16931
-
Wicked Belzebub #7998 Sajnos részemről ez akár egy hét is lehet, mert lövésem sincs :( -
zenemano #7997 Egyelőre nem, de 29 óra elteltével nem lehet csodát várni... nézz vissza 2-3 naponta. -
jubilleum #7996 nekem senki nem tudsegíteni :( -
#7995 kösz -
Wicked Belzebub #7994 Nightwish - Planet Hell -
#7993 segitnég segitség az utolsó számra lennék kiváncsi (3:15től) lécci shelp -
jubilleum #7992 hello
http://myvipvideo.com/videoview.php?videoid=474112
itt halható számnak mi címe nem tudja valaki? -
#7991 Mind1, nagyon sokat segítettél!Végig nézem a számait.. youtube segítségével és kész;-) -
#7990 hát pedig akkor nemtudom... -
#7989 Ejj, ez énekli, csak az elején több a zongora és nem ilyen a zongora.. -
#7988 eze -
#7987 Ez az? (Az izlésedből ítélve ez a jó forma.) -
#7986 Big thx, and sry én nem ismerem a tiedet:(
Lenne még egy MAGYAR szám.
Az elejét úgy hallottam youtube-on, hogy mintha csak zongorával, utána meg egy light REP jön be, de pontosan jó formában.. FONTOS!
Köszi.=)
-
#7985 Usher - Yeah! -
#7984 Azt tom, hogy ez az, de nem REmix!plzzzzzzz valami help mi a pontos címe.. -
#7983 Nem ismerem..sry :\ -
#7982 #7963 ? -
#7981 Sziasztok.Az 50Cent-től van 1szám, asszem a címében benne is van, Yeah.(pump it, ez nem biztos, de a yeah igen.)
Köszi. -
hodar #7980 Hello ennek a számnak a címét meg tudja valaki mondani ?
LINK
Kösz ! -
Hydroceph #7979 http://www.poengyar.com/vicces-videok/1-vicces-videok/357-youtube-sztarok
bocs, elozo link sz@r:)
amugy megvan köszi azért;)
http://www.plyrics.com/lyrics/weezer/porkandbeans.html -
Hydroceph #7978 Hali, aranyos vicces topicban volt a muvi valaki meg tudna mondani a dal eloadojat és cimét? szoveg miatt kellene! -
#7977 Vanessa Carlton - A Thousand Miles Meg is van :DDD azért kösöznöm a semmit! :D -
#7976 Huhh, fiúk lányok, tudnátok segíteni?! hát persze :) ;) Van egy zene, amit keresek már egy ideje, a klippjét tudom csak segítségnek! A klippben, a csajt utánfutón húzzák, közben zongorán játszik! :) Ha tudjátok plz segítsetek! -
#7975 par eves magyar zene.. valami rap vagy hip-hop es egy magyar reggae enekes van az zene egyik reszenel es valami olyasmiket enekel hogy "megmondom fejedben mi jar" magyarorszag, magyarorszag... utanna meg mond valamit de nagyon lassan enekli ... nagyon fasza reggae modon nyomja..f asza erces hanggal.. valaki tudja mi ez? -
menpe #7974 Sziasztok!
Ezt a zenerészletet egy videóban láttam összevágva, sajnos előadó-cím nem volt mellé. Valahogy Rob Zombie jutott róla eszembe, lehet, hogy sík vagyok :) Remélem, valakinek ismerős lesz!
http://boomp3.com/listen/cki51c1/missing-music
Előre is köszi!
menpe -
p00h #7973 ottvan kommentek között -
Freebit #7972 köszi, kár hogy nem emlékszik senki rá. akkor upolom addig amíg meg nem unom. -
#7971 Ennek a számnak mi a címe? -
p00h #7970 na meglett, már tárgytalan :) -
zenemano #7969 Nyugi, nyugi... várj pár hetet és akkor újra érdemes lesz rákérdezni.
Lehet sokan rápróbálkoztak már, de nem fogják ideírni, ...hogy bocs nem ugrik be, ...nem tudom, ... nem ismerem.... -
#7968 sziasztok meg tudna valaki mondani honnan lehet ezt a szamot letolteni NAGYON TETSZIK logh:Death to my Hometown ha valaki tudja plz segitsen kosszike -
Freebit #7967 valaki:S -
#7966 TÖLTHETŐ A TELJES VERZIÓ! -
#7965 annyit még kideritettem róla hogy szlovák banda zenéje.. (de nem biztos) -
p00h #7964 Sziasztok!
újabb ördögi problémám van... péntek este 9től hallgattam roxy-t és ment a Tiesto's club life amiben ment 15-16. perc környékén 1 szám, pont a Tiesto's classic blokk előtti! Namármost levadásztam a legutóbbi adást netről (ingyen letölthető itunesról) és kurvára nem ez a szám volt az, sőt tiesto is tök másakat beszél benne...
Szal nemtudom h elképzelhető -e, h a roxy nem élőbe nyomja az adást, hanem megvette a jogot és mindig régebbi v pár héttel elmaradva nyomja le az adásokat?! Esetleg a netre felkerülő podcastok vannak megvágva? ezt se tartom túl valószinünek...
Mindenesetre felvettem a számból 1 részletet, hátha vmi tranceguru felismeri!
MI EZ????
A végén hallatszódik talán a szám címe, de számomra érthetetlen, utánna meg magyarázza tiesto, h milyen szám jön... hátha vki megfejti!
Előre is köszönöm! -
#7963 Ki tudja ennek a számnak a címét?
Előre is köszönöm. -
#7962 köszönöm szépen! -
#7961 :D sok ilyen zene van még ott, ha valaki ideges (ilyenkor jön a Mika: Relax) vagy az adminok unatkoznak akkor egy ilyen zenét tesznek és máris oldódik a feszültség :D[szin=red] -
zenemano #7960 Ez a zene hogy kerülhetett oda? Mi célból van ott egy ilyen 14 mp-es zenerészlet? Bár biztos jól lehet lövöldözni ilyen zenére... egy egy görög tájvidéken. -
#7959 Counter Strike Source szerverről :)[szin=red]