16931
-
#1436 Pedig kerestem ezerrel... :( -
#1435 már én is kérdeztem... :( -
#1434 örök hála érte... :) -
#1433 Hello!
Van A bohóc (mozifilm), és az RTL-en is adták pár hónapja. A bemutató reklám alatt szólt egy zene, ami nagyon tetszik. Nem tudja valaki véletlenül a címét, és előadóját? -
#1432 Senki nem tudja????? -
#1431 nekem megvan -
#1430 nekem csak az első kettő van meg -
#1429 #1 Souls of Mischief - 93 Til Infinity
-
#1428 Sehol sincs fákk, senkinek nincs meg COB - In your face? -
#1427 Igen ők voltak, már csak megkéne szerezni :D -
#1426 Na az lehet, utána nézek :D -
#1425 Children of Bodom? -
#1424 Hi!
Vmelyik heavy-metal ill. nem tudom milyen stílusú a zenekar, de nem lagymatag szar feldolgozta Britney számait, nem tudja vmelyikőtök ez melyik együttes? -
#1423 Kis helyesbítés: 3 szám van, és a harmadik címét már megszereztem!
Már csak az első kettőé kell!
Számítok rátok... :) -
#1422 Hy all!
Ezen az oldalon: http://wtf.rulz.hu/ az old site menüpontnál megy két szám (illetve lehet hogy több szám menne, de az első kettőt hallgattam eddig...) egymás után.
Ha esetleg valaki felismeri a számokat és tudja a címüket, akkor leírhatná ide.
Nagyon hálás lennék érte...
Már írtam pü-t annak a srácnak, akinek a felh. infójában találtam a linket, de nem válaszolt sajnos... :(
Viszont a zene nagyon tetszik, és szeretném ha nem kellene a honlapra felmennem ahhoz,hogy meghallgassam... :D
Szóval előre is köszi a segítséget! -
#1421 ÁÁÁ az nem az mert már 3om változatot is leszedtem de mind kaki.Ez vmi más verzió lehet.Jó dob van benne közepén van a leállás és akkor énekel a csaj,ez sokkal bulisabb zene.
Majd kivágom mixböl és felteszem vhova azt megmondjátok melyik verzió ha tudjátok..
Azért kösy -
OPM #1420 audio bullys - bang bang talán a leghíresebb feldolgozás, de dunát lehetne már rekeszteni velük... -
#1419 Hello!
Vki tudja hogy mi a címe a Nancy Sinatra - Bang Bang Kill Bill zenéje,Discos változatának??
Kösy -
#1418 Mi Kanye West legújabb albumának címe?
thx -
#1417 Van 1 zene amikor üvegek csörömüöklnek annak mia címe?? sztem új zene -
#1416 ohh én az 1 sound listáját néztem:) -
#1415 Mit nem lehet itt megtalálni? :D
Soundtrack listing
az első szám... ilyen ponttal van megjelölve!
egyébként nem mindig van minden szám itt kiírva vannak filmek, amiknél hiányos a lista
ott van, hogy
"Like a Pimp"
Written by David Banner, Barry White, Chad Butler, Bernard Freeeman
Performed by David Banner featuring Lil Flip
Courtesy of Universal Music
Under license from Universal Music Enterprises
Contains excerpts from "Take It Off"
Performed by UGK
Courtesy of Jive Records
a "Performed by" után kell nézni az előadót, azt jelenti "Előadja" :D -
#1414 azt meg találtam de azon belül a konkrét szám címet nem.... -
#1413 bocsi. -
#1412 Moby - In This World
de az ilyen kérdéseket a Reklámzene topikba légyszíves -
#1411 Nemtudja vki mi annak a számnak a címe ami a Milli-s reklám alatt szól? Tetovált apa a kisbabával. -
#1410 az IMDB-n bal-oldalt vannak likek, hogy goofs, credits, soundtrack listing nah és ott lehet megnézni az összes filmben szereplő zenét! -
#1409 Hello!
Ma láttam Pannon GSM reklámot. Nem tudja valaki milyen szám szól alatta? -
IStexI #1408 Ne a videót nézd:) A zene alatta. -
IStexI #1407 áááááááááá bazzeg ez az! Kösz! Örök hála. Pedig IMDB.com-on is keresgéltem, de azt az oldalsó linket nem vettem észre! Lol. A soundtracken pedig se híre se hamva, valszeg ezért: Please note that songs listed here (and in the movie credits) cannot always be found on CD soundtracks.
Néztem a film végén a számokat is de azok meg nem sorrendben vannak kiírva. Áhhh, nem hiszem el. Köszi ég 1x. -
#1406 amit írtál megvan de azt most se látom ezt a címet hol írja..... -
#1405 és télleg ez:) -
#1404 LE -
#1403 Nektek lejött a video??? -
#1402 pedig nagyon egyszerű ezt megtalálni!
Felmész az IMDB.com-ra kikeresed a filmet, rámész, hogy Soundtrack listing kiadja a filmben szereplő összes zenét, és azoknak rákeresel a szövegére Google-n!!
Rögtön az első szám az:
David Banner feat. Lil' Flip - Like a Pimp -
#1401 sajnos ezt nem tudom... nekem anno az act a fool kellett! -
#1400 Valamit elszúrtál, mert ami lejön, az egy 3 mp-es videó, a Universal logoról. -
IStexI #1399 Ezt aki kitalálja!! Annak örök hála (csak avi van belőle) Már vagy fél éve keresem ez a fórum az utolsó reményem:(
1 kis infó: ami biztos, hogy ez a 2fast 2furious (halálosabb iramban tehát a 2. rész) címdala. A legelső zene ami a filmben elhangzik. feltehetőleg valami feka repper kántál benne 1 hangzatos "on da flow"-hoz hasonló szöveget:) Találtam 1 számot (50 Cent - In Da Club) ami hasonlít rá és az "in da club" refrén is hajaz de mégsem az vagy naon átdolgozták de ezt nem tartom valószínűnek.
Amit már próbáltam: leszedtem a soundtrack-et, végigpörgettem semmi. Leszedtem a 2cd-s soundtarcket semmi. Végighallgattam az egészet de nem halottam. Aztán ugyanezt végigcsináltam az első résszel is hátha. Széjjel googleoztam mindent, semmi. Kérdezősködtem erre-arra elhajtottak:( Heeeeelp! -
#1398 ABBA sláger, Gimmie Gimmie Gimmie -
#1397 Madonna hung up számnak az alap számja kéne mert sztem ezt nem ő találta ki...