16931
-
nebag89 #5277 hali!
vaki help! roxyn szokott menni..csaj hang vami :rozi mörfi - ávör dö páwör valaki nemtudja a pontos címét? -
#5276 Nost hatalmas THX , megtaláltam valami orosz oldalon :DDDD nagyon jóóóó -
#5275 stop the drug (john made club mix) ez az én verzióm :!! :) thx -
#5274 TéHáX!!! már csak le kell töltenem vhonnan:) ha gondolod felnyomhadnád ha nem találom :) -
pr3d4t0r #5273 Megtaláltam ezt a számot: AL.KA. Project - Stop to the Drug (Steel Made Mix)
Nekem ez a verzió van meg belőle, de amit feltöltöttél az szerintem 1 másik mix, viszont a szám egyezik! -
Hydroceph #5272 koszi! -
#5271 help ujra pls :D itt van..az 1:45mp-nél kezdődik. az időt ugy lehet megnézni hogy a stop gombra kattinszassz és bal felül kiirja. előre is htx -
#5270 szia!
köszi!!
a sarah mcleod vágom,a másikra gondoltam,azt is ismered?
előre is köszi
(mostanában nincs idő bulizni:((((( ) -
pr3d4t0r #5269 Ez így félreérthető, tehát nem a 3. címe kell, hanem ami az oldalon 1-es néven szerepel :) -
pr3d4t0r #5268 Megnéztem énis ezt az oldalt, innen kérdezett valaki 2 számot. Ismerem mind3-at, csak a 3diknak nem ugrik be a címe,de meg akarom keresni a zenéim között, légyszi írja le vki! Sarah Mcleod, Fedde Le Grand, és mi a 3.?
Köszi! -
#5267 Linkin park - shadow of the day -
Hydroceph #5266 sziasztok
http://www.youtube.com/watch?v=xbEl9ueFQDw
valaki tudna adni egy cimet+eloadot?:) -
Hydroceph #5265 youtuberol lelehet szedni egy progival, bar lehet h mar anelkul is.. -
#5264 Köszi a gyors választ! :D -
wede #5263 ez a 'black betty'. amit felraktál az a spiderbait féle változat, de eredetileg talán ram jam. -
#5262 Hello!
Mi ennek a számnak a címe?
(Filmből van kivágva, ezért vannak alatta effektek is...)
Úgy gondolom régebbi egy kicsit, mintha ismerős lenne a NFS Undergroundból...de abban nem találtam meg.
Előre is kössz! -
amdopteron #5261 Hello vki tudna segíteni hol találhatnék kovbojok címü együttes számokat ahonét le tudnám tölteni!:)vki légyszives -
SlayR #5260 Sarah Mcleod - He Doesnt Love U (Tommyboy Mix)
Fedde Le Grand - Take No Shhhh
Kötelező darabok (meg már agyonjátszottak) csúnya dolog nemismerni -
#5259 köszi :) -
#5258 na meglett! -
#5257 Gunther Feat. Samantha Fox - Touch Me (Dj. Aligator Radio
Edit) - a hozzászóláskoban ezt írják-.- -
#5256 Help, a számnak a címe érdekelne!! :)) -
#5255 m6
itt megtudna vki mondani az első két szám címét?köszi! -
jamesbond1224 #5254 Nem a Lose yourself, mert nem is Eminem énekeli azt!
A legelején van a filmnek amikor a wc-ben van és a tükör elött rappel! -
#5253 Hali! Megtudnátok nekem mondani annak a számnak a címét amit vagy Sterbinszky vagy Spigiboy csinált.Annyira emlékszem hogy az egész alapja egy klasszikus zene,komoly zene volt és azt mixelte house számmá.??? -
#5252 hali
lenne itt egy ilyen! mivel asszem feldolgozás, így az eredetire is kíváncsi lennék :)
(bocs a minőségért, mp3 lejátszóval vettem fel rádióból) -
Wicked Belzebub #5251 Ez a szám alapja:
Infected Mushroom - I Wish -
Wicked Belzebub #5250 Camille Jones - Creeps (featuring Fedde Le Grand) -
Szabi1991 #5249 Backyard Dog - Baddest Ruffest
-
Vegas #5248 Az uj Heineken reklámnak tudja valaki? -
#5247 Ez nem ismerős valakinek?:
http://www.sviinf.extra.hu/Track6.mp3
GTA1 "rádiójában" volt. HTX -
pr3d4t0r #5246 Bocs,itt a helyes link az előző hsz-hez!
Zene -
pr3d4t0r #5245 Hali!
Segítsetek pls, ennek a számnak az előadója,címe kellene: [L]http://www.speedyshare.com/918639796.html[/L]
(mobilos felvétel, szóval elég vacak:P) -
#5244 #5233 valaki erre válaszolna ?:o) -
nebag89 #5243 hali! kellene egy szám cím.. valami luiz mörfi - over the power
valaki nemtudja pontosan hogy van? -
#5242 Tudom nincs karácsony :D de ha valaki netán tudja a Köagy Örnagy cimü filmnek az elején elhangzo zenerészletet annak megköszönném ha megosztaná velem :)...thx elöre is :) -
#5241 HI all..
Ebben a videoba nvan egy benni benassis zene ugy kb a közepétöl.a végén ki is irja de ne mbirom elolvasni a video minösége miatt mi a szám cime...ha valaki tud segitsen plz.
http://youtube.com/watch?v=0VEJl_rmEO8 -
#5240 heló, valaki tudna olyan irigy hónaljmirigyes számot amire nincs ráénekelve a szöveg? (instrumental)
köszi -
Hydroceph #5239 na ez már jobban hassonlit:p köszi szépen -
Paranoia #5238 Jah bocs:D
The Offspring-The Kids Aren't Alright