16931
-
#996 Streamripper for winamp v1.54 -
blackgamer #995 link -
#994 Hali! Tudna valaki segiteni hogyan tudok online rádióról felvenni? -
#993 green day - holiday -
#992 a mai győzikébe mikor meg avval a motorcsónakkal az a zene kéne, mi a cime? -
#991 du ju lájk máj fanszisz sztájlllll???????????
ez mi ez? -
#990 Ami így eszembe jut: I see you baby! Shakin yyo assss Ez: Fatboy Slim. A címére nem nem merek tippelni. -
#989 Minta, kicsit szar meg minden , mert hát tvből let felvéve telóval:DDD ha valaki felismerné a szám címét... -
Chaos Mad #988 nem szokta vki nézni az Extrem Sports Channelt (Extreme TV) ?
néha szokott menni az a Bluetorch TV-s bejátszás, amikor kék skateparkban deszkáznak. az alatt a klipp alatt vmi régi sláger megy feldolgozva, nem tudja vki hogy mi annak a cime?
-
#987 link oké, sztem gagyi, de ízlések és pofonok -
#986 Link -
#985 -
#984 há minnyá adok linket eléggé béna az ACDC Shook me all night long alá raktak 1 tüc-tüc alapot, és 5 percig megy az eredeti szám, mejd a végén belemixeltek Guns'n'roses-t, Nirvana-t, Metallica-t, Van Halen-t, és Def Leppard-ot... sztem gagyi, de a számok miatt a végén megtartottam, de most má mind1 minnyá adok linket -
#983 Amúgy milyen mix ez? -
#982 Az nem tom melyik nem hallottam:D azt hittem arra gondoltál me az is ment:D -
#981 jaj én nem erre a számra gondoltam(amúgy nem rossz, sőt...:) )
hanem arra, mikor a sávó a halat mutogatta a tónál..és szólt a tü tü rürürürü -s szám :\ -
OPM #980 -
blackgamer #979 dehogy, Nirvana - Smells like teen spirits
a Blur nem ilyen -
OPM #978 Blur - Song 2 (valamilyen remix, talán Techno remix de nem biztos) -
#977 talán ha hoszabb részt raknál be, mindig mikor beugrana vége -
#976 Itt egy újabb ez már kicsit más stílusú szám de vhogy ismerősnek tűnik
Link
köszi! -
#975 ez jó Van Halen én is erre tippeltem egyébként ez a részlet egy számba volt összemixelve ami alatt ment a tüc-tüc szal az eredeti kellett -
#974 neked ez kell
Billboard-1984-006-Van Halen-Jump.mp3 -
#973 ja bocsi ez nem neked szól -
#972 nah ez pl ismerem ezta számit de amit breaktam sztem nem ez -
#971 Amúgy gyönyörű csaj szerepelt a playboyban is, de azt nem rakom be ide P -
#970 Belinda Carlisle-Heaven Is A Place On Earth
-
#969 jó az eredeti is, de mi a szám pontos címe és előadója?? -
Chaos Mad #968 amit a buszon énekelnek az " áj wánná rákk" a kedvencem :)
amugy:
Twisted Sisters - I wanna rock -
#967 Sorry, the limit of connections with your ip has been exceeded.
*** Disconnected -
#966 de nekme a dc most mondom hogy nem megy -
#965 én dcrő szedtem.... -
#964 ezt a "virusosat" nem tudod honnét tölthetném le? (web, FTP, Torrent!) sajnos a Dc-m hazavágódott :( köcsög légnet miatt azt írja ki hogy ezzel az ipvel mr vannak bent, szinte az összes HUBRA! :((( -
#963 tegnap néztem a cooltúra c. filmet, abban volt 1-2 szám ami érdekelne. egyik, amit a buszon ülve énekeltek (nekem Def Leppard szerűnek tünt), másikat meg asszem valami csaj énekli és szvsz több feldolgozása is létezik (nem emléxem ez mikor volt a filmben, mert ittas voltam) -
Judyth #962 tudnátok nekem segíteni? mi ennek a számnak a íme v előadója:
"igen az vagyok egy szőkenő nekem az is elég...."
köszike -
Judyth #961 sziasztok
-
Phat Smoker #960 jah..nekem is az eredeti jön be, dehát a kor követeleményeinek megfelelően -sok régi jó számmal együtt- ezt is el kellett kúrni, egy tuctuc feldolgozás formájában
-
#959 Hát még az eredeti -
#958 reméletem higy hiába veszek fel mintát:D kössz -
#957 Virus Inc - Heaven is A Place on Earth
És geci nagy zene:D