16931
11552975001178628345.jpg
  • Gabesz amd64
    Hi!

a Randiguru végén van egy szám amikor két sorba állnak és középen nyomják a dance-t!

Mi a szám cime?
  • batman
    nem tudjátok, hogy az American Choppers legújabb reklájában szóló zene a discovery-n micsoda?
  • Jano
    Talán a Dream Warriors - My definition.
  • akyyy
  • Desszert
    Aki tud segítsen! Keresek egy régi rap számot, még ma is játszák a rádiók.
    Bossa nova zenei betét van benne (ami az Austin Powerben is van).
    Sajnos nem tudom sem a címet sem az előadót.
    Annyit megtudtam Hogy Quincy Jones Soul Bossa Nova című száma lett feldolgozva rappesített változatban.
  • Jano
    Bazmeg.
    Eredeti: Patrick Hernandez - Born to be alive.

Penta P kisfaszom nélkül.
  • akyyy
    de azt a számot ismizem, ezért kérdeztem az eredetit! béla! :C
  • Jano
    Akkor csekkold már az #1333-at is, balek. :|
  • akyyy
    neked hiszi-piszi, multkor is valami hülyeséget beírtál, s persze hogy nem az volt az!
  • zimzumm
    Igen eredetileg ez a Pulp Fiction betétdala
  • Dichter
    A Misirlou eredetileg Ponyvaregény szám, a Taxisok kölcsönözték a filmjükbe. Egyébként rajtavan az OST-n.
  • atesz02
    Kösz szépen!
  • zimzumm
    vazeg itt írom hogy a TAXI zenejének a cíne Misirlou! De egyébként a ponvaregényben is ez az első szám
  • Narancs
    Á, köszi szépen!
  • Jano
    4F Club - Balatoni láz az eredeti, de te az Irigy Hónaljmirigyes verzióból idéztél. :)
  • Narancs
    Srácok!
    Annó volt az a szám, hogy "egy szál bikinit vittem el az útra, szétmarta a bugyimat az ultra..."

ennek nem kenitek a címét és előadóját???
  • atesz02
    Ezek szerint senki sem tudja a Taxi film zenéjének mi a címe?Vagy igen? Mondja már el!
  • zimzumm
    nahh nem találoma chemical számaim között ezt, pedig megvan az összes album, meg még pár szám pluszba,de egyiksem így kezdődik
  • zimzumm
    ha rákattintok a music and videos ra, nekem csak egy szíréna hang van vagy két mp-ig oszt annyi
  • Compulsory
    www.thechemicalbrothers.com
  • zimzumm
    Misirlou a szám címe, az előadó nem jut eszembe
  • zimzumm
    ha leírod ide a honlap Pontos címét, én megmondom a számét
  • zimzumm
    New Radicals az együttes neve
  • Alien
    Ennek a számnak nemrég kijött egy szerintem marha jó remixe: Patrick Hernandez - Born To Be Alive (Penta P Nikki Beach Remix)
  • Jano
    Patrick Hernandez
  • akyyy
    ki énelki eredetileg a Born To Be Alive -ot?
  • Compulsory
    Egy Chemical Brothers számot keresek, ami úgy indul, mint a honlapjukon ha rákattintasz a music&videos-ra. segítsetek légyszi!
  • blackgamer
    jópár éves szám, a klipjében egy plázában mászkálnak/lifteznek, és egy kopasz srác énekel benne (Moby féle)
    sajna előadó nem ugrik be, de asszem európai és nem mai darab, persze tudom ez valami remix version
  • atesz02
    Hali! Nem tudja valaki a TAXI film zenéjének mi a címe? Vagy hogy honnan tudom letölteni?
  • Bandee1987
    ok
  • Nolycsy
    Én a választ nem tudom, de reklámzenékkel foglalkozó topik is van, szerintem remklámok zenéjével kapcsolatosan ott érdeklődj. A topik neve egyébként "Reklámzene".
  • Bandee1987
    Gyerekek, mi a címe annak a számnak, ami most megy a Pannon családi csomag reklámja alatt? Előre is kösz!
  • Nitrous Oxide
    Köszi :)

Csak nem tudtam h h kell :)
  • jazzy
    Ha valaki feltesz 1 kerdest elvarhato 1 helyes link nem gondolod ?
  • Hixer
    Most olyan nehéz felcserélni a perjelet és a szóközt átírni %20-ra? na ne már :D itt van Nitrous Oxide helyes linkje

Zene

done.
  • jazzy
    Kerozin - Fél liter tequila
  • jazzy
    Ha pontos linket adsz amibe nincs \ meg szokoz akkor tobbet tudunk segiteni.
  • zolee90
    Shapeshifters - Kiss 100 LAte night session 14 4:30-11:30 közötti számnak a címét nem tudja vki?
  • Ramore
    Megtalálható a neten az indián banda cd-je? Tudjátok, akik a Blahán meg a Nyugatiban és néha a Városligetben szoktak muzsikálni?
  • Nitrous Oxide
    Sziasztok!
    Nem tudom ennek a számnak a címét és az előadóját. Sajnos kb 2 órán belül vinnem kéne valakihez akinek (többek között) már nagyon régóta megígértem. Szóval ha segítene valaki azt nagyon megköszönném...

http://freelinks.atw.hu\ez kene.wav