Mi ennek a számnak a címe?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak emiatt szedtem le vagy x gb trailer, és filmzenét, plusz még vagy y gb komolyzenét
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Elõre is thx all!
A tv- és mozireklámokáltal megcélzott vásárlóközönség(vagyis mindenki) szünet nélkül izzad, mindig korpás a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és folyton vízköves a mosógépe.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
De köszi szépen a régebbi segítségeket!
0:35-0:45között megy egy zene
dalszöveg:
"give us this day, all that you showed me, the power and the glory, till my kingdom comes"
Amit találtam az a ULTRAVOX - HYMN
de az valami régi verzió, nekem meg nem az kell, hanem az amit a videóban lehet hallani.
Tud valaki nekem segíteni hogy mi hallható videóban?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Szükségem lenne 1 zenére! az új kinderbuenós reklámban az van! Nagyon tetszik!
Köszönöm szépen!
1. Micheal Jackson - Beat It (Bár ebbõl igen keveset lehet hallani)
2. Michael Sembello - Maniac
3. Belinda Carlisle - Heaven Is A Place On Earth
4. Eurythmics - Sweet Dreams (Are Made Of This)
5. Bananarama - Venus
6. Duran Duran - The Reflex
Mert adni jó és kapni se rossz! http://szivesseg.net
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
ez szól a gta2 menüjében
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
nem tudnátok akkor majd megmondani mi ez?
HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:
Ezt már annyiszor hallottam filmekbe ilyen szerelmes jeleneteknél, de nem tudom, hogy mi a dal címe... ha van egyáltalán. Ha valaki tud valamit, akkor elõre is köszi!
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Poirot sorozat fõcímzenéjét keresem.
Tudtok róla valami infót?
Elõre is THX. 😊
Qwerty4
szerintem annak a betétdala lesz
amit én keresek azt senki nem tudja mi?
(nem igaz, hogy nincs szerkesztés, d-post 😛)
a kórusrésznél a háttérben helikopterhangok vannak, szerintem filmbõl közvetlenül ki van szedve
én a majka és dopeman dolgokat szeretném leszedni!
pls segítsetek thx
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:
a videoban található számnak a címét szeretném megkapni köszönöm!
a video allat milyen zene megy???
pls megtudná mondani valaki ennek a videonak a címét!
nagyon köszönöm
Évek óta keresek egy zenét amit sajna nem találok.Ha valaki tud segítsen, please:
a '90-es évek közepén nyomták a német viva-n (de lehet hogy a vh1-en),élõben is volt,két feka csaj énekelte és a refrén az volt hogy: ON and ON and ON.
Tudom nem sok de ha valaki tud kérem segítsen kideríteni hogy mi a szám címe. plíííííííízzzz
[IMG]http://www.sg.hu/galeria/10574115691152314257.gif[/IMG]
véletlenül valaki nem tudja, hogy a Két hét múlva örökké (Hugh Grant, Sandra Bullock) film bemutatója alatt milyen zene szól? már régebben is ugyanez volt, de most megint lesz ugye... thx elõre is ha vkinek beugrik 😊
http://youtube.com/watch?v=lhQHXQMZ0a8
[IMG]http://www.sg.hu/galeria/10574115691152314257.gif[/IMG]
Nem tudná valaki leírni, mi ez? 😛
Sajnos csak a dallamot tudtam félig-meddig rekreálni, ezt a zenét a TV2 használta régebben, bemutatókhoz. Szerintem valami filmzene, remélem minél elõbb tud valaki segíteni! (A szám alapja egy pörgõs kórus, kicsit hasonló az Immediate Music számaihoz, és Carmina Burana-hoz)
A fáradozásokat elõre is köszi!