16931
11552975001178628345.jpg
  • Zozo76
    Egy lany kuldte nekem :D
  • Elvie
    köszi szépen!
  • Hixer
    Jaj sorry elfelejtettem, hogy te előbb voltál sorry. Nah a számok amiket kértél:

az első ami a putfile.com-on van:

Boston - Something About You

a második a retro77 oldalon:

Supafly vs. Fishbowl - Let's Get Down
  • Hixer
    ezt a hangot bárhol felismerem...

Alizée - J'En Ai Marre!
  • blackgamer
    ismerős, honnan vetted fel?
    nem Julieta Venegas? jah nem, az mexikói, ez pedig franciának tűnik, de a stílus hasonló
  • Dying Soul
    Volt régebben egy szám, egy magyar együttestől, angol nyelven, az volt a klippje, hogy tűzoltókat mutattak akik a helyszínre siettek, majd a klip vége asszem az volt, hogy beszakítják az ajtót baltával. Nem tudja esetleg senki?
  • Zozo76
    Tudnatok segiteni abban hogy ki lehet az eloado es mi lehet a cime a szamnak?

zene
  • Elvie
    senki?:(
    Lenne még egy:remélem tudtok segíteni;)
    Ezen az oldalon a 2. szám (jobb felső sarokban lehet beállítani)nem tudjátok véletlenül hogy kinek a száma,és mi a címe?Előre is thx!
  • Bandee1987
    hopsz, sry, rossz helyre irtam :)
  • Elvie
    #1465-eeez?ez tuti nem Cserháti
  • Bandee1987
    Cserháti Zsuzsa - Egy elfelejtett dal
  • Elvie
    Sziasztok! Meg tudná esetleg mondani valaki ennek a számnak a címét? Előre is thx!
  • Sné Zsuzsa
    Extend :)

José Gonzalez - Heartbeats

• cybert
    tudja vki, h mi az új sony tv reklámjának a zenéje, ahol pattog a sok színes labda? előre is kössz
  • bodajoci
    Hi!Nem tudja vki, hogy mi az új pannon gsm reklámzenének a címe?amelyikben rózsaszirmok hullanak a terhes csajra.Ha tudja vki az írjon please.
  • Dichter
    Neked??? :D:D

Nem nagyon egyezik a zenei ízléseddel :D
  • OPM
    nekem megvan torrentről :P
  • Sné Zsuzsa
    Sziasztok!

Volt egyszer ...hát már elég régen a "Találkozások" nem tudom micsoda után egy zene...egy feka zene...nem tudja valaki annak a számnak a címét vagy előadóját? (asszem az rtl klubon megy a műsor...a végén volt belőle egy részlet, mikor az animált csaj megy és mondják a támogató nevét)
  • Taylor
    Az alábbi címen egy Hungária zene van, csak a címét nemtom.
    Bocsi, kicsit rossz minőség, de ha valaki ismeri az jelezze.
    Köszi
    Hungária
  • Dichter
    Árulnak CD-t is mindíg. Kérd el, és lesd le :)
  • Sné Zsuzsa
    Huh ez jó :) Köcce én is!
  • Ramore
    A budapesti aluljárózenész indiánok albuma fellelhető a neten? Egyáltalán tudja valaki a banda nevét?
  • Csesza
    Deego - Csak egy levél
  • Hixer
    Nah már megint... mindegy.. értem én, de azért az IMDB-t kézbe kéne néha venni!

Soundtrack

ezen a listán a filmben szereplő összes zene általába rajta van.. nézzd meg mindet és meglesz
  • Piko888
    Még nem válaszoltak
  • Elvie
    ott sem tudták?
  • Piko888
    Az eredeti soundtracken nincs rajt az a szám!
  • Elvie
    khmm,a fórumkereső asszem nem dísznek van:)amúgy:Filmzene topic
  • Piko888
    Bocsi hogy nem a témában írok, de nem akarok eg újabb témát nyitni : Nem tudja valaki milyen zene megy a Mobil című film végén (amikor a szereplőket írják ki)? Elöre is köszi
  • Elvie
    nm :)
  • DDany
    elég rövid a szám,de megfelel megegyszer köszi.
  • DDany
    oks köszike
  • Elvie
    Reklámzene topic 742-es hsz-től olvasd el:)
  • DDany
    ha emgtalálnám..
  • Elvie
    olvass vissza a reklámzene topicban!
  • DDany
    hali 1 kérdésem lenne,az "új" pannon gsm reklámban van az a szám,annak mi a címe?tesomnak kénevalaki pls mondja meg!!
  • Sné Zsuzsa
    Te egy isten vagy!!!

Köcce!!!
  • Hixer
    Bobby Helms - Jingle Bell Rock
  • Sné Zsuzsa
    Sziasztok! Sajnos sem a szám címét nem tudom, sem az előadót.

A szám elég régi és karácsonyi...szinte minden filmben benne van...azt énekli egy férfi, hogy "Jingle bells, jingle bells, jingle bells rock..." , Nagyon jó a hangulata, de sajnos nem tudom tovább...asszem a Swarci-féle "Hull a pelyhes" c. filmben is benne volt, de aki látta vmelyik nap a 7.mennyországot ott is benne volt....amikor a nagyobbik fiú beöltözött télapónak ...ööö... :))) Többet nem tudok róla elmondani :)

Tudtok segíteni?
  • Elvie
    beethoven sors szimfóniájának egyik feldolgozását keresem.ha jól emlékszem,néhány évvel ezelőtt játszották rádióban,itt-ott;egy néger(bár inkább félvér,olyasmi,mint Craig David)srác énekelt benne,és azt hiszem,a klipjében az utcán mászkálva énekelt.tudna valaki segíteni?