Mi ennek a számnak a címe?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zorán:Boldog idõ.
Ezernyi verziót kerestem de mind koncertfelvétel volt stb.....
Youtube link
A link alatt található videón az a verzió van amit én keresek,persze jobb minõségben kellene nekem meg végig.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Help ha tud valaki
Keresek egy számot még a címe is megvan nagyjából, de youtube nem dob ki semmit: raggajukenskank vagy valami hasonló iylen nagyon darálós dnb szerûség. régen mindig nevettünk mert azt éneklik benne ,hogy kompó lompó. valakinek ötlet?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Van egy sor ami egy szambol mindig eszembe jut, de nem jovok ra honnan van.
A szovege olyasmi, hogy "did you ... did you just let me by?"
szinte biztos, hogy nem pont ez a szovege, mert a google-el nem jutottam semmire, es ugy emlekeztem, hogy valamelyik amerikai pitenek a vege fele van, egy lassubb, szakitasos stilusu zene.. meg az is lehet hogy jobaratokban volt, bar szerintem valami egyszeru amerikai tinifilmben.
Ez igy eleg eselytelen ugy erzem😄
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
http://speedy.sh/AdHjh/Hang-001.3ga
http://speedy.sh/AdHjh/Hang-001.3ga
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
BattleTag: kabel15#2672
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
LINK
30:50-nél van egy zene, amit nagyon kevés ideig lehet hallani, de nagyon jónak tûnik. Vokális szám, valaki esetleg tudná, hogy mi a szám (mix) címe?! 😊 Köszönöm!
Googli nem dobta ki sajnos. Otlet?
Koszi.
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
//Amúgy meg: 90-es évekbeli dance, és 90-es évektõl napjainkig Trance a stílusom. Újabban meg a Chill Out is. A Youtube profilomon, a saját zenék zöme is chill.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az ilyen zenékben nagyon nem vagyok járatos.
Ami 1:20tól megy zene, annak nem tudja valaki a címét? próbáltam googleval, kommentekbõl kiszedni, de semmi... :/ igaz, nem könnyû..
link
ha valaki esetleg tudná.. köszi 😉
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Gigi D' Agostino - The Riddle
Ezek után nincs más dolgod, mint a Google segítségével a "The Riddle" remixekre, cover upokra vadászni.
Például ez nagyon hasonlít a linkelt hangmintádra: Prezioso e Marvin - The riddle
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
tuti h bárki ismeri, szóval plss 😄
KÖSZI<3
megpróbáltam elfütyülni (nem nevet): http://www67.zippyshare.com/v/33049248/file.html
ps. NEM, nem a kill billbõl a twisted nerve, bár hasonlít hozzá
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant