16931
-
#7838 Valaki nem tudja ennke a számnak a címét?:) -
nebag89 #7837 köszönöm!! -
#7836 Ezer kösz,hogy megtaláltad:) -
COOLancs #7835 Ez az,köszi!
Egy másik klipp amit keresek, max2-3 éves lehet, a klipben az utcán sétált egy férfi meg egy nő, de az egyik (asszem a nő) csak egy arc volt egy lufin, amit a klipp végén csúzlival eltalálnak és kipukkad. Egy elég lassú szám volt emlékeim szerint. -
ldavid #7834 le is lehet húzni -
Vegas #7833 http://youtube.com/watch?v=yweinNywpOM -
#7832 Edes draga titkaink elozetesenek zenejet nem ismeri valaki? -
nebag89 #7831 ezalatt az oldal alatt nemtudja valaki hogy milyen zene megy?
link -
sbaczoni #7830 Viasat3 las vegas reklámzene
Tony Orlando - Tie a yellow ribbon round the old oak tree
http://youtube.com/watch?v=7NCZ4l8FCFc -
#7829 Rapidra feltettem egy nagyon rövid kis részletet egy számból, tudom az előadóját meg a dal címét is(most nem mondom el, csak ha kéritek:D)
de mintha hallottam volna már más zenekartól ezt a részt...és érdekel melyik volt az,
Lehet hogy csak begolyóztam:D, de hátha valaki más is ismeri
itt a link -
#7828 OK.Thanks. -
#7827 Ennek tudja v.ki, hogy mi a címe?
Aki igen, az inkább privátba írjon, ha megoldható. Thx. -
ldavid #7826 nem ez az? -
ldavid #7825 tegnap hallottam egy számot, és azóta nem tudom kiverni a fejemből
van benne egy see you again refrén (bár lehet nem mindig az) és a tempója elég gyors (ha jól emlékszem elektromos gitár van benne), az énekes hangja pedig kicsit Avril Lavigne-ére hasonlítot
valaki nem ismeri esetleg? -
COOLancs #7824 Régebben a VH1-on láttam egy klippet, (nem lehet túl régi), ahol nem is a zene volt a lényeg, csak egy férfi hang lökte a szöveget folyamatosan, valami ilyesmi: Maybe you will get married, maybe you won't, maybe you will have children, maybe you wont have....zene a szöveg alatt szinte alig volt.A klippben csak állóképek voltak. Tudja valaki a címét? -
p00h #7823 így senki nem fogja tudni mi ment danubiuson akkor... lehet új számuk volt lehet régi... ajánlom a YouTube-ot írd be, h Pussycatdolls és kb kilistázza az összes slágerüket majd... Annyira nincs sok, végigzongorázod őket 10 perc alatt és meg is van... -
#7822 Please!Pussycatdolls-tól az a szám.. -
#7821 Sziasztok!
Annak a számnak nem tudja vki a címét, ami a TV6-on megy az IFL ajánlójában?
Előre is köszi :) -
BIZ0906 #7820 Gigi D'Agostino - You Spin Me Round így jobb :) -
BIZ0906 #7819
-
#7818 Tudjátok mi ennek a számnak a címe?ez lenne az
köszi előre!!! -
BIZ0906 #7817 OOHH pedig hányszor hallottam ezt is :) -
#7816 Nem éppen de megtaláltam :) Azér kössz mer ez is jó szám..
Ezt kerestem -
#7815 Óóóóó! Nagyon köszi!! Ez az amit kerestem! Le is töltöm Original Club mixben. -
BIZ0906 #7814 1 tipp -
#7813 Szevasztok !
2 számnak a nevét szeretném megkérdezni .
az egyiket felvettem , de a másikat nem mivel úgy volt hogy eszembe tartom majd...de persze elfelejtettem
Szóval az a szám zenéje tökre Alex Gaudino - Destinaton Calabria .. viszont a szövege kb ilyen : Igazóló opp igazóló....kb kínai csaj hangja ilyen nyávogós..
A másikat meg itt letölthetitek :Jegyzet (1)
Előre is köszönöm:) -
amdopteron #7812 halli ha vki tudna vmit erröl mondani erröl a zenéröl:Dmondhatna
http://www.speedyshare.com/243420806.html
nagyon fontos lenne kösziiii -
seza44 #7811 Hali 1 szám cime kellene. Számomra fontos lenne nagyon.
elöre is köszi a segitséget
innen töltheted le a zenét
http://data.hu/get/275497/caffe_caffe2.mp3.html
-
#7810 Sziasztok!
Keresek egy számot, skatepunk/rock stílusú vidámabb fajta dal. Valami olyasmi a klipje hogy az együttes(semmit se tudok elmondani róluk)felmegy zenélni a tetőre, aztán a sulisok meghallják a zenét, felmennek és buliznak,lennt meg omlik a mennyezet és a tanárok néznek fel hogy mi ez.
Nem tudja valaki mi lehet ez? Köszi előre is -
#7809 köszi, a soundtrack-jét már én is megnéztem, de sajnos ez a szám nincs benne:( pedig kurvajó az a szóló -
p00h #7808 asszem: Chris Lawyer & Thomy - We Gonna Feel It -
#7807 Nemrég ment ma a Danubiusba PussycatDoll-tól egy szám ott, kéne a szám címe please.THX. -
#7806 Ezt a számot azért hallgassátok meg, mert aki a house zenét szereti, az biztos ismeri.Ez nem az eredeti, hanem remix, de fel lehet ismerni.
Kellene a címe. Please!
House zene -
BIZ0906 #7805 Itt van pár szám remélem köztük van :) -
#7804 helló! nekem ennek a számnak az előadója és a címe kéne, ami a Taxi 1-ben ez alatt a rész alatt megy: TAXI 1 előre is köszi! -
#7803 Valaki segítsen!:) -
csgj #7802 Hali!
A Solid Weapon 3D mobilgame alatt megy ez a zene, de hallottam már máshol is (egy ismerősöm is játszotta gitáron). Csak nemtom se a címét, se az előadót. Tudnátok segíteni? -
#7801 Köszönöm szépen mindkettőtöknek! -
Wicked Belzebub #7800 Eddie Vedder - Long Nights -
ocsi007 #7799 Zene