16931
-
Zozo76 #1476 Egy lany kuldte nekem :D -
#1475 köszi szépen! -
#1474 Jaj sorry elfelejtettem, hogy te előbb voltál sorry. Nah a számok amiket kértél:
az első ami a putfile.com-on van:
Boston - Something About You
a második a retro77 oldalon:
Supafly vs. Fishbowl - Let's Get Down -
#1473 ezt a hangot bárhol felismerem...
Alizée - J'En Ai Marre!
-
blackgamer #1472 ismerős, honnan vetted fel?
nem Julieta Venegas? jah nem, az mexikói, ez pedig franciának tűnik, de a stílus hasonló -
#1471 Volt régebben egy szám, egy magyar együttestől, angol nyelven, az volt a klippje, hogy tűzoltókat mutattak akik a helyszínre siettek, majd a klip vége asszem az volt, hogy beszakítják az ajtót baltával. Nem tudja esetleg senki? -
Zozo76 #1470 Tudnatok segiteni abban hogy ki lehet az eloado es mi lehet a cime a szamnak?
zene -
#1469 senki?:(
Lenne még egy:remélem tudtok segíteni;)
Ezen az oldalon a 2. szám (jobb felső sarokban lehet beállítani)nem tudjátok véletlenül hogy kinek a száma,és mi a címe?Előre is thx! -
#1468 hopsz, sry, rossz helyre irtam :) -
#1467 #1465-eeez?ez tuti nem Cserháti -
#1466 Cserháti Zsuzsa - Egy elfelejtett dal -
#1465 Sziasztok! Meg tudná esetleg mondani valaki ennek a számnak a címét? Előre is thx! -
#1464 Extend :)
José Gonzalez - Heartbeats
-
cybert #1463 tudja vki, h mi az új sony tv reklámjának a zenéje, ahol pattog a sok színes labda? előre is kössz -
bodajoci #1462 Hi!Nem tudja vki, hogy mi az új pannon gsm reklámzenének a címe?amelyikben rózsaszirmok hullanak a terhes csajra.Ha tudja vki az írjon please.
-
#1461 Neked??? :D:D
Nem nagyon egyezik a zenei ízléseddel :D -
OPM #1460 nekem megvan torrentről :P -
#1459 Sziasztok!
Volt egyszer ...hát már elég régen a "Találkozások" nem tudom micsoda után egy zene...egy feka zene...nem tudja valaki annak a számnak a címét vagy előadóját? (asszem az rtl klubon megy a műsor...a végén volt belőle egy részlet, mikor az animált csaj megy és mondják a támogató nevét) -
#1458 Az alábbi címen egy Hungária zene van, csak a címét nemtom.
Bocsi, kicsit rossz minőség, de ha valaki ismeri az jelezze.
Köszi
Hungária -
#1457 Árulnak CD-t is mindíg. Kérd el, és lesd le :) -
#1456 Huh ez jó :) Köcce én is! -
#1455 A budapesti aluljárózenész indiánok albuma fellelhető a neten? Egyáltalán tudja valaki a banda nevét? -
Csesza #1454 Deego - Csak egy levél -
#1453 Nah már megint... mindegy.. értem én, de azért az IMDB-t kézbe kéne néha venni!
Soundtrack
ezen a listán a filmben szereplő összes zene általába rajta van.. nézzd meg mindet és meglesz -
Piko888 #1452 Még nem válaszoltak -
#1451 ott sem tudták? -
Piko888 #1450 Az eredeti soundtracken nincs rajt az a szám! -
#1449 khmm,a fórumkereső asszem nem dísznek van:)amúgy:Filmzene topic -
Piko888 #1448 Bocsi hogy nem a témában írok, de nem akarok eg újabb témát nyitni : Nem tudja valaki milyen zene megy a Mobil című film végén (amikor a szereplőket írják ki)? Elöre is köszi -
#1447 nm :) -
DDany #1446 elég rövid a szám,de megfelel megegyszer köszi. -
DDany #1445 oks köszike -
#1444 Reklámzene topic 742-es hsz-től olvasd el:) -
DDany #1443 ha emgtalálnám.. -
#1442 olvass vissza a reklámzene topicban! -
DDany #1441 hali 1 kérdésem lenne,az "új" pannon gsm reklámban van az a szám,annak mi a címe?tesomnak kénevalaki pls mondja meg!! -
#1440 Te egy isten vagy!!!
Köcce!!! -
#1439 Bobby Helms - Jingle Bell Rock -
#1438 Sziasztok! Sajnos sem a szám címét nem tudom, sem az előadót.
A szám elég régi és karácsonyi...szinte minden filmben benne van...azt énekli egy férfi, hogy "Jingle bells, jingle bells, jingle bells rock..." , Nagyon jó a hangulata, de sajnos nem tudom tovább...asszem a Swarci-féle "Hull a pelyhes" c. filmben is benne volt, de aki látta vmelyik nap a 7.mennyországot ott is benne volt....amikor a nagyobbik fiú beöltözött télapónak ...ööö... :))) Többet nem tudok róla elmondani :)
Tudtok segíteni? -
#1437 beethoven sors szimfóniájának egyik feldolgozását keresem.ha jól emlékszem,néhány évvel ezelőtt játszották rádióban,itt-ott;egy néger(bár inkább félvér,olyasmi,mint Craig David)srác énekelt benne,és azt hiszem,a klipjében az utcán mászkálva énekelt.tudna valaki segíteni?