16931
-
Elle #753 azt külön a sírhant műveknek írták! -
Chaos Mad #752 A Jay és Néma Bob visszavág végén amikor a szöveg megy fel mi az a szám? régen tolták a klippjét is amibe a két örült szerepelt :) -
skristof #751 lál -
cyrus #750 dúdojjad.... !!! -
#749 ami szól a Sírhant művek reklámjába() annak mi acíme? -
Prod #748 asszem thomka játszotta de már többször is halottam. -
Prod #747 Bank-os! egyik haverom küldte... -
#746 honnét vana szám? vagyis a felvétel? -
Prod #745 Hy! Keresek egy disco-s számot aminek a cimét se az elöadóját nemtudom, viszont van róla egy hangfelvételem amit e-mailben eltudok küldeni! Real player-esek még le is tudják játszani;) PLIIZ HELP MEEE!!! NAgYON FONOS LENNE! MÁR EGY HÓNAPJA KERESEM DE EddIG SEMMI!!!! email címem: [email protected] -
#744 mi annak a pink számnak a címe, ahol egy másik bandával együtt zenélnek, és belecsap az egyik bandatagba a villám a végefelé? Továbbá egy kábrió régi mercivel is mennek! -
#743 ami szól a Sírhant művek reklámjába() annak mi acíme? -
#742 oh ezer köööööszzzzz -
forzajuve #741 Seal - Loves divine -
#740 ami szól a helyszinelők reklámjába(miami helyszinelők) annak mi acíme? -
#739 Ezt már én is olvastam itt v 1 éve.. LOL -
OPM #738 lál
ezt félévente be fogod irogatni?? :D -
#737 azt hiszem vmilyen UFO szam -
gino26 #736 keresek egy magyar szamot ,ami kb:1998-tol 2000-ig szolt a z+-on,amit egy szokes lany enekelt szurke miniszoknyaba,ha jol tudom a balatonparton.A hatterben ket fekete napszemuveges pali nagy mexikoikalapban enekelte a refrent,dobgitarral a kezukben.Valami olyasmit,hogy he,ho,cicababa.A szam vegen bejott egy fekete trabant a molora,a lany beult es elment.Ha valaki tudd segiteni irja meg a szam cimet es az eloadot.Koszi. -
gino26 #735 keresek egy magyar szamot ,ami kb:1998-tol 2000-ig szolt a z+-on,amit egy lany enekelt szurke miniszoknyaba,ha jol tudom a balatonparton.A hatterben ket fekete napszemuveges pali nagy mexikoikalapban enekelte a refrent,dobgitarral a kezukben.Valami olyasmit,hogy he,ho,cicababa.A szam vegen bejott egy fekete trabant a molora,a lany beult es elment.Ha valaki tudd segiteni irja meg a szam cimet es az eloadot.Koszi. -
Lolarapper #734 Sziasztok! Egy kb. 1994-es (rap)zenét keresek. Ha yol emléxem a klippben elrabolnak 1 csajt (lerobbant városnegyed, magas /drót/kerítés, stb.) Valami olyat énekelnek, hogy: "Baby you never be ..." Ha valakinek van tippje, az légyszi szóljon! Köszi! -
#733 Az új Meseautóban volt egy szám...asszem így hangzott:
"összejöttünk, te meg én...összehozta ezt a véletlen,
lám szép kis...
Hogy éppen ő és, hogy éppen én...rá gondolok..."
Nem tudnátok segíteni, hogy ki az előadó és a szám címe?
Előre is köszi! -
#732 np -
Chaos Mad #731 jaja, kösszz -
#730 Ha jól emlékszem, Big gun a címe, és AC DC -
Chaos Mad #729 hali all
nem tudjátok véletlenül mi annak a számnak a cime ami most megy a tv-ben az Utolsó akcióhős cimü film reklámjában? meg a film elején is volt.
ACDC? -
ToMMo #728 nem tudom kell e valakinek, de megtaláltam az első Chevrolet reklám zenéjét (ami a Sporttolvajokban is szerepel)
I Monster - Daydream In Blue -
M@niac #727 Hello!
Erdekes kerdesem van.... Eppen Amerikaban vagyok, ahol eppen egy zeneadot neztem es nem kis meglepetesemre egy (szerintem) magyar egyuttes klipjet nyomtak le, csak nem irtak, hogy ki az eloado... szoval a klip fekete-feher, es ami eloszor szembeotlott az egy nagy reklam egy panelhaz oldalan (Szabad Europa Radio FM), szoval az egesz szam ilyen rockos beutesu dolog, es mintha a klippben Kispalt is lattam volna feltunni, de ebben nem vagyok biztos....
Tud valaki segiteni, hogy mi az egyuttes neve? -
#726 Eat you alive -
#725 " Limp Bizkitnek a legutóbbi klippes száma, elég régi, de az az uccsó, a klipben az erdőben voltak és Fred 1 csaynak énekelt.. " -
#724 #705 valaki??:) -
flashX #723 a nokia reklám zenéjét ki csinálta? -
skristof #722 nemtudom -
#721 nos? -
#720 mi annka a számnka a cime amibe ez szól?
a kezek,a kezek a kibaszott kezek!!!!! -
#719 #691 ! -
GrimReaper78 #718 No. 694-re valaki?
-
#717 Elhiszem, de az nem a szöveg nélküli változat. A másik, hogy nem kéne az egész OST, csak ez a szám. Neked nincs meg véletlen az OST? Abból meg megmondanád, hogy melyik is az. -
#716 OST-n rajta van! -
Nikau #715 Meg tudná valaki mondani mi annak a számnak a címe(meg ki az előadója), ami a Megasztár végén van? Annál a résznél, amikor már vége van a műsornak, mennek a nevek, meg köröz a kamera...
Köszi ;) -
Chaos Mad #714 épp ezt akartam kérdezni :DD