16931
11552975001178628345.jpg
  • vigyori14
    üdv. én a kerozin fél liter tequila című számát keresem. ha megvan vkinek eltudná nekem küldeni msn en? ha igen lécci irjatok privit.
  • berlinboy6329
    ha érdekel menj el a www.sensation.nl-re és ott lent van olyan h video archief és ott le lehet szedni klippeket,ott van 1 thunderdome 2004 klipp 2perces abban van benne a zene.
  • Nolycsy
    Köszi! Neo néven mindet meg tudtam szerezni.
  • blackgamer
    itt, bár elvileg Heaven Street 7- meg ilyenek vannak benne, de lehet Neo remixelte mind
  • Nolycsy
    A kontroll filmnek a zenéiből van CD?
  • blackgamer
    Scooter - I'm raving
  • Nolycsy
    Van egy '93 körüli szám, amit keresnék. Az idejében sokat adták. Egy nő énekel benne, a refrén meg egy csomó no (angol no), dallamosan énekelve.
  • Elvie
    thx!!!
  • Carti19
    Max Graham vs. Yes - Owner of a lonely heart
  • Elvie
    van egy szám,amit mostanában játszanak a rádiók(roxy,pilis...stb),vmi olyasmit énekelnek benne,hogy:"...lonely heart(s)"nem tudja valaki a címét véletlenül?
  • quack
    tenx
  • Dichter
    Smashmouth: Allstar
  • mabbak
    mi annak a számnak a címe ami a nokia 6101 reklámja alatt szól?
  • quack
    mi annak a címe ami (azhem) a Shrek vagy shrek2 elején volt és a rádióban is sokat jáccák? :$
  • Jano
    Let me hear the scottish pipes.
  • akyyy
    scooter melyik számába szólnak skót dudák?:D
  • SASboy
    lol, de láma vagyok. most látom, hogy 3-mal előttem írták.
  • SASboy
    Mi annak a számnak a címe ami tegnap ment a GYőzikébe? Az volt benne, hogy In the jungle... Ace Venturaban is megy ez a szám
  • Dichter
    Nem akarom szétlőni a tv-nket, így nem nézek ilyen szemeteket :)
  • akyyy
    győzikébe szólt
  • Dichter
    The lion sleeps tonight a címe.
  • akyyy
    nem tudja valaki mia cime annak ami az ace venturaban szolt, mikro a csaj t öhöm:D a másodk részében is fel fel hangzott!
  • Jano
    Ez egy ősrégi Happy Hardcore stílusú muzsika lehet, de nem ismeri véletlenül valaki a számcímet, előadót?
  • Stann
    Köszi szépen! Már keresem is...!
  • Pete Small
    WEáááááááááá kinyomoztam! Igan aki tud az tud!
    Jem - They
  • Pete Small
    Wááááááááá ezt nem hiszem el!!!! Ugyanezt akartam kérdezni! Szal mi az a szám amiben "Im sooory so sooorry!" és csaj énekli és olyan komolyzene-feeling kicsit a hegedűk miatt.
  • Stann
    Keresném anna a számnak a címét(és előadóját), ahol a refrén kb.:
    "I'm sorrry, so sorry..."

Egy csomószor megy a rádiókan is, de ennél jobb leírást sajna nem tudok adni :(
  • Stann
    Keresném anna a számnak a címét(és előadóját), ahol a refrén kb.:
    "I'm sorrry, so sorry..."

Egy csomószor megy a rádiókan is, de ennél jobb leírást sajna nem tudok adni :(
  • Dichter
    Ennio Morricone: La Professionel
  • Nolycsy
    A Profi zenéjének mi az eredeti címe?
  • jazzy
    Azt sajnos nem tudom melyik amire te gondolsz de van 1 rakat hardcore zenem ha erdekel
  • berlinboy6329
    Hi kellene 1 hardcore szám címe!!A tavalyi thunderdome klipjénben hallottam ezt a számot amiben a csávó ordibál mint 1 őrült meg OH MYYY GOOOOOOODDDD!!!!!!!-ozik.
  • Elvie
    a saját pc-dről nem tudsz linkelni...töltsd fel egy netes tárhelyre(pl putfile.com,sendmefile.com) és akkor talán tudunk majd segíteni
  • Nolycsy
    És valaki tudja esetleg, hogy az egyik Beck's-es reklámban mi volt a számnak a címe? A hozá tartozó szöveget nem tudom, de valami goa, vagy ahhoz hasonló lehetett.
  • Nolycsy
    Mondtam: A számot nem nagyon ismerem, még csak rádióban hallottam. Anyám mondta, hogy egy kigyúrt pasi van benne.
  • Desszert
    Aki tud segítsen! Keresek egy régi rap számot, még ma is játszák a rádiók.
    Bossa nova zenei betét van benne (ami az Austin Powerben is van).
    Sajnos nem tudom sem a címet sem az előadót.
    Annyit megtudtam Hogy Quincy Jones Soul Bossa Nova című száma lett feldolgozva rappesített változatban.
  • Dichter
    A lawyer: i wanna mmm-ben egy csávó kalapban járja (talán angliai) az utcákat. Köze nincsen semmi kigyúrt emberhez szvsz.
  • Nolycsy
    A következő együtteshez csupán hangot tudok küldeni. Kazettáról vettem fel, de szerintem azért felismerhető. Ha csak az együttes nevét tudjátok, az is elég.
    Tehát ez meg ez a szám.
  • Nolycsy
    Köszi! Ez volt az.
  • Elvie
    nem tudom h ez-e az,de az elnyújtott I-ból:The Lawyer:I wanna MMM ?(a klipet nem láttam)