Mi ennek a számnak a címe?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Minden további nélkül lehetséges, igen.
Szerintem, házilag is lehetséges instrumentalt készíteni a Dub of Doom verzióból, olyat, amiben még a férfi refrén sincs.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

dragon11
akk a dj ezt a dub of doomot nyomatta, de akk h-h nemvt benne egyáltalán ének ?! h csinálta?😄 keverõ?😄

IMYke2.0.0.0
Tévedtem - a Dub of Doom már az 1992-esen is rajta volt: Discogs.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Az eredeti, 1992-esbõl? Abból nem létezik nyilvános instrumental.
A Dub of Doom az 1995-ös MK Remix bakeliten debütált.
Aztán jöttek tonnaszám a remixek, a 2000-es évek derekától.
Egy ilyen lemezen van ez is:

dragon11
a dj is olyan nyomatott 😄

dragon11
wáá. köszönöm 😛😊

de nincs olyan verzió amibe semmi nincs..?:SS

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Amúgy meg, ezt a verziót keresd: "Nightcrawlers...Push The Feeling On (The Dub of Doom) 06:38" - csak a férfi background van rajta.

IMYke2.0.0.0
Ne viccelj!
Elsõ dolguk, hogy instrumentális verziót készítenek, amire az énekesek ráénekelnek. Sõt, az élõ koncertekre, klubokba is az instrumentált (+ background vocal rajta, nyilván) viszik, másképp ugye énekelni/tátikázni se tudna...

dragon11
sõõt, lehet még a studioba sem készült instrumental ebbõl a zenébõl 😄

dragon11
de a djk hogy szerzik be a lemezt? mert ez egy olyan szám amit alig találsz meg..

IMYke2.0.0.0
Úgy, hogy majd' minden lemezen van Dub mix, vagy Instrumental mix.

dragon11
úúúúristen. ez nem valószínû, hanem 100% 😄 omggg nagyon nagyon szépen köszi 😊))

a DJk hogy teszik instrumentalba a keverõpultjukon amúgy?😄 nekem is úgy kellene.. 😊)

<#worship><#worship>

Norbi1990
Helló, érdeklõdnék ez után a program ismeri e?

http://www7.zippyshare.com/v/59523432/file.html

IMYke2.0.0.0
Persze, White Label mixként is ismert.

IMYke2.0.0.0

N0rman
Sziasztok!!
Mostanában szoktunk hallani a Vidámparkban egy diszkózenét, egy régi Bernard Herrmann zenébõl, a Twisted Nerve-bõl tették bele a fütyülést, sokan csak úgy ismerik hogy a Kill Bill zenéje. Nem tudja valaki véletlen melyik zenérõl lehet szó? Köszi elõre is!! (:

Sziasztok!
Ezeket a trackeket keresem ,örülnék ha valaki felismerné.
track1
track2
track3
track4
Bocsi,azt nem ami 3.20-tól van.

photek mine to give satoshii tomie rmx

IMYke2.0.0.0
Szigorúan a késõbbi visszakereshetõséghez:

* Attraction Shadow Theatre elsõ történetének zenéje: Emeli Sande...Read All About It (Pt. III) - Youtube
* m1 árvíz összefogás klip zenéje: Zack Hemsey...Mind Heist - Youtube

kpityu79
Sziasztok. Érdeklõdnék, hogy nem tudja-e ennek a track-nek a 3:20-nál kezdödõ számnak a címét. Elõre is köszi.
http://www55.zippyshare.com/v/81996904/file.html

1000 köszönet! Sterby b@zta elárulni, de sebaj, neked hála meglett <#worship>

Mauro Picotto & Laura Hazley: Tell Me Something
oké lényeg, h megvan 😊
http://www.youtube.com/watch?v=V8tJ_rDx9_s&feature=player_detailpage#t=3041s
1h22min levõ zenét keresném, régebbi 2002 környéki lehet, köszi 😊

De ez az, csak mikor én ide írtam akkor még nem volt az ott, azóta még nem néztem csak most hogy írtad.<#nevetes1>
IMYke2.0.0.0
Köszi a lehetõséget 😊
A Youtube-fiókomon talán találsz néhány érdekes anyagot 😊

The Protector
Hali.
Nem kérdéssel hanem kéréssel fordulok hozzátok.
Szeretnék régi jó magyar bulisabb zenéket nyomni,melóhelyen,de olyanokat amit mindenki szívesen hallgat.
A BP-i Vidámparkban mennének,és én tolok sok zenét.
Ha segíteni akartok,küldjetek címeket,linkeket,amiket TI szívesen hallgatnátok pl dodgem alatt.
Ilyenekre gondoltam:LINK

Ha van saját zenétek,azt is eltolom,pl i2k ha van vmi aminek örülnél akkor küldd és lenyomom a tiszteletedre.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Amit ott írnak a kommentben, az nem jó?
Üdvözletem, megtudná valaki mondani hogy mi a szám címe és elõadója ami a video alatt szol?

A segítséget, és válasz elõre is köszönöm.

Sebaj, majd hátha kiderül még.Köszi

Ezt nem ismerte föl 😞
Ó tényleg, régebben ismertem,de nem jutott eszembe már 2 napja gondolkozok rajta. Köszönöm szépen ! De van még 1, hátha ezt is tudod.
http://www35.zippyshare.com/v/43755688/file.html

Manic Brothers - Custom Illusion (Original Mix)
Megnéznéd WB ez mi?Köszi!http://www22.zippyshare.com/v/4251394/file.html

dragon11
Holdviolára gondolsz szerintem
Palya Bea ?
dragon11
Srácok!😊

Van egy tipikus magyar népdalokat éneklõ csaj, aki egyébként biztosan ismert.. mi lehet a neve? <#worship>

Nem sajnos, pedig egész jó 😊
Helló, a program ráismer erre? http://www4.zippyshare.com/v/50192194/file.html

IMYke2.0.0.0
Pedig az koncert verzió, ami a videó alatt van.
A 34 Dal és a Az Elet Dolgai albumon bizony az van, amit kaptál.

MONSTA - Holdin' On
kisradai
Sziasztok!
18 mp-tõl indul a szám. Valaki ismeri?
Fontos lenne. Köszönöm.

http://www.youtube.com/watch?v=Y5-Owemkyc0

The Protector
Köszi szépen de sajna nem ez az a verzió!De köszi.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Falkon

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

The Protector
Hy.Van egy szám amit nem tudok beszerezni normál verzióban.
Zorán:Boldog idõ.
Ezernyi verziót kerestem de mind koncertfelvétel volt stb.....
Youtube link
A link alatt található videón az a verzió van amit én keresek,persze jobb minõségben kellene nekem meg végig.