16931
-
#1236 letöltöttem , nincs benne!!!:( megnéztem a filmet is, nem ír róla sehol!:( szal mi lehet a címe? -
#1235 töltsd le a film OST-jét :) -
#1234 Aki felismeri ezt a zenét az nagyon jó lenne. Wavban van remélem nem baj! Szerencsére elég tiszta, de mivel filmből van az elején meg végén egy kis háttérzaj van:) Szal ha valaki felismerni jó lenne ha leírná a nevét pontosan! -
#1233 HI !
Nekem is kéne segítség dolog nem egyszerű
szal nekem ennek a számnak kellene a címe (ami az elején hallatszik)ami ezen az oldalon szóla oldalnak.
Segítsetek -
#1232 megtaláltam:ha vkit érdekel:Hoku-Perfect day(Dr. Szöszi betétdala) -
#1231 nm -
#1230 köszi! -
#1229 Coldplay: Clocks -
#1228 Ez alatt szól valanmi zene, nem tudja valanim mi a cimne? főleg a vége nagyon ismerős, tuti halottam már:S -
mágnes #1227 Sziasztok! Nem tudjátok, J. Lopez I'm Glad c. számának melyik változata ment a rádiókban? (Gyorsabb, mint az albumon levő szám.) Köszi! -
#1226 Mi annak a címe, ami mos tment aLostban, utolsó jelenetekként, a dagi csávó halgatta fejhallgatón, és mutattak ilyen "képeket" a táborukról! -
#1225 nikkfurie - the a la menthe
ez a címe de van egy olyan verizó is hogy nincs artist hanem a title Laser Breakdancing Beat -
#1224 Hali!
Olyan zenéket keresek mint amik az extreme channel-en szoktak lenni amikor a srácok keróval meg gördeszkával nyomulnak.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv.: mm -
ugot2know #1223 ray parker junior-ghostbusters? -
Carti19 #1222 Nahh az nekem is kéne! 8) -
mEkLaU #1221 Mi annak a számnak a cime ami Ocean's Twelve-ben akkor megy amikor a Francia tag a lézermezön megy át? Ilyen törökös dallama van! ORF1-en is játszották a forma-1 idején idömérö edzés után meg a verseny után is!!Köszi -
#1220 Dehogy, az vicc. :-P
Nem is francia, meg nem is rap-elnek benne, és trombita sincs benne. :-)
De nem nagyon volt / van ilyen jellegű zene ma a piacon, én is egyszer hallottam a Magyar Honvédelem napján erre ment valami bemutató, de nagyon ütött, ezért keresem.
Üdv!
Prime -
#1219 Hi all!A legally blonde1ben volt egy szám,azt hiszem perfect day a címe,de az előadót nem tudom.Tudna segíteni vki?
-
#1218 crazy frog? -
#1217 Hi all!
Azt a számot keresném, amelyik ezen a nyáron lett nagyon felkapott. Nem tudok semmi konkrétat róla, de azt igen, hogy francia nyelven rappelnek benne és van benne egy nagyon erőteljes trombitaszó, ami végigmegy az egész számon (nincs sok ilyen jellegű zene újabban, szóval remélem ennyi is elég az azonosításhoz). :-)
Üdv!
Prime -
#1216 Betty Blue -
#1215 ki tudja mi annak a számnak a címe, amit mostanában elég sokat nyomatnak a clubokban, inkább ien bemelegítőzeneként, és olyan a vocalja, ami ien bob marley stílusra emlékeztet, de csak emlékeztet, nem hiszem h olyan is lenne :) nemtom ez alapján tudja-e vki... -
#1214 vki* -
#1213 Hi!
Nem tudja melyik The 69 Eyes szám az amiben ez az idézet szól:
What does it matter?,
What does it mean? -
Lipi1980 #1212 Végighallgatva a 2001-es Sensation White-ból összevágott klippet kb 45 perc, az utolsó énáltalam keresett előadó (miután bemondták a nevét): Michel De Hoi, vagy valami hasonló...
Légyszi, aki tud erősítsen meg benne, vagy adja meg a pontos nevét a srácnak...
Köszi! -
#1211 Jól van na most nem vagyok valami írásra képes állapotban biztos azért írok ilyen szarul. -
#1210 ezért csak abban reménykedek hogy a klipp leírásában valaki felismeri:S -
#1209 Jézusom! Tanulj meg írni előbb... -
#1208 Én találtam haelo-ra számokat, de azoknak angol címük van :C -
#1207 Máskor jobban is segítnetnél de más aki tudja sítsen. -
#1206 nem vagyok benne biztos hogy haelo, healo, meg hogy ne add fel a cime...sajnos nem én láttam:D -
#1205 Ha tudod az előadót, és a szám címét, akkor mi a gond? -
Garfield #1204 Van egy olyasmi előadó hogy healo, vagy haelo, nemtom pontosan, lehet hogy más! Ennek tegnap leadták a "ne add fel" cimű klippjét.
[...]
Enek a számnka pontosan mi a cime???
-
#1203 Van egy olyasmi előadó hogy healo, vagy haelo, nemtom pontosan, lehet hogy más! Ennek tegnap leadták a "ne add fel" cimű klippjét. Egy csávó énekel, és aklipben van egy szőke csaj, akinek amozgása teljesen megegeyzik a kor-ben a zombi csajjal. Enek a számnka pontosan mi a cime??? -
#1202 Keress rá dc-n, hogy ghostbusters -
#1201 A szellemírtóknak van egy száma a filmnek a filmzenéje.
Mi annak a számnak a címe? -
#1200 Offline games 6 nevű snickers valami lesz nemtom hol, a reklámzenéjének acime kelene. a viván szokott menni! -
#1199 GTA San Andreas elején szóló zene kéne megvan valakinek? -
cybert #1198 sziasztok! valaki segítsen, mi lehet ez a szám, a jó barátokból vágtam ki: http://neers.uw.hu/jobaratok.mp3 előre is köszi -
#1197 az jó szám:)