16931
-
#1076 Jah, és a Lyrics az a dalszöveget jelenti:) -
#1075 Klikk, nincs mit -
#1074 Az egy nagyon szép szám egyébként -
R9 #1073 ne magtaláltam a címet
Realest Niggas Lyrics
vki nemtudná leszedni vhonnét?:s nincs dc-m :( -
R9 #1072 vki látta a White.Chicks című filmet?Amikor mennek az autoba és vmi 50cent szám megy,annak mi a címe? -
#1071 Okés, akkor valamiféle remixet keresek rá :) Köszi -
blackgamer #1070 Guns N' Roses - Sweet Child O' Mine az eredeti -
#1069 Nem tudja valaki mi az a szám ami a Homeclub weblapján megy? -
#1068 Na tess, van itt 4 is::D -
Gandibá #1067 Autumnblaze - Message from Nowhere -
#1066 Bizonyám. Egész pontosan I'am a Scatman, a címe. -
Garfield #1065 Nem ez volt benne, hanem a Scatman. -
#1064 nemtom de ez az, meghallgathatod -
Garfield #1063 Hmmm, a Nekem 8-ban nem a Scatman John: Scatman c. száma van? -
#1062 előbb adtak a viván klippet, és anak aszámnka kéne, bár ugyse fogom megtundi de hátha:) -
#1061 naon köszi :-) -
#1060 de, Scatman - Scatman's World a cime, és innét leis tudod tölteni -
#1059 nem tudja vki mi annak a számnak a címe ami tennap a nekem 8-ba volt, miko a csávónak égett a cipője és úgy táncolt és vmi ilyesmi a szövege h: pé-papaparappá-pé-papaparappá? -
#1058 Nem tudja valaki ki énelki el a Robbin Hood zenéjét magyarul? meg mi a szám cime? -
BlackWolf #1057 coca cola -soundwave reklam zenejenek mi a cime ?:) -
#1056 Meglett a cime, csomó más forumra nyitottam hasonló témát, megérte:DD
akinek kell
Brian Mcfadden & Delta Goodrem - Almost Here -
#1055 nem tom de ez a video NAGYON NAGY -
#1054 Bocs a gyér minőségért, telóval lett felvéve -
#1053 Segítsetek légyszi! Halottam a rádióba egy számot, és ennek a cimét szeretném megtudni amit persze nem mondtak be, vagy ha igen, az elején, és én lemaradtam.
Ennek a számnak a cime kellene!!!
állítolag enrique iglesias és need you a szám címe, de ez egyáltalán nem biztos, csak hasonlóság és hangzás alapján következtettem. Ha valaki felismeri , légyszi szóljon -
blackgamer #1052 én erre gondoltam, de spongya rá -
#1051 köszi,de miért nem érdemlem meg??szerinted direkt ilyen ilysztős szarból akarom megtudni?csak ebben találtam meg nem kéne rögtön puffogni.akkor nem érdemelném meg hogyha nem írtam volna oda hogy parás. -
#1050 Ennek a számnak a címét tudja valaki? -
#1049 Tiesto - Adagio for Strings ohh jeah -
#1048 ez naggggyon jó zene. Énis köszi :) -
blackgamer #1047 nem érdemled meg, hogy segítsek neked,
de Samuel Barber - Agnus Dei (Adagio for Strings) a címe -
#1046 Csak óvatosan nézzétek a flash-t. Elég "ijesztő" a közepétől kezdve :) -
#1045 hi
nem meg ilyedni ennek a flash-nek a végétől de nem tudjátok mi ez a zene ami alatta megy?:) a S1M0NE című filmben is benne volt ez.
köszönöm. -
longobard #1044 A 90-es évek első felében a tévében hallottam egy részletet egy számból. Asszem az MHV (Menyhárt-Homonyik-Vikidál) volt az előadó. Csak ilyen részletekre emlékszem a szövegéből: "ki a végtelen űrben jár...téged is vár...nincs, ó nincs elmúlás". Kerestem az MHV számok között, a szövegrészletekre is rákerestem az interneten, de nem találtam. Kár, hogy egy ilyen jó szám feledésbe merült.
Ha vkinek beugrik, kérem írja meg. -
#1043 szám
Ez egy rádió mixből van felvéve, az elejné bele is dumálnak. az eredeti mix vagy 50 megás, 50 perces lenne, de a dc vagy mitomén honnét van, csak enyni van meg. és ami szól benne számcím, anak a neve kéne, mert nagyon tetszik. tud róla valaki valamit? -
OPM #1042 reel 2 real - i like to move it -
#1041 Én azt a számot keresem amiben valami iylesmi a szöveg
"I like the movin', movin'
I like the movin' movin'..."
pörgős szám.. legalábbis ez a része -
Carti19 #1040 Fatboy Slim - Rockafeller Skank -
#1039 mi ennek a számnak a cime ami flatboy szimes, , régen a fifa zenéje volt, (és most ment a tv2-s filmbe is:D ) -
#1038 józene -
#1037 melyik az ujjab?:S