Mi ennek a számnak a címe?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xxdani
Halihó. Kéne ennek a számnak a címe . Shazam nem ismeri. Szakítottunk.

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Hali!

Ebben a videoban 1.43-nal van egy jo kis resz. Nem tudja vk, h az csak egy betet effekt v. esetleg vm zenebol van kivagva? Ha igen mibol?
zene 1:43-nal

koszi
limperatore
köszi

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Sandro Silva & Quintino - Epic
IMYke2.0.0.0
Nem egy szám az egész, hanem egy 'mashup'.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

limperatore
sziasztok

12 mp-tõl indul a szám aminek a címét keresem, tudna vki segíteni?

köszi

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Márpedig de...
Ennek valaki a szám címét véletlen???
Ezer éve keresem már 😊

vagy esetleg ennek:

A 2. nem ez.

Köszönöm szépen !

IMYke2.0.0.0
Szívesen 😊

Willenbrock
Thx!

Willenbrock
Köszi!

1: 2AM/FM - Sensational Rhythm
2: ?
2: Two Steps From Hell - Sky Titans
Kellenének ezeknek a tracknevei, köszi a segítséget!

http://www68.zippyshare.com/v/65482649/file.html
http://www68.zippyshare.com/v/86663892/file.html

IMYke2.0.0.0
Elég lett volna a link - nem kell beszúrni ám a klipet 😊

1. szám: "Two Steps From Hell...Atlantis" (2011-es "Archangel" albumról) - Youtube; Discogs, a teljes tartalommal
2. szám: sajnos nem tudok segíteni

Willenbrock
Mi ezeknek a zenéknek a címe?

IMYke2.0.0.0
Szívesen 😊

pajti
köszi😊))

Gerypapa 95

3 : 26-tól ami zene megy , megtudja valaki mondani hogy hol találom full verzóba ? esetleg zene címe ?
szerintem ami alatta van droplex - nem track lenne bár esélytelen címnek

IMYke2.0.0.0
A visszatérõ nõi vokál amúgy a Lakmé operából van - a híres Virág duett.

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0

pajti
-> ? <-<#conf><#vigyor3> pls help! thx😊

Fülüke
Jo megvan. 😄

De k*rvajó géped van istenem....

Fülüke
Üdv!

Le a kalappal az elõtt aki megmondja nekem, hogy mi ennek a számnak a címe?

De k*rvajó géped van istenem....

dragon11
kirakták a tracklistet a leírásba hehe 😄

Evil
5.30 tol levõ szám címét valaki esetleg?
http://www.youtube.com/watch?v=qAyE14l3PJc

dragon11
és a 7.02 körül szóló zenét valaki ?:SSSS

tudom h k.vanehéz.. nekem sem megy.. a készítõk meg b@sznak válaszolni 😊)

dragon11
köszi azért :SS erre semmi jo nemjött ki :S

A telóm szerint "Alienator remix"...<#nemtudom>
dragon11
Valaki meg tudja mondani, hogy 4:22tõl az Ellie Goulding - Burn szám melyik remixe szól ? 😊

<#worship><#worship>
Link

na meg is van, csak az arhivum kedveeret 😊
http://www.youtube.com/watch?v=-ugimRSsRLA

koszi
na megtalaltam, de most az a kerdes, h ez az eredeti?

http://www.youtube.com/watch?v=0zvbXjVV1fI
jaes nem volt benne enek
pedig bizony kulonleges. A 3.-4. masodpercnel levo "nyikorgasrol beszelek". A szamban, amit keresek ugyanez a hang van (csak amikor masodjara szol, akkor magasabb hangon). A szam talan a 90es evekben keszult, es valami nyugis (talan) szaxofon, oboa? vagy ilyesmi ment alatta...
Nekem az is jo ha soroltok ilyeneket, en majd kivalasztok 😊)
koszi
Peetboy
Köszi szépen. Itt mindent tudtok.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

IMYke2.0.0.0
Ezt a madárhangot számos számban hallani - nem különleges.

Deep Forest...Sweet Lullaby - ban például nincs.
De a Deep Forest c. CD-jükrõl sem rémlik ilyesmi.

sziasztok

http://www.youtube.com/watch?v=FKR0BFWqI_E
ebben a mixben rogton az elejen van egy madarhangszeru khm hang, es ez egy nagyon regi nyugis szambol valo. Na annak a szamnak a cimet szeretnem megtudni
koszonom
IMYke2.0.0.0
Örülök, hogy tudtam segíteni 😊

Tudtommal, ennek a mixnek sok köze nincs a Brooklyn Bounce-hoz, én inkább sufni-tuningnak érzem a cuccot.

Valahogy sejtettem, hogy az õs dance-fanok tudni fogják, 1000 köszönet. <#worship>
Mostmár csak azt nem értem, hogy ez a mix kb. jó 10 éve terjeng a neten, de semmi infó nincs róla sehol, az se hogy tényleg a BB producerei csinálták-e, vagy hogy miért nincs "vége"...bár lehet én nem vagyok elég alapos.

IMYke2.0.0.0
Parancsolj: "The Sunclub...Fiesta De Los Tamborileros (Space Frog's Hot Chilli Remix) 07:12 - Youtube Full track

Sziasztok, nekem ebbõl a megamixbõl kellene a 10:47-tõl kezdõdõ track-nek a címe, elõadója.
Valamikor régen tudtam, de mostmár a világért se jut eszembe. :S

Remek, köszönöm neked! <#worship><#worship>

Dusky - Esperanto Juggler
Tud valaki ebben segíteni? Köszi! http://www63.zippyshare.com/v/10010550/file.html

Noisestorm - Solar
Peetboy
Mi ennek a címe?
Jó dallamos Drum&Bass zene.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM