Mi ennek a számnak a címe?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Help ha tud valaki
Keresek egy számot még a címe is megvan nagyjából, de youtube nem dob ki semmit: raggajukenskank vagy valami hasonló iylen nagyon darálós dnb szerûség. régen mindig nevettünk mert azt éneklik benne ,hogy kompó lompó. valakinek ötlet?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Van egy sor ami egy szambol mindig eszembe jut, de nem jovok ra honnan van.
A szovege olyasmi, hogy "did you ... did you just let me by?"
szinte biztos, hogy nem pont ez a szovege, mert a google-el nem jutottam semmire, es ugy emlekeztem, hogy valamelyik amerikai pitenek a vege fele van, egy lassubb, szakitasos stilusu zene.. meg az is lehet hogy jobaratokban volt, bar szerintem valami egyszeru amerikai tinifilmben.
Ez igy eleg eselytelen ugy erzem😄
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
http://speedy.sh/AdHjh/Hang-001.3ga
http://speedy.sh/AdHjh/Hang-001.3ga
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
BattleTag: kabel15#2672
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
LINK
30:50-nél van egy zene, amit nagyon kevés ideig lehet hallani, de nagyon jónak tûnik. Vokális szám, valaki esetleg tudná, hogy mi a szám (mix) címe?! 😊 Köszönöm!
Googli nem dobta ki sajnos. Otlet?
Koszi.
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
//Amúgy meg: 90-es évekbeli dance, és 90-es évektõl napjainkig Trance a stílusom. Újabban meg a Chill Out is. A Youtube profilomon, a saját zenék zöme is chill.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az ilyen zenékben nagyon nem vagyok járatos.
Ami 1:20tól megy zene, annak nem tudja valaki a címét? próbáltam googleval, kommentekbõl kiszedni, de semmi... :/ igaz, nem könnyû..
link
ha valaki esetleg tudná.. köszi 😉
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Gigi D' Agostino - The Riddle
Ezek után nincs más dolgod, mint a Google segítségével a "The Riddle" remixekre, cover upokra vadászni.
Például ez nagyon hasonlít a linkelt hangmintádra: Prezioso e Marvin - The riddle
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
tuti h bárki ismeri, szóval plss 😄
KÖSZI<3
megpróbáltam elfütyülni (nem nevet): http://www67.zippyshare.com/v/33049248/file.html
ps. NEM, nem a kill billbõl a twisted nerve, bár hasonlít hozzá
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant