Mi ennek a számnak a címe?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DoctorJohnson
Én passzolom õket, meghívom magam egy sörre 😊

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

Matthew Prosac
* 3 közül, bocs. elõször csak kettõ feladványt terveztem.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
Üdv prof-ok, ha valaki a kettõ közül 1-et is megmond az nálam ledoktorált, plusz a vendégem legalább 1 sörre (de legyen inkább annyi kör, ameddig az illetõ jól nem érzi magát <#kacsint>)

1.feladvány:
link1
2.feladvány:
link2
3.feladvány: (minõsége és rövidsége miatt pluszpontok járnak, pl jéger)
link3

Várom a megfejtéseket.Pá

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

VinylToy
Samim - Heather

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

DoctorJohnson
Sziasztok!
Keresek egy számot, sajnos elég keveset tudok róla:

- a petõfin szokták játszani
- lassú hip-hop alap
- egy nõ érdekes hangon rap-el rajta
- amiket megtudtam jegyezni a számból: "ini mini miney mo" "tic-tic-tic-tic-toc" 😊

Sajnos több nincs, de hallottam nmár sokszor a Petõfin, viszont nagyon ritkán mondják el mi szól éppen (énmeg kocsiban ülök vagy utcán vagyok persze mindig amikor hallom)

Tud vki segíteni?

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

Válasz itt:

http://www.seeklyrics.com/lyrics/Jay-z/Dirt-Off-Your-Shoulder.html

Mert adni jó és kapni se rossz! http://szivesseg.net

sheeney
Ez az!!<#vigyor2> Nagyon köszi! Üdv

caseih9400
xD

khm...khm...

de arra mar ki emlekszik😊

caseih9400
de a "dicsóba" xD csak értetted mit énekel

khm...khm...

hat igen ha ertenek belole valamit akkor megkeresnem en is csak az a baj hogy en se ertek semmit 😊

ha egy szót is értenék belölle :S

ennek a szamnak a cime erdekelne a minoseg nem tul jo mert diszkoba szedtem fel de lehet hogy valaki felismeri
http://www.sendspace.com/file/xqwplw

trimre
Hi all!
Ennek a számnak szeretném megtudni a címét!! Elõre is kössz!

CoolerMaster Elite 330, ASUS M2N-E SLI, AMD Athlon64 X2 3800+, 4*512 MB DDRII 667 MHz, nVIDIA GeForce 7950GT 256MB, SAMSUNG 250GB SATAII, SAMSUNG 500 GB SATAII

caseih9400
50CENT a többit meg nem tom pedig itt van a számon :s

khm...khm...

Benny04
hello!én enneka zenének szeretném megtudni a címét és az elõadóját, mert audio cd-rõl van!

Nekem ez ugrott be elsõre. Ha ez az, akkor itt mind a négy csajt Õ játssza 😊
sheeney
Sziasztok! Egy kis segítség kellene, egy régebbi számot keresek, de sajnos csak a klipre emlékszem... 4 csajszi megy egy kocsival az országúton, feltehetõleg Amerikában, a szám maga lassan kezdõdik, de a refrén gyorsabb. Tudom, hogy ez meglehetõsen kevés, de ha vki tudna segíteni annak nagyon örülnék.
<#smile> Elõre is köszi! Üdv

bodesz
én olyan klippeket keresek amik nagyon durvák
durván értem azt hogy nagyon jó 😄 azaz énsem tudom pl jó 3ds grafikus,futurisztikus,vagy ilyesmik 😊
a szám lehetõleg 1-2éves legyen ha több azsem baj .elõre is thx

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Bueno nacho
Kössz!

A világon 10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, aki nem, és aki tudja, hogy ez a vicc valójában ternáris.

Mille grazie:-D
Qwerty4
hello!

Valamikor tavaly decemberben láttam a VH1-on egy klippet.Egy nõ és egy férfi énekelt benne.Chill-out stílusú volt.
Amire emlékszem a klipbõl, a nõnek a feje "le volt vágva" és egy kuka mellett dalolászott.Persze nem durva horror jelenetekre kell gondolni, semmi vér nem volt benne.A férfi is a csaj közelében énekelt vele asszem.
Kellemes hangvételû zene az biztos.
Na ez mi lehet?<#smile>Elõadó, számcím?

Qwerty4

tényleg wild thing 😊 az a durva h elõször az ugrott be, aztán végül megzavart a látvány és a funky cold medinát írtam be 😛
csgery
Rap szám volt😄
Én erre várnám a tippeket!

Valami

Love Station - Teardrops 😊

Ciao!Ennek a számnak az elõadóját és címét szeretném megtudni.Kb 10 éves szám...
Deejay

#5597 szerintem is Tone loc - Funky cold Medina
Brolly
oks, megvan a szám, majdnem az amit mondtál😊, am a wild thing a helyes, de köszi szépen mert am nem találtam volna meg😊

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Brolly
én vagyok botfülü, vagy a két zene tényleg nem ugyanaz, nem tudom😞
mert amit mondtál az ez, de most hallgatom már vagy 10 perce a kettõt váltakozva, de csak hasonlóságot vélek felfedezni a kéet szám között, de tényleg nem tom😊
klip

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Nem lehet, hogy a "Die Fantastischen Vier" egyik száma volt az?
Amúgy milyen stílusu szám volt az, amit keresel? Pop, rap, dance???

Oh oh oh... az nem olyan biztos...
Ha tudod, akkor vágd ki a mix elsõ 15 percét és töltsd fel valahova... elég lesz 128 kbps minõségben is...
Vagy ha a neten fellelhetõ az egész mix, akkor annak a linkjét írd meg nekem privibe. 😉

SASboy
egy mixõl lett kivágva, de nincs tracklist a mixhez.

nice legs. what time to open?

Hát ez nem semmi, honnan vetted fel?

szerintem ez a funky cold medina lesz..
Brolly
hjaaa, sry, csak a plüssállatkákat meg a négy csávót vettem figyelembe (persze ezen 5en vannak, szal ezt is elnéztem:S) bocsi

caseih9400
ezek 5en vannak..
meg nem is németek...

khm...khm...

Brolly
erre gondolsz?

Brolly
hali, nem tudja vki hogy amire a csávókám táncol, annak a számnak mi a címe v. az elõdaója, vagy mind2😄
klip
thx

SASboy
Nem tudjátok mi ennek a számnak a címe?
http://www.sendspace.com/file/atec1b

nice legs. what time to open?

csgery
HI all! Régen a német viva-n nyomtak egy számot (kb 3 éve), német zene, és négy fickó van a klipben, akik ilyen plüssállatkáknak vannak beöltözve... vki nem tudja ennek a címét? <#nemtudom> Elõre is kösz<#smile>
R4VII
Ezer hálám!

\"Ha Ábrahám gyermekei lennétek,akkor úgy cselekednétek, ahogy Ábrahám....Ti apátoktól, az ördögtől származtok.\"-János 8 [39,44]

Too $hort - Shake That Monkey
Bueno nacho
Valaki meg tudná nekem mondani ennek a számnak a címét? link

A világon 10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, aki nem, és aki tudja, hogy ez a vicc valójában ternáris.

Lowbuz - (On The) Ledge
(sample)
R4VII
Srácok ha valaki megmondja nekem hogy ennek a számnak mi a címe, egy életre lekötelezne!!! Elõre is kössz!

http://youtube.com/watch?v=Cqsrdqd9kZk

\"Ha Ábrahám gyermekei lennétek,akkor úgy cselekednétek, ahogy Ábrahám....Ti apátoktól, az ördögtől származtok.\"-János 8 [39,44]

sopi
Jah ez az 😊
Köszi szépen ez gyors volt.

\"Rejoice o young man in thy youth...\"

ez?
O-Solo - IM A MONSTA (TTB Anthem )

sopi
HI all
A Stomp the Yard(Lökd a Ritmust) címû filmböl kellene egy zene.Amikor az elején megnyerik a versenyt és dupla vagy semmit játszanak. Akkor elkezdödik a zene(az egyik néger félmeztelen nyomja..)Remélem valaki tudja 😊. Ezt az egyet nem találom sehol pedig ez kellene a legjobban. Valaki segitsen plz. Elöre is köszi 😊

\"Rejoice o young man in thy youth...\"

Áh, és nem figyelek, bocsi...