16931
11552975001178628345.jpg
  • Melkor
    Amit felraktál, az egyértelműen a Tiesto féle változat.
    Amúgy az eredeti először (tudtommal) a Szakasz című filmben hangzik fel:
    Vancouver Symphony Orchestra - Adagio For Strings
    Feldolgozások:
    William Orbit - Barber's Adagio For Strings (Ferry Corsten Remix)
    Skip Raiders - Another day (perfecto dub) - Kevin & Perry OST
    Tiesto - Adagio For Strings - The Parade Of The Athletes (2004) album

Most hirtelen ennyi jut eszembe :) ;) - remélem ennyi elég lesz:D
  • mágnes
    Sajnos nem a Daft Punk száma, vmi más... Egyéb ötletek? One More Time,v vmi ilyesmi, egy csaj énekli és rajta van az egyik Dance Action válogatásalbumon.
  • Dichter
    Először is, leszedtem 2 féle verziót, bár ugyanazzal a névvel. Az egyik tényleg olyan, mint valami klasszikus zene, a másik, viszont egy az egybe ugyanaz, mint a minta. Sőt, ha meg tudod szerezni a videoklipet (a William Orbitosat) az is trance feldolgozás.
    Szóval jó lenne, ha nem oktatnál ki. Kössz.
  • Garfield
    Könyörgöm, hallottad te az igazi William Orbit-féle változatot? Azt, amelyik egy hangzásra teljesen olyan, mint ha klasszikus zene lenne?

A William Orbit-féle szám legismertebb tüctüc feldolgozása a Ferry Corsten remix.

De a phalanx által berakott szám egyértelműen az #1103-ban jelölt: mindkettőben a 40-42. másodpercnél az addigi egy zsuzsogásból kettő lesz, az második időben eltolva.
  • Garfield
    Warezoláshoz nem, egy szimpla azonosításhoz igen.
  • phalanx
    miért, 9 mb az sok?
  • Dichter
    Meghallgattam vagy 10x ezt a mintát, de esélytelen, hogy kihalljak belőle valami szöveget. Valami watch you .... breathe van benne talán, de az elég karcsú, hogy ki lehessen találni belőle.
  • akyyy
    már réges rég megvan a kés-alatt OST-je, és sajnos ez a szám nincs benne...az ost-ben csak azok vannak, amely a sorozatra vonatkozik, több epizódban is felcsendül.
  • Dichter
    Tessék, a Kés/alatt soundtrackek
  • Dichter
    Nem fikáztam, csak felajánlottam egy alternatív keresési lehetőséget. Egyébként inkább meg akarják majd tudni ezekután a többiek is, hogy mi ez a szám.
  • akyyy
    az enyémbe se nagyon van! ahelyett, hogy segítenél, leálsz fikázni, és más már tuti nem fog! Ha én meg meg trudnám keresni vagy ismerném, nem írom ide be.
  • Dichter
    És amiben nincs szöveg?
  • Dichter
    Most letöltöttem a William Orbit változatát. Szerintem az az, de elég gyér minőségű a referencia, így nem tudom pontosan beazonosítani.
  • Garfield
    Tiesto: Adagio for strings (original extended mix)

U.i.: Legközelebb légyszi nyomd már át 96-128 kbites monoba és akkor esetleg nem 9,5 megát kell letölteni egy szám azonosítása miatt, hanem 2-4 megát. A minőség nem romlik olyan mértékben, mely az azonosítást zavarná.
  • phalanx
    jaja ez már közelít de sajna nem pont ugyanaz, valami remixről lehet szó
  • phalanx
    nem, egy Lineage-es videóban hallottam
    köszi a válaszokat
  • akyyy
    pontosabban:
    Tiesto - Adagio For Strings

gondolom ennek aklippjét láttad!
  • akyyy
    van fogalmad, hogy enyni erővel mindenkinek beírhatnád ezt?
  • akyyy
    sajnáálom, de ez nekem nem megy! ezért írtam be ide a forumba!!!
  • Dichter
    Kicsit erőltesd már meg magad. Keress rá google-ban így:

szövegtöredék+lyrics
    kidob 20 találatot, és az egyik közt ott lesz.
  • akyyy
    ez?
  • Dichter
    William Orbit - Adagio for Strings, de valami remixe. Esetleg nem William Orbit. De a dallam egyezik.
  • phalanx
    hi
    lementettem egy kis zenerészletet egy videóból és nagyon szeretném tudni hi az előadó és esetleg a szám címét, remélem felismeri valaki. (bocsi a gyenge minőségért de már a videóban is elég rossz volt)

Íme
  • OPM
    2. daft punk az előadó?
  • akyyy
    ezt tudja valaki???(537 kb)

eléggé jellegzetes, szal szöveg nélkül is lehet hogy felismeri valaki...

A Kés/Alatt-ban található az első éved utsó részében.
  • mágnes
    Sziasztok! Két kérdésem lenne: 1. Jennifer Lopez I'm Glad c. számának volt egy elég gyors verziója, ami nincs rajta az albumon és nem találom sehol, milyen néven keressem? 2. Azt hiszem One More Time a dance szám címe (legalábbis ez a szöveg lényege, vmi csaj énekli) és az egyik Dance Action válogatáson volt rajta, a cím+előadó kellene. Köszönöm és jó nyarat mindenkinek!
  • VinylToy #1090
    Exacta feat. LXC - Flippin (Club Mix)

Teeeee...erre keress rááá! :D
  • Tufa
    erre még mindig senki nem tudja melyik lehet az? :)
  • Bandee1987
    Nem ez volt véletlenül? : George Thorogood - Bad To The Bone
  • VinylToy #1087
    navégre, azt hittem sose válaszolmááá! :DD
  • Narcotic Syntax
    Vinyl üzenete:
    tudjuk már hogy mi a Cartman mixében az a jó zene, amiben a csaj énekli hogy trippin vagy mi???

NEM! :)
  • GyaxyBoy
    Sziasztok!
    Mi annak a zenének a címe, ami a Rém Rendes családban volt a napokban.
    Az a rész volt, amikor meghalt Marcy anyja vagy kije és hambit sütött Bandy a kertben. És amikor felveszi a kötőt (amire az van írva: golyót az asszonynak, csókot a szakácsnak - csak angolul :) ) akkor megy ez a zene!

Köszönöm
  • Fboy
    ennek a számnak meglett a címe?
  • Lipi1980
    Megtaláltam!!!!!!!!!

Starsailor - Four To The Floor

Hallgassátok meg! Kihagyhatatlan!

Üdv.
  • blackgamer
    vágjad ki azt a részt, és töltsd fel valahová
  • Lipi1980
    Az album címe nem biztos, hogy... de az biztos hogy lighter than...
  • Lipi1980
    Sajnos elég nehéz feladat!!! Vagy legalább is nekem tűnik annak! Szóval:
    A Dave Van N - Lighter Than Blacker című 77 perces mixéből a utolső bemixelt szám előadója és címe érdekelne:
    a szöveget hallás után leírtam:

Force to the floor I was show
    Never see it clear
    I could have it all
    If only You were here

You would be my girl
    We live a little world
    Have a little girl

Never see it clear
    I could have it all
    If only You were here

Never see it clear
    I could have it all
    Whenever you are here
    ...

A dallama elég kellemes fülbemászó és a szöveggel együtt pedig szabályosan könnyeket csal az ember szemébe....

Segítségeteket előre is köszönöm!
    Üdv: Lipi
  • blackgamer
    All is full of love
    bár én nem láttam
  • akyyy
    help kéne Björk-nek van 1 olyan klippje amiben két fehér robot csaj csókólózik(és aszem közbe szétszerelik őket) annak a klippnek mi a címe?ebben kéne help,előre is köszi
  • Hixer
    Nah egy eléggé ritka számot keresek, nem is tom meg lehet-e találni!

Ez a részlet van belőle: (nincs 1 mega, kicsi fájl!!)

Link

A Nekem 8 c. filmből lett kivágva, nos megnéztem a Soundtrack list-et, ott vmi Mark Lennon van előadónak írva, de tőle szinte semmit sem találtam sehol az ég világon. Még a hivatalos oldalán sincs feltüntetve ez a szám. A szövege pedig általános vagy 20 banda írt erre a szövegre számot, köztük Depeche Mode is, de nagy része Jazz, vagy más és nem ilyen. De viszont nagyon szeretném megtalálni, bármi segítséget elfogadok! Az a baj, hogy megvan ezzel a návvel 10 szám, a szöveg is ugyanaz, de teljesen más mindegyik. Eléggé nehéz szerintem megtalálni. Szóval SEGÍTSÉÉÉG :D Előre is kösz