16931
-
#15965 Köszi már ez is nagy előre lépés! :D -
#15964 A szám az biztosan ez ,de viszont milyen remix azt nem tom .-) -
#15963 Hali!
Az ebben a mixben 1óra 1 perctől kezdődő orosz (?) szám címét tudja, ismeri valaki? -
#15962 Sziasztok!
Valaki felismeri a számot ami ebben a videóban van 13:52-től?
https://vimeo.com/88583279
Előre is köszi :) -
#15961 SZiasztok!
Hallottam ma egy számrészletet, ami nem akar kimenni a fejemből. Valahogy így szolt:pariraram, la lala lala la. Talán francia lehetett, hanglejtésből ítélve. Valaki ráismer?
Köszi -
montressor #15960 a googlen nem a latom... mindegy, ha valakinek van meg 5lete megkoszonom
sziasztok -
montressor #15959 meg annyi, h 10 v. tobb eves is lehetett az az album -
montressor #15958 nem, sajna nem :(
az most ugrott be, ahogy ezt meglattam, h nem rajzos volt, hanem foto szeru, es sokkal sotetebb volt, szinte fekete az egesz. Sokkal vesztjoslobb volt a hangulata
de azert koszonom
-
#15957 ez?
-
montressor #15956 szervusztok!
Nem konkret szamot keresek, hanem egy eloadot, a cd borito alapjan. Valami nagyon durva talan black metal volt, a cd boriton ha jol emlekszem koponyakon gazolt at egy tank. Valakinek nem remlik veletlenul?
koszi -
#15955 ez így édeskevés, de aki hallgat rádiót annak nem ugrik be h a 'live together' lyricsra mégis melyik zene lehet?:D nő énekli picit magas hangon, pop stílus -
#15954 Erre valaki? 3:25-től megy egy kis részlet a keresett zenéből!
Köszi -
#15953 lustábbaknak felvétel! 44.mptől hallható beszéd nélkül, hangosan. =)
-
#15952 najó.. lenne egy topikhoz kapcsolódó kérésem is.:D aki van olyan kedves és jártas az ilyen zongora feelinges zenékben, az pls csak nézzen bele a pénteki éjjel nappal bp részébe:D
48.00-tól megy a zene(olyan 2percig hallható, nem végig ilyen kis hangerőn, kb 15mpig teljes hangerőn hallható csak várjátok ki:D)
nagyonn megköszönném:D
UI.: Shazam progival már kerestem. azonnal felhozta a the life cycle vmi számát..dehát.. -
#15951 :D igeen, tudom de nem találtam jót.. hiába van odaírva h HQ :/ meg vmi totál más verzió.. -
Wicked Belzebub #15950 Igen, Noisecontrollers - Attack Again az előadó és a címe, a YT-on van több verzió is... -
#15949 Speciális kérés!
Ennek a számnak valami normális minőségű változata ?
Ez a neve tuti ? -
Zozo76 #15948 A minap hallottam egy furcsa zeneszamot a JAZZY RADIO-ban hajnalban eppen a melobol hazafele tartva. Termeszetesen valami pop-jazz lehetett de a szovege valami hatalmas baromsag volt. Arrol szolt hogy az UFO leszalt mittudomen valami buzatablaban a traktor meg kilapitotta es hogy majd hasznos hulladeknak meg jo lesz. Meg az UFOlanyrol meg az UFOfiurol is szo volt benne. Mondom nagy hulyeseg volt, de keptelen vagyok megtalalni a neten akarhogy kerestem. Magyar eloadok voltak, magyar a szam is. Valakinek van valami otlete? -
Wicked Belzebub #15947 Látom nem bízod a véletlenre, két helyen is kérdezed. Az a baj, h a számfelismerő nem fogja tudni a beszéd miatt, szöveg tulképpen nincs, ezt max az fogja megmondani aki találkozott már ezzel a számmal. Én sajnos nem... -
peete #15946 Sziasztok!
Az alábbi linken
00:30-55 megy egy zene. Ebben kérném a segítségeteket.
Köszönöm előre is -
Wicked Belzebub #15945 :)) -
#15944 A Shazam az :) -
#15943 Egy félisten vagy! -
Wicked Belzebub #15942 Lamb Of God - Ghost Walking -
#15941 Hali!
Megtudnátok mondani, hogy ebben a videóban 1:24től mi annak a számnak a címe? Köszi! :) -
BIZ0906 #15940 2 Chainz - We Own It (Fast & Furious) -
#15939 3:20-tól zenecímet valaki? -
#15938 Megtaláltam, erről a house remixről van szó, szerintem nagyon jó ebben a változatban. Skrillex ft Ellie Goulding - Summit (Panic City & Mistermike Remix) -
#15937 Köszi, igen ez, de a megfelelő remixet még keresem, a legtöbb Dubstep. Ez House remix. -
kaptik80 #15936 első fele Skrillex - Summit (feat. Ellie Goulding) második felét nem tudom, de 50 hasonló zenét töltenek fel naponta spinnin records-ra -
#15935 Kivágtam a zenét a mixből. Mi ENNEK a címe? -
#15934 Valaki tudná ennek a cimét a mix legutolsó számának? -
#15933 Az ugráló motoros után! -
Mi lehet ennek a számnak a címe? -
#15931 Hát ez biztos, hogy nem az Éjjel nappal budapest zenéje. Csak hasonlít rá. A sorozat beharangozó ének nélküli zenéje nekem is kellene. Az RTL Klubnak megvan a zene. -
#15930 hmmmmm..... ez már azért közelebb jár hozzá, persze instrumentalban.. hmm:D -
#15929 Vagy az is lehet, hogy ez:
Markus Schulz ft. Seri...Love Rain Down (Myon & Shane 54 Summer Of Love mix) -
#15928 Pedig a zenei téma ugyanaz. A vokális verzió ne zavarjon meg. -
#15927 hmmmm..vhogy nem olyan -
#15926 Isntrumentalban ez megy, szerintem.: Myon & Shane 54 feat. Tóth Gabi...Éjjel-Nappal Budapest