16931
-
#5317 köcce :) -
Wicked Belzebub #5316 Yung Joc - It's Goin' Down -
#5315 hi
ennek a számnak a cimét már több mint 1 éve keresem, aki tudja plz segitsen már befejezni a keresést :D
miez? (18+) de a zene jo -
zenemano #5314 De olyanra ne számíts, amiben a fütyülés és a "baba-bomm" sincs benne ;) -
zenemano #5313 Látjuk, értjük, tudomásul vettük.
Ennyi idő alatt azért egy f...cs...ő progit is kitanulmányozhattál volna.
Az egyik legnagyobb magyar hubon is fent van tudtommal ez a verzió ;) Nézzetek csak utána... -
#5312 Heló, fontos lenne:
valaki tudna küldeni egy linket a "Bob Sinclair - Love Generation" INSTRUMENTAL (szöveg nélküli) változatáról? köszönöm szépen -
#5311 jah nem rég néztem vissza és réjöttem,hogy ez az!:)Azért köszi!;) -
#5310 jah köszi szépen a helpet!!Csak most látom,hogy ezt nekem küldted!:) -
Wicked Belzebub #5309 5297 :) -
FL Zoli #5308 http://www.youtube.com/watch?v=PX5KvCT0roM
parancsolj :) -
#5307 Sziasztok!
Pls megtudja nekem mondani vki annak a számnak a címét,ami 00:26-nál kezdődik ebbe a videóba:
Video
Előre is köszi szépen! -
#5306 Már megvan a címe. LOL, gyúrás közben ment az MTV, és épp a klipje ment, és persze már le is van töltve. :)
Amúgy erre a zenére gondoltam. -
#5305 Hi all...
Ebben a videoklipben megy egy zene aminek nem tudom a cimét...ha valaki tudna segiteni nagyon megköszönném :)
Elöre is köszi :)
http://www.gametrailers.com/player/usermovies/83994.html -
#5304 Úgy tudom új szám, nemrég láttam a klipjét az MTV-n. Halak "táncoltak" benne :D. Nem tudom kinek ugrik be errőlk valami. Köszi előre is :D -
#5303 Biztos nem ismerős senkinek?
thx -
#5302 Köszi szépen -
BIZ0906 #5301 Ferry Corsten - Prison Break -
#5300 hali!
.ez alatt a vidi alatt hallható a Prison Break zenéje.Az igazi előadójára és a szám címére lennék kíváncsi.
Előre is THX! -
csabiks #5299 Sziasztok itt egy szám aminek nemtudom a címét, az érdekel engem hogy tudnátoke hasonló számokat mondani? körübelil hanyas évjárat?
köszi fiuk
itt a link http://files-upload.com/files/502314/nemtom.mp3 -
Hydroceph #5298 sracok, szokott roxyn menni egy justin timberlake - what goes around remix, vki tujd ah melyik feldolgozas? elore isezercsook:D -
Hydroceph #5297 Meja - all 'about the money -
#5296 huh ez az!köszi szépen! -
#5295 Sziasztok!
Pls megtudja nekem mondani vki annak a számnak a címét,ami 00:26-nál kezdődik ebbe a videóba: Video
Előre is köszi! -
#5294 Heló, nagyon fontos lenne:
valaki tudna küldeni egy linket a "Bob Sinclair - Love Generation" INSTRUMENTAL (szöveg nélküli) változatáról? köszönöm szépen -
Wicked Belzebub #5293 Dr Alban - It's My Life -
#5292 múltnap hallottam a rádióban,
és férfi énekli hogy its my life és van benne női ének is (nem Bon Jovi zene)
ha vki tudja akkor nagyon köszi! -
Hydroceph #5291 Nem, hazudtam! -
#5290 igen?természetesen rajta van a Matrix ost-jén,ami szerintem megfordult a vinyók 90%-án :D -
Paranoia #5289 megnézem dcn csak fönt lesz.köszi azért -
Hydroceph #5288 nekem elég nehezen siekrult beszereznem, ha gondolod felrakom -
Paranoia #5287 köszi -
Hydroceph #5286 ha ez az:
http://www.youtube.com/watch?v=sbjQ7L-OBsE
Zion - Fluke -
Paranoia #5285 Ida Corr - Let Me Think About It (Fedde Le Grand Remix).mp3 -
pr3d4t0r #5284 Hali!
Ennek a számnak a címét meg tudjátok mondani? Elég közkedvelt szám, mert már sok helyen hallottam, ez a felvétel a fixtv-ről való. Biztos sokan ismeritek, szórakozóhelyeken nyomják ezerrel.
Előre is köszi! -
BIZ0906 #5283 TrackID
Ha van mobilod és internet eléretőséged működni fog. Megmondja a számnak a címét kiprobáltam és meg.
Annyit kell tenni hogy amr-be felveszel egy számbol részletet lehetőleg ne recsegjen és elédtárúl a cím és az előadó már ha a rendszer ismeri.
2-3 számmal probálkoztam és müxik megmondta és a neten utánna kerestem és tényleg az. Sokszor feltettem mi ennek a számnak a címe és megmondta (Ethnic Colours - Last Emotion) ez a kis alkalmazás. Én ezt is fogom használni meg a ti segítségeteket :) -
zsoleer #5282 ez az köszi a segitséget! -
Paranoia #5281 Matrix nemtom meik részébe volt az a Zioni goa party,na annak a zenéjét esetleg ha vki tudja ossza meg velem:D -
Wicked Belzebub #5280 Esetleg ez? -
zsoleer #5279 sziasztok!
kéne nekem 1 szám cime roxy meg a radio 1-en szokott menni
rainbow so high ez benne van de nem tudom a többit sajna köszi elöre is -
Paranoia #5278 Roisin Murphy re gondolsz,sztem