16931
-
Melkor #1116 Amit felraktál, az egyértelműen a Tiesto féle változat.
Amúgy az eredeti először (tudtommal) a Szakasz című filmben hangzik fel:
Vancouver Symphony Orchestra - Adagio For Strings
Feldolgozások:
William Orbit - Barber's Adagio For Strings (Ferry Corsten Remix)
Skip Raiders - Another day (perfecto dub) - Kevin & Perry OST
Tiesto - Adagio For Strings - The Parade Of The Athletes (2004) album
Most hirtelen ennyi jut eszembe :) ;) - remélem ennyi elég lesz:D -
mágnes #1115 Sajnos nem a Daft Punk száma, vmi más... Egyéb ötletek? One More Time,v vmi ilyesmi, egy csaj énekli és rajta van az egyik Dance Action válogatásalbumon. -
#1114 Először is, leszedtem 2 féle verziót, bár ugyanazzal a névvel. Az egyik tényleg olyan, mint valami klasszikus zene, a másik, viszont egy az egybe ugyanaz, mint a minta. Sőt, ha meg tudod szerezni a videoklipet (a William Orbitosat) az is trance feldolgozás.
Szóval jó lenne, ha nem oktatnál ki. Kössz. -
Garfield #1113 Könyörgöm, hallottad te az igazi William Orbit-féle változatot? Azt, amelyik egy hangzásra teljesen olyan, mint ha klasszikus zene lenne?
A William Orbit-féle szám legismertebb tüctüc feldolgozása a Ferry Corsten remix.
De a phalanx által berakott szám egyértelműen az #1103-ban jelölt: mindkettőben a 40-42. másodpercnél az addigi egy zsuzsogásból kettő lesz, az második időben eltolva. -
Garfield #1112 Warezoláshoz nem, egy szimpla azonosításhoz igen. -
#1111 miért, 9 mb az sok? -
#1110 Meghallgattam vagy 10x ezt a mintát, de esélytelen, hogy kihalljak belőle valami szöveget. Valami watch you .... breathe van benne talán, de az elég karcsú, hogy ki lehessen találni belőle. -
#1109 már réges rég megvan a kés-alatt OST-je, és sajnos ez a szám nincs benne...az ost-ben csak azok vannak, amely a sorozatra vonatkozik, több epizódban is felcsendül. -
#1108 Tessék, a Kés/alatt soundtrackek -
#1107 Nem fikáztam, csak felajánlottam egy alternatív keresési lehetőséget. Egyébként inkább meg akarják majd tudni ezekután a többiek is, hogy mi ez a szám. -
#1106 az enyémbe se nagyon van! ahelyett, hogy segítenél, leálsz fikázni, és más már tuti nem fog! Ha én meg meg trudnám keresni vagy ismerném, nem írom ide be. -
#1105 És amiben nincs szöveg? -
#1104 Most letöltöttem a William Orbit változatát. Szerintem az az, de elég gyér minőségű a referencia, így nem tudom pontosan beazonosítani. -
Garfield #1103 Tiesto: Adagio for strings (original extended mix)
U.i.: Legközelebb légyszi nyomd már át 96-128 kbites monoba és akkor esetleg nem 9,5 megát kell letölteni egy szám azonosítása miatt, hanem 2-4 megát. A minőség nem romlik olyan mértékben, mely az azonosítást zavarná. -
#1102 jaja ez már közelít de sajna nem pont ugyanaz, valami remixről lehet szó -
#1101 nem, egy Lineage-es videóban hallottam
köszi a válaszokat -
#1100 pontosabban:
Tiesto - Adagio For Strings
gondolom ennek aklippjét láttad! -
#1099 van fogalmad, hogy enyni erővel mindenkinek beírhatnád ezt? -
#1098 sajnáálom, de ez nekem nem megy! ezért írtam be ide a forumba!!! -
#1097 Kicsit erőltesd már meg magad. Keress rá google-ban így:
szövegtöredék+lyrics
kidob 20 találatot, és az egyik közt ott lesz. -
#1096 ez? -
#1095 William Orbit - Adagio for Strings, de valami remixe. Esetleg nem William Orbit. De a dallam egyezik. -
#1094 hi
lementettem egy kis zenerészletet egy videóból és nagyon szeretném tudni hi az előadó és esetleg a szám címét, remélem felismeri valaki. (bocsi a gyenge minőségért de már a videóban is elég rossz volt)
Íme -
OPM #1093 2. daft punk az előadó? -
#1092 ezt tudja valaki???(537 kb)
eléggé jellegzetes, szal szöveg nélkül is lehet hogy felismeri valaki...
A Kés/Alatt-ban található az első éved utsó részében. -
mágnes #1091 Sziasztok! Két kérdésem lenne: 1. Jennifer Lopez I'm Glad c. számának volt egy elég gyors verziója, ami nincs rajta az albumon és nem találom sehol, milyen néven keressem? 2. Azt hiszem One More Time a dance szám címe (legalábbis ez a szöveg lényege, vmi csaj énekli) és az egyik Dance Action válogatáson volt rajta, a cím+előadó kellene. Köszönöm és jó nyarat mindenkinek! -
#1090 Exacta feat. LXC - Flippin (Club Mix)
Teeeee...erre keress rááá! :D -
#1089 erre még mindig senki nem tudja melyik lehet az? :) -
#1088 Nem ez volt véletlenül? : George Thorogood - Bad To The Bone -
#1087 navégre, azt hittem sose válaszolmááá! :DD -
#1086 Vinyl üzenete:
tudjuk már hogy mi a Cartman mixében az a jó zene, amiben a csaj énekli hogy trippin vagy mi???
NEM! :) -
#1085 Sziasztok!
Mi annak a zenének a címe, ami a Rém Rendes családban volt a napokban.
Az a rész volt, amikor meghalt Marcy anyja vagy kije és hambit sütött Bandy a kertben. És amikor felveszi a kötőt (amire az van írva: golyót az asszonynak, csókot a szakácsnak - csak angolul :) ) akkor megy ez a zene!
Köszönöm -
Fboy #1084 ennek a számnak meglett a címe? -
Lipi1980 #1083 Megtaláltam!!!!!!!!!
Starsailor - Four To The Floor
Hallgassátok meg! Kihagyhatatlan!
Üdv.
-
blackgamer #1082 vágjad ki azt a részt, és töltsd fel valahová -
Lipi1980 #1081 Az album címe nem biztos, hogy... de az biztos hogy lighter than... -
Lipi1980 #1080 Sajnos elég nehéz feladat!!! Vagy legalább is nekem tűnik annak! Szóval:
A Dave Van N - Lighter Than Blacker című 77 perces mixéből a utolső bemixelt szám előadója és címe érdekelne:
a szöveget hallás után leírtam:
Force to the floor I was show
Never see it clear
I could have it all
If only You were here
You would be my girl
We live a little world
Have a little girl
Never see it clear
I could have it all
If only You were here
Never see it clear
I could have it all
Whenever you are here
...
A dallama elég kellemes fülbemászó és a szöveggel együtt pedig szabályosan könnyeket csal az ember szemébe....
Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv: Lipi -
blackgamer #1079 All is full of love
bár én nem láttam -
#1078 help kéne Björk-nek van 1 olyan klippje amiben két fehér robot csaj csókólózik(és aszem közbe szétszerelik őket) annak a klippnek mi a címe?ebben kéne help,előre is köszi -
#1077 Nah egy eléggé ritka számot keresek, nem is tom meg lehet-e találni!
Ez a részlet van belőle: (nincs 1 mega, kicsi fájl!!)
Link
A Nekem 8 c. filmből lett kivágva, nos megnéztem a Soundtrack list-et, ott vmi Mark Lennon van előadónak írva, de tőle szinte semmit sem találtam sehol az ég világon. Még a hivatalos oldalán sincs feltüntetve ez a szám. A szövege pedig általános vagy 20 banda írt erre a szövegre számot, köztük Depeche Mode is, de nagy része Jazz, vagy más és nem ilyen. De viszont nagyon szeretném megtalálni, bármi segítséget elfogadok! Az a baj, hogy megvan ezzel a návvel 10 szám, a szöveg is ugyanaz, de teljesen más mindegyik. Eléggé nehéz szerintem megtalálni. Szóval SEGÍTSÉÉÉG :D Előre is kösz