16931
-
#1156 az első az nem nagyon ez, de tetszeni fog -
#1155 Köszi ezek jók lesznek ebből csak 2-őt ismertem -
#1154 Jet Set; Molella; Prezioso Feat. Marvin; Pena Suazo; Gigi & Molly.... -
#1153 Nem éppen számcímet keresek, hanem előadókat, akik hasonló stílusú zenét csinálnak mint pl. Gigi és Gabry Ponte. Ha tudtok még ilyeneket légyszi írjatok egy pár nevet. -
#1152 Honnét a f****ból szerezted ezt a zenét????;D -
#1151 az miert van hogy DC-n senkinek nincs meg a mint royale - singin' in the rain?? valaki nem tudna valahogy atszervalni hozzam????? -
#1150 hi all!mostanában játszanak a rádiók egy számot,a címe talán You don't know me lehet,de az előadóját tényleg nem tudom(lányok énekelnek benne)remélem tud vki segíteni...htx! -
#1149 ops :D -
#1148 kösz de már megvan:)
a poén az hogy amiket ideiortál egyik se az:DD -
#1147 K-Dst-on elvileg ezek a számok vannak, nem tudom, hogy melyik lehet, nem szoktam a K-Dst-ot hallgatni :)
Heart - Barracuda
Kiss - Strutter
Boston - Smokin'
Grand Funk Railroad - Some Kind Of Wonderful
Joe Cocker - Woman To Woman
Humble Pie - Get Down To It
America - A Horse With No Name
The Who - Eminence Front
Lynyrd Skynyrd - Free Bird
Eddie Money - Two Tickets To Paradise
Rod Stewart - Young Turks -
#1146 Trance & Dance topicban írtam már, de szerintem a Cascada-tól az Everytime we touch-ról van szó :) -
Yangtzee14 #1145 Sziasztok! Remélem tudtok nekem segíteni. Egy szám előadóját keresem. A refrén első fele úgy kezdődik, hogy "Everytime..." a második fele meg "I can't take...". Sajna többet nem tudok. Ez ilyen Rocco stílusú zene. Ötlet???? -
#1144 Van a San Andreasban egy szám a k-dst-n aminek a refrénjében valami ilyesmit énekelnek: Lov iz ön olvéjz on tájm:D
mi a cime?htx -
#1143 Ha az angol eredetire vagy kíváncsi, akkor: Real 2 real - I like to move it -
#1142 Madagaszkár - Riszálom úgy is úgy is
jézusom -
#1141 helo ! nem tudjatok hogy a madagaszkarbol annak a zenenek mi a cime?
amiben azt énekli hogy " riszalom ugyis ugyis..."? -
#1140 Ennek a számnak a cimét vki nem tudja?! Ami kiáramlik a kocsiból?:) -
#1139 Danke! hmm télleg eléggé változatos a szöveg. de legalább jól hangzik sztem -
OPM #1138 változatos dalszöveg powwa! -
#1137 Hello keresem ezt a számot szerintem egyszerű, tuti sokan ismeritek én még nem :D
na 4 mega a fájl akinek sok annak bocs, de csak így van meg és most nincs kedvem konvertálgatni...
Link -
DannyBoy #1136 ez csakis spigiboj lehet -
#1135 grrr, az diszkós feldolgozás?? -
#1134 demjén -
#1133 Kitől van az El kell hogy engedj valami mostani discos feldolgozása?? -
#1132 nm -
#1131 KÖSZI!!!!! :************************************ -
#1130 Franz Ferdinand - Take me out -
#1129 http://users.atw.hu/gaso/kell.wav -
#1128 elkaptam belöle 10mp-t, talán igy 1xübb lessz!! :] -
#1127 http://www.online.rtlklub.hu/automania/?id=0405150013 Bal oldalt a Videoajánlóbol a Chevrolet Spark abban a videoban van aza zene ami nekem kell, légyszives segítsetek rajtam :DD -
cybert #1126 Én azt a számot keresem ami a tegnapi jó barátokban ment, amikor joe és rachel összejött a rész végén, na azt keresem. Előre is köszi -
Melkor #1125 Köszi szépen!! -
#1124 rajtam is -
#1123 rajtam is segítsetek pls :] -
#1122 Jajj, bocs, benéztem
Underworld - Born Slippy. Ez mostmár 100% -
Melkor #1121 Arra a reklámra gondolok, ahol a Szabó Győző, Jakupcsek, Tilla...sorolják fel a fellépő együtteseket - na annak a reklámnak az elején. -
#1120 A tegnapi automaniaban volt egy zene a Chevrolet Spark-ot bemutatása alatt ment aki tudja a cimét az pls ossza meg velem is :) -
Melkor #1119 Nem, az nem az sajnos...:(
Coldplay: Clocks - ez a Nagy Könyv zenéje -
#1118 Coldplay: Clocks -
Melkor #1117 Nekem is lenne egy kérdésem.
Mi annak a számnak a címe amit az idei Sziget fesztivált reklámozó TV reklám elején hallani?
Előre is köszi!