16931
11552975001178628345.jpg
  • OPM

stonebridge - put 'em high
    a junior jack remix a legjobb...
  • Narcotic Syntax
    :DDDDDD
  • Garfield
    Dj Chris feat. Dzsenifer: Move your body
  • akyyy
    pam pim pampom, pam pam pam pimpam pom, pud em hájg....

mi ennek a a számnak a cime?
  • BlackWolf
    az uj coca cola reklam zenejenek mi a cime ?:)
  • Nikau
    Aha ez volt az.
    Örök hála :D
  • DannyBoy
    htxvm! (k)
  • OPM
    soul central ft. kathy brown - strings of life
  • Breki33
    Erre gondolsz?

klikk
  • Breki33
    Sokan énekelték már de eredetileg ez egy olasz film zenéje

A film a reneszánsz Rómába, a humanizmus szülőhelyére, Loyolai Szent Ignác és Néri Szent Fülöp korába visz el bennünket. A valóság és a misztikum határán zajló fordulatos eseményekben gazdag történet magával ragadó módon szól a hit törvényeinek és a világ dolgainak összeegyeztethetőségéről, a küldetés és a mindennapi élet harmóniájáról.

Fülöp atya egy még felszenteletlen templomban veszi gondjaiba az árva, csavargó gyermekeket, tanítgatja őket a szentek áldozatos életére. Itt lel menedéket Cirifischio is, aki egy lopott templomi kehellyel menekül az őrség elől. Egyik kolduló útjuk során egy suhanckorú bíboros és kísérete megalázza Fülöp atyát és Cirifischio bosszút forral. Társaival el is kapja a bíboros apródját, akiről kiderül, hogy leány és nem éppen erkölcsös okokból van a fiatal bíboros kíséretében. Később viszont ez menti meg a gyerek életét, aki keményen visszavág a bíborosnak a sértésért, és ezért felakasztás vár rá. Fülöp atya viszont megzsarolja a bíborost a leánnyal, így az kénytelen elengedni őket. Évek múltán Cirifischio és Leonetta - a hajdani "apród" - esküvőjére készülnek a menhelyen, de a vőlegény késik. Véletlenül(?) ugyanis újból összefutott a bíborossal, s mikor az kötekedni kezd vele, megöli. Az esküvőből tehát semmi sem lesz, Cirifischiónak menekülnie kell.

Újabb évek telnek el: Leonetta apáca lett, Cirifischio viszont hírhedt rablóvezér, akinek a fejére vérdíjat tűztek ki. A zsiványtanyán találkozik vele újra Fülöp atya, ahová egy éjjel keresztelőre megy, s ahová egy titokzatos szerzetes is elkíséri. A szerzetest - aki valójában V. Sixtus pápa - viszont katonák kísérik, akik a keresztelő után mindenkit elfognak. Cirifischio a börtönben pillantja meg újra Leonettát Jézus menyasszonyainak ruhájában.

Fülöp atya a pápához megy kegyelmet kérni Cirifischio számára. A pápa nagyrabecsülése jeléül bíborosi rangot ajánl fel neki, de kérését nem teljesíti, így Cirifischiót felakasztják. A hajnali kivégzésre csak Fülöp atya és Leonetta kíséri el. A történet végén szabók hozzák a pápa által küldött bíborosi ornátust, amit Fülöp atya szabódva ölt magára. Mikor azonban kis gondozottai alig ismernek rá, mindent levet, mondván: "ilyen ruhában nem lehet koldulni". És visszaöltözve régi rongyaiba újrakezdi az új chirifischiók és új leonetták tanítását: legyetek jók, ha tudtok

A Napoleon Boulevard féle átdolgozás szövege, sztem ezt keresed

Napoleon Boulevard : Legyetek jók, ha tudtok!

1. Végre elmúlt, ennek is vége,
    Az iskola udvara üresen áll.
    Vége az évnek, pont ez a lényeg,
    A csomagom kész van, a küszöbön áll.

2. Oly nehéz most jónak lenni,
    El se tudnád képzelni,
    Annyi mindent meg kell tenni,
    De nem ígérem, hogy jó leszek.

3. Semmi jóból most ki ne hagyjál,
    Nem tart soká a hetedik nyár.
    Ha néha durva volt is a játék,
    Nem mutattam, de nekem is fáj.

2.

R1. Az az egy fontos: legyetek jók most,
    Már nem kell túl sok a holnaphoz;
    Legyen szebb most nekünk a játék,
    Legalább egyszer még!

R2. Az az egy fontos: legyetek jók most,
    Már nem kell túl sok a holnaphoz;
    Legyetek jók, ha tudtok,
    A többi nem számít.

4. Ugye tényleg nem fog fájni,
    Ha majd végre nagy leszek,
    Ugye másképp fogom gondolni,
    Azt, hogy milyenek a felnőttek?

R1.,R2.,3.,2.,R2.,R1.,R2.

• DannyBoy
    [center][b]Mi ennek a számnak a címe?
  • Nikau
    Nem tudja véletlenül valaki, hogy mi annak a számnak a címe+előadója ami az egyik Bud Spencer filmben van? A film címe Bomber (1982-es film) és valami hihetetlen gagyi szám szól egész végig a film alatt. Valami "fantasy..." cuccost énekelnek benne.
    Köszi ;P
  • vigyori14
    Hy,
    nemtudjátok h mi annak a számnak a cime amikor egy nő azt énekli h: legyetek jok most nem számít mit hoz a holnap. sztem vmi feldolgozás.
    lécci segitsetek
  • jointeer
    itt mindenki csak kérdez? affrancba.:))
  • akyyy
    Mi annak a Michael JAcksonos számnak a cime, ami mostanság szokott menni soxor a magyar rádiókban???

/mellesleg tvbe a hajógyári szigetes valami reklámba is adják háttérzeneként: \
  • longobard
    Halyho!
    Nemtom az alábbi számok címét és szerzőjét:

http://up.li.ru/?id=75442;2.mp3 (MUSIC TV-n egykor volt zeneegyveleg, ezen belül az első kb. 13 másodperc alatt hallható zenére vagyok kíváncsi)
    http://up.li.ru/?id=75444;3.mp3 (Space Tech, az egyik régi Spektrum TV-s műsor zenéje)
    http://up.li.ru/?id=75446;4.mp3 (Monika sport c. műsor zenéje)

Ha vkinek beugrik, írja meg.
  • akyyy
    véletlenül ide tévedtem
    http://allmusic.hu
  • akyyy
    erre még most is senki?:(
  • CLINT EASTWOOD9
    A Ganxta Zolee ésa kartel-Mi vagyunk azok albumba milyen számok szerepelnek?
  • OPM
    hát ja, mivel a Blur lenyúlta a gitáros részt a Nirvana számból, ezért nem csoda... :)
  • blackgamer
    véletlen találtam egy Blur - Song 2 URL-t, de tényleg hasonló a két szám, jó mind a kettő
  • Garfield
    És igen, mindkettőben vannak magyar előadók/albumok. HOgy a tied bennevan-e valamelyikben, azt majd te fogod látni.
  • Garfield
    Mondd, mely szavak lefordításában kérsz segítséget?

search CDDB
    artist
    album
    song

Van még a freedb.org: az neked tökéletes lesz, mert nem kavarnak össze a fenti, bonyolult kifejezésekkel, hanem van egyetlen egy szövegmező, oszt hajrá.
  • blackgamer
    tudod kinek "bazdmeg"olj...
    értelmetlen hozzászólásaidból aztán találja ki az ember mit akarsz
    ird ide melyik albumnak keresed a listjét aztán aki tud segit (vagy nem)
  • akyyy
    1009-1011 :DDDDDDDDDDDD
  • CLINT EASTWOOD9
    Beteg vagy louserkém?
    Mureg vagy bazdmeg.
  • blackgamer
    ki halt meg?
  • CLINT EASTWOOD9
    Én magyar honlapra gondoltam?
    Azt hittem ez egyértelmű.
  • blackgamer
    esetleg cddb.com-on találsz bejegyzést, ide kerülnek az audio cd-k adatai
  • akyyy
    hát én akkor rákeresek keresben, esetleg startlapon megkeresem....de néha winampba is rajta szokott lenni....a zene infojában
  • CLINT EASTWOOD9
    Tegyükfel van egy album amiben nem tudom milyen számok szerepelnek, és ezt megszeretném tudni?
    Ilyen oldal kéne.
    Pop rock albumokról van szó.
    Már kerestem egy pár helyen de nem találtam.
    Ti hátha tudnátok segíteni.
  • Dichter
    Ha utánanézel (feltételezem nem fogsz) és összeszámolod a tékjeimet, akkor egy 5 alatti páros számot fogsz kapni. Szóval nem megyek a tékekre, csak akkor pont arra jártam.
  • akyyy
    most ezért jöttél be a topicba?:(
  • OPM
    grat!
  • Dichter
    bakkeeer, nem láttam :D

Nem baj, a tomcat pólóboltja topicban enyém az ezres ték
  • Narcotic Syntax
  • VinylToy #1000
    1000
  • Dichter
    amazon.com
  • akyyy
    mire gondolsz?
  • CLINT EASTWOOD9
    Tudnátok mondani olyan oldalt amin vannak fent zeneszámok albumokkal előadókkal együtt?