16931
-
#1356 Hi!
a Randiguru végén van egy szám amikor két sorba állnak és középen nyomják a dance-t!
Mi a szám cime? -
#1355 nem tudjátok, hogy az American Choppers legújabb reklájában szóló zene a discovery-n micsoda? -
#1354 Talán a Dream Warriors - My definition. -
#1353 -
Desszert #1352 Aki tud segítsen! Keresek egy régi rap számot, még ma is játszák a rádiók.
Bossa nova zenei betét van benne (ami az Austin Powerben is van).
Sajnos nem tudom sem a címet sem az előadót.
Annyit megtudtam Hogy Quincy Jones Soul Bossa Nova című száma lett feldolgozva rappesített változatban. -
#1351 Bazmeg.
Eredeti: Patrick Hernandez - Born to be alive.
Penta P kisfaszom nélkül. -
#1350 de azt a számot ismizem, ezért kérdeztem az eredetit! béla! :C -
#1349 Akkor csekkold már az #1333-at is, balek. :| -
#1348 neked hiszi-piszi, multkor is valami hülyeséget beírtál, s persze hogy nem az volt az! -
zimzumm #1347 Igen eredetileg ez a Pulp Fiction betétdala -
#1346 A Misirlou eredetileg Ponyvaregény szám, a Taxisok kölcsönözték a filmjükbe. Egyébként rajtavan az OST-n. -
atesz02 #1345 Kösz szépen! -
zimzumm #1344 vazeg itt írom hogy a TAXI zenejének a cíne Misirlou! De egyébként a ponvaregényben is ez az első szám -
#1343 Á, köszi szépen! -
#1342 4F Club - Balatoni láz az eredeti, de te az Irigy Hónaljmirigyes verzióból idéztél. :) -
#1341 Srácok!
Annó volt az a szám, hogy "egy szál bikinit vittem el az útra, szétmarta a bugyimat az ultra..."
ennek nem kenitek a címét és előadóját??? -
atesz02 #1340 Ezek szerint senki sem tudja a Taxi film zenéjének mi a címe?Vagy igen? Mondja már el! -
zimzumm #1339 nahh nem találoma chemical számaim között ezt, pedig megvan az összes album, meg még pár szám pluszba,de egyiksem így kezdődik -
zimzumm #1338 ha rákattintok a music and videos ra, nekem csak egy szíréna hang van vagy két mp-ig oszt annyi -
Compulsory #1337 www.thechemicalbrothers.com -
zimzumm #1336 Misirlou a szám címe, az előadó nem jut eszembe -
zimzumm #1335 ha leírod ide a honlap Pontos címét, én megmondom a számét -
zimzumm #1334 New Radicals az együttes neve -
#1333 Ennek a számnak nemrég kijött egy szerintem marha jó remixe: Patrick Hernandez - Born To Be Alive (Penta P Nikki Beach Remix) -
#1332 Patrick Hernandez -
#1331 ki énelki eredetileg a Born To Be Alive -ot? -
Compulsory #1330 Egy Chemical Brothers számot keresek, ami úgy indul, mint a honlapjukon ha rákattintasz a music&videos-ra. segítsetek légyszi! -
blackgamer #1329 jópár éves szám, a klipjében egy plázában mászkálnak/lifteznek, és egy kopasz srác énekel benne (Moby féle)
sajna előadó nem ugrik be, de asszem európai és nem mai darab, persze tudom ez valami remix version -
atesz02 #1328 Hali! Nem tudja valaki a TAXI film zenéjének mi a címe? Vagy hogy honnan tudom letölteni? -
#1327 ok -
#1326 Én a választ nem tudom, de reklámzenékkel foglalkozó topik is van, szerintem remklámok zenéjével kapcsolatosan ott érdeklődj. A topik neve egyébként "Reklámzene". -
#1325 Gyerekek, mi a címe annak a számnak, ami most megy a Pannon családi csomag reklámja alatt? Előre is kösz! -
Nitrous Oxide #1324 Köszi :)
Csak nem tudtam h h kell :) -
#1323 Ha valaki feltesz 1 kerdest elvarhato 1 helyes link nem gondolod ? -
#1322 Most olyan nehéz felcserélni a perjelet és a szóközt átírni %20-ra? na ne már :D itt van Nitrous Oxide helyes linkje
Zene
done. -
#1321 Kerozin - Fél liter tequila -
#1320 Ha pontos linket adsz amibe nincs \ meg szokoz akkor tobbet tudunk segiteni. -
#1319 Shapeshifters - Kiss 100 LAte night session 14 4:30-11:30 közötti számnak a címét nem tudja vki? -
#1318 Megtalálható a neten az indián banda cd-je? Tudjátok, akik a Blahán meg a Nyugatiban és néha a Városligetben szoktak muzsikálni? -
Nitrous Oxide #1317 Sziasztok!
Nem tudom ennek a számnak a címét és az előadóját. Sajnos kb 2 órán belül vinnem kéne valakihez akinek (többek között) már nagyon régóta megígértem. Szóval ha segítene valaki azt nagyon megköszönném...
http://freelinks.atw.hu\ez kene.wav