés TV-csatornák.
  • Chaos Mad
    htx!
    már megvan :)))
  • RadeoN
    Incubus - New Skin (SCIENCE, 2001 - remastered)

DC-n fönn van

(boldog karácsonyt mindenkinek)
  • Scholes18
    Köszike!
    Megtaláltam! a kocsivezetésnél a rádióban az 1. szám de még mindig nem tom hogy mi az!
  • I.C.ram
    Simán beírod DC++-ban, hogy motocross madness theme, vagy intro vagy mi a franc, és megtalálja. Legalábbis nekem olyan jó 3-4 évvel ezelött megtalálta.
  • Chaos Mad
    thx! :)
    [keres]
  • skristof
    talán ők...

aztán keresgess ;)
  • Chaos Mad
    Incubus az elöadó, csak a szám cimét nem tom, de azé thx! :)
  • skristof
    nincsmit :-)
  • Chaos Mad
    huh, nem is néztem, megnézem thx.
  • skristof
    esetleg credits végén nincsbenn?
  • Chaos Mad
    plz valaki segitsen

mi ennek a számnak a cime és elöadója?

a motocross madness 2 intro alatt van. mikrofonnal vetem fel azért vannak ilyen megszakadások stb.

plz help, htx
  • I.C.ram
    Ha tudsz németül, akkor itt nézz szét. http://www.autobahnraser.film.de/
  • I.C.ram
    Szedd le a filmet, és nézd meg a végén lévő száblistát.
  • Scholes18
    nincsen bazzeg.
  • Hentes Bill #679
    keress rá a filmzenére bazzeg
  • Scholes18
    Császtok!
    Padlógázban mi annak számnak a címe amikor csávó először megy sport kocsival + a végén is van.
  • I.C.ram
    Nem találom enne ka számnak a címét :( Végignéztem csomó külföldi fórumot, de mindenhol, csak kérdezik, hogy mi lehet ennek a címe, de senki nem tudja :(
  • I.C.ram
    Ezt nem tudja valaki?
  • Hentes Bill #675
    sajnos nem ezaz, mert abban as zámban, amit én keresek, abban egy bringa énekel...
  • Hentes Bill #674
    az ország tesztje