16931
-
#1196 közben már megtaláltam,nekem ez a változat kellene:KTF meets Shane 54- Africa 2005
nincs meg valakinek? -
#1195 Kellene egy kis segítség.
Magyar szám,párduc oroszlán gorilla makákó szöveg van benne -
OPM #1194 carolina marquez - the killers song talán ezt keresed
ha gondolod, msn-en át tudom küldeni -
#1193 Hali!
Nem tudjátok véletlenül hogy zenék instrumental változatát honnan lehetne letölteni? -
Lipi1980 #1192 A Madagaszkár legjobb zenéje (riszálom úgyis úgyis)
Ki az előadó és mi a címe???? -
Lipi1980 #1191 A Sosem múlik el a Crystal eggyüttes zenéje és az album címe: Trilógia!!! -
#1190 Jé egy Mimacs! :D -
#1189 Van a Sosem múlik el szám és annak mi az album címe?
Segítsetek -
#1188 Nem tudja valaki, hogy hogyan keressem a kill bill fütyülős számának bulisított verzióját? És hol? :-)
Kiborít, hogy seholsem találom.
köszi előre is -
#1187 Nem,miért? -
#1186 mi anak a számnka a cime, ami most volt viván, a hullámtörőben, az a "say away "(nem biztos), valami ilyesmit énekelnek, az eredeti klippjében rajzolva vannak az alakok, de itt ilyen mixelve volt. -
#1185 a viván az a csótányos reklámba milyen zene megy?:C -
#1184 Aserejé, ja de je de jebe tu de jebere sebiunouva
majavi an a bugui an a buididipí
-
#1183 jaa. .dario G. es a szam cime Sunchyme -
#1182 elvileg deep dish - flash dance.. esetleg az elotte levo szamra gondoltal?
nekem videoban van meg az egesz...
-
#1181 lattad a klipjet?:D -
#1180 Roxyn hallottam egy számot de sajna se az előadót se a számcíet nem hallottam :( Férfi vokál van benne, és vmi ilyesmit mond a szövegben, hogy "world my home (vagy welcome home) (itt nem tom mi) majd megint nem tom mi és utána talán can you feel..." vagy vmi hasonló. És van benne , ilyen uuuuuu-zás Stílusát tekintve house a szám. Hátha valaki ezek alapján felismeri. :D -
totalfm #1179 Sziasztok!Nem tudja valaki véletlenül hogy a ID&T feat. Baarsclan által mixelt Sensation White 2005 Megamixben 5perc:45ms-től milyen szám megy?Ha valakinek megvan és megnzéné örülnék mert nagyon tetszik ez a rész.Ha valakinek nem lenne meg az ma este meghallgathatja 21h-tól az alábbi címen: http://80.99.170.39:8000/listen.pls Az adás ideje alatt pedig kapcsolatba léphet velem az [email protected] MSN címen! Előre is köszi! -
OPM #1178 :o -
#1177 Majdnem: Sunmachine :) -
#1176 Megtaláltam,talán mást is érdekel:Basement Jaxx - U Don't know me -
OPM #1175 számcím meg Sunshine talán -
#1174 Az Dario G -
#1173 hehh.pronaltam DC-n megtalalni Darius G elso zenejet amiben afrikai emberek voltak befestve allatoknak.. DC-n nem talaltam.. pedig fent voltam a 3 legnagyobb hubon.. plusz googleba sincs egy darab darius g eloado.... loller -
#1172 Hello! Mi az uj 2pac szám címe,amit mostanában nagyon nyomnak a rádiokban? Köszi!nem a ghetto gospel! -
Carti19 #1171 The Disco Boys - For You -
#1170 i came for you!
mi ennek a számnak a pontos címe és kicsinálta? -
#1169 nekem is ezt írták a kés/alatt egyik zenéjére, ami szintén nincs rajta a soundtracken! Melesleg még mintát is tettem be -
#1168 azt irja nincs...nem tudsz olvasni. -
#1167 Nézd meg a Titanic OST -jét, biztos rajta van -
mágnes #1166 Sziasztok! Nem tudja vki véletlenül, mi a címe annak a zenének, ami a Titanicban megy a fedélközi bulin? Asszem nincs rajta a soundtrack cd-n. Köszi! -
#1165 a viván megy ilyen csótányos csengőhang reklám, és annak a számnak a cime kellene... -
OPM #1164 laurent wolf? áá nehiszem hogy ő ott lett volna... latin houset játszik -
OPM #1163 díszlet fehér volt, sőt a táncoló vendégek 90%-a is fehér göncben táncikált = sensation white
szőke, relatíve hosszú hajú, jóképű ficek = armin van buuren? :)
ha igen, itt a tracklist a fellépéséről
ennyiből én és sztem más sem tudja megmondani, hogy "csipogós szám" :)
01. Mike Foyle Ft. Signalrunners - Love Them Dusk [Intromix]
02. Eye Wall - Bad Deal [Remy & Roland Klinkenberg Remix]
03. Sting & Police - Message In A Bottle [Bootleg]
04. Hammer & Bennet - Language [Santiago Nino Dub Mix]
05. Armin van Buuren - Shivers [Alex M.O.R.P.H. Remix]
06. Randy Katana - Pleasure Island [Dub Mix]
07. Rank 1 - Top Gear
08. Thomas Bronzwaer - Close Horizon
09. Menno de Jong Pres. Sayla - Majestic [Arizona Vs. Passiva Remix]
10. Armin van Buuren Ft. Jan Vayne - Serenity [Sensation White Anthem 2005]
11. Armin van Buuren Ft. Jan Vayne - Communication Part 3
12. Nirvana - Smells Like Teen Spirit [BK Bootleg Mix] -
Lipi1980 #1162 Tegnap láttam egy video részletet egy holland "fedett pályás" buliról, ami kb. olyan volt, mint a Mayday, annyi különbséggel, hogy az egész díszlet fehér volt, sőt a táncoló vendégek 90%-a is fehér göncben táncikált...
Az egyik fellépő Rank 1 volt, és ha jól figyeltem, akkor szerepelt DJ Tiesto is! Az utolsó előadónak érdekelne a neve és az általa felkevert (általam csipogós zenének nevezett kreálmány). A DJ viszonylag jól néz ki (szőke relatíve hosszú hajú) jóképű ficek...
Ki lehet ő? És mi a csipogós számnak a címe???
Segítsetek!!!!! -
jihad #1161 Nem az, ez közvetlenül PvD előtt volt, valami Wolf vagymi. Német csávó lehetett a neve alapján. A zenék amiket nyomott viszont nagyon ott volt a topon. -
#1160 2003 ban paul van dyk előtt asszem Tomiboy vs Czibere konga volt, de nem vagyok benne 100%-ig biztos. Kintvoltam, de az nem biztos, hogy pont előtte volt. Utána meg már csak Budai volt :) -
jihad #1159 Meg a másik: Paul van Dyk: Live at Einslive Rocker "koncert" mix tracklistája is kéne, van benne pár jó zene, de fs. mi lehet a címük. -
jihad #1158 A 2003-as Szigeten Paul van Dyk előtt fellépett vmi német fazon, és ezerszer jobb zenét nyomott mint a PvD. Tudja vki a tracklistáját? -