16931
-
Chaos Mad #793 uh megnézem kössz -
#792 Engem a loiue loiue-ra emlékeztet. Szándékosan nem írtam előadót, mert nagyon sokan feldolgozták. -
Chaos Mad #791 hali all
mi ennek a számnak a cime amikor okádik az elején az az állat? :) -
#790 nagoyn köszi szépen a szám címe:
Gabry Ponte - -Man on the Moon
-
#789 Szerintem Gabry Ponte vagy Gigi,de mindenképp olasz. -
bubuapa #788 mivel tudom lejatszani semmivel se indul -
bubuapa #787 szegasztok nem tudom sajna! -
Holy #786 vagy gigi d agostino :) -
#785 öö........de a bonjuoros szám meg let tkösz....pedig az nem is volt benne..vagyis a verzomixben igen...kösz:) -
Carti19 #784 kerestem de nemtom... -
skristof #783 oké, nem diszkós....
akkor valahonnan megszerzem
köszönöm -
#782 és tudod melyik szám? -
Carti19 #781 Engem Prezioso & Marvin-ra emlékeztett...de nem 100%! -
#780 Ha nem valami diszkós cucc, hanem pop, akkor majdnem 100, hogy Robbie Williams - Road To Mandalay, mint ahogy azt Carti kolléga is említette. -
#779 sose mer nem ismerős, jó kemény:)
na ez, aki diszkós és ismeri, az mondja már meg thx!!!!!! -
#778 Sziasztok! Én egy régi számot keresek már rég óta. Kb. 1993-94 felé vettem fel kazettára, de mivel 6 éves voltam, ezért a címét nem jegyeztem fel. Mi ennek a számnak a címe? -
#777 És mikor tudod meg? ;) -
#776 nemtommég -
#775 Hellohello!
Tudnátok segíteni,
ismeri vki ezt a számot: http://vnet.hu/kiralyzs/S.mp3 Olyan Slipknotos de nem az... kéne a címe és az előadója.
Kösz előre is... Fontos lenne. -
skristof #774 nem
(legalábbis abban a részletben, amelyre táncoltak, abban nem) -
Braveheart #773 Hali! Azt a számot keresem amiben ez a részlet van:
"Love me, forever love me, szeress örökké, ne hagyj el sosem."
Tudom sok hasonló szám van de nekem ez kell pontosan.
Köszi a helpet -
Carti19 #772 talán ez mert ez a legjobb tőlük (szerintem):
depeche mode - only when i lose myself (lexicon avenue remix) -
neménvoltam #771 egy Depeche Mode számot keresek, prog mixben, mostanában ha jól tudom, elég gyakran szokták küldeni bulikon (nem a Free love) -
Carti19 #770 esetleg Robbie Williams - Road to mandalay??? -
#769 Semmi más szöveg nem volt benne? -
skristof #768 szalagavatón volt az egyik szám, amiben végig csak:
"pa pa paaaramm pamparamm, papapararapapammm pamparamm"
szóval ez volt! valaki tudja mi lehet ez? -
#767 Van egy szám, "verzomix2004" a neve, és pár igényes szám van benen összekenve, engem ezeknek a számoknak a címe kéne.......
aki tud róla valamit, akor hála, ha kel feltöltöm ezt az elég nagy méretű mp3-at vhová ha lelek tárhelyet... -
#766 :DDD -
Caterpillar #765 Sziasztok!
A kérdéses szám a Tic-Tac reklám alatt hallható. Ha esetleg tudja valaki ne tartsa magában plz!
Előre is kösziii!!! -
#764 Köszi! -
#763 #740, #741 -
#762 Sziasztok a lenti linken található a zene aminek kellene az előadója és a címe a Miami Helyszínelők előzetesében hallható.
Minta -
OPM #761 lál :DDDD
ki mondta h kritizáló szándékkal írtam? de úgylátszik te is csak "ennyit tudsz", mert te se válaszoltál a kérdésemre "tesókám" -
Chaos Mad #760 A Jay és Néma Bob visszavág végén amikor a szöveg megy fel mi az a szám? régen tolták a klippjét is amibe a két örült szerepelt :) -
gino26 #759 keresek egy masikat es csak annyit tudok magyar alternativ egyuttes azt hiszem sziami de nem vagyok benne biztos! olyan 1996-elotti lehet a szam es azt eneklik! zarora!na azert meg egy finale kell! segitsetek?!elore is koszonom! -
Carti19 #758 Ami mellesleg ITT letölthető! -
Carti19 #757 Uniting Nations - Out Of Touch -
gino26 #756 mivan tesokak valami nem tetszik?he inkabb a kerdesemre valaszolj mint hogy kritizalj!ennyit tudsz ?akkor meg minek pampoktok bele mas dolgaba?inkabb segitsd megszerezni a szam cimet!?csasztok!
-
#755 [i]"van egy szám
ami 3 sorból áll
és valami get out of touch -ról van benne szó
mi a címe? és az elődadója?
de nem bizot shogy ez van benne, de valami hasonló...." -
#754 és mi annak a címe?