Mi ennek a számnak a címe?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

húú, lehet hogy az, de nem tudom...
csak emiatt szedtem le vagy x gb trailer, és filmzenét, plusz még vagy y gb komolyzenét
The Protector
Nagyon szépen köszönöm.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

viktor9999
Helló kéne egy számnak a címe de én nem találtam videót.A tv-ben megy ez a t-mobele-s reklám és nagyjából annyi hogy mindig nyitogatják a könyveket és a laptopokat és mindig a bennük lévö "lapokból" összeáll egy kép és attól a képtõl folytatódik a videó (pl.:kinyitja a laptopot és egy olyan kép lesz amikor kb 4-en ugranak bele az uszoda medencéjébe és átvált eg képre amit egy csaj bámul..)
Elõre is thx all!

A tv- és mozireklámokáltal megcélzott vásárlóközönség(vagyis mindenki) szünet nélkül izzad, mindig korpás a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és folyton vízköves a mosógépe.

Hát ismerõsnek ismerõs de címet nem tok. Nem volt ez filmzene?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Megvaaan! 😛 Mi ez?
Remélem mostmár meg tudja majd valaki mondani
Segítséget elõre is köszi!
Megtaláltam, Amanda Lear - Enigma (Give A Bit Of Mmh To Me)!

De köszi szépen a régebbi segítségeket!

Sland
Van ez a videó
0:35-0:45között megy egy zene

dalszöveg:
"give us this day, all that you showed me, the power and the glory, till my kingdom comes"

Amit találtam az a ULTRAVOX - HYMN
de az valami régi verzió, nekem meg nem az kell, hanem az amit a videóban lehet hallani.

Tud valaki nekem segíteni hogy mi hallható videóban?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

csõ,, bocsi, hogy mindig csak kérdezek, de nem vagyok túl tájékozódott zene címileg! :S

Szükségem lenne 1 zenére! az új kinderbuenós reklámban az van! Nagyon tetszik!

Köszönöm szépen!

macleod2005
http://www.youtube.com/watch?v=m55kgyApYrY ebbe ami az elsõ 50 másodpercbe megy szám, annak mi a címe?

http://www.youtube.com/watch?v=QIjuOLTf6x4

1. Micheal Jackson - Beat It (Bár ebbõl igen keveset lehet hallani)
2. Michael Sembello - Maniac
3. Belinda Carlisle - Heaven Is A Place On Earth
4. Eurythmics - Sweet Dreams (Are Made Of This)
5. Bananarama - Venus
6. Duran Duran - The Reflex

Mert adni jó és kapni se rossz! http://szivesseg.net

The Protector
hi!Nem tudjátok h az amerikai pite 3ban mia annak a számoknak a cime amikor a homobárban styfler hülyül!!!!!!???????plz aki tudja irja meg!Kösssz

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Fido4life
köszi, egyszer már majdnem sikerült limeware-rõl letöltenem, csak 80%-nál befagyott :S

E-Z Rollers - Short Change
ez szól a gta2 menüjében
egészen véletlenül nem az ami az ID3-ba be van írva?? 😊
vedd fel valami diktofonnal és linkeld be ide

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

basszus, megint megy --> TV2 Idõvonal elõzetes...
nem tudnátok akkor majd megmondani mi ez?
Sylvester
Hát,...rémlik valami...de nem voltam egészen józan 😄 szóóval lehetséges bár ezt már en is néztemkösziszépen ! jóccakát

HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:

Az mtv1-en kb 3-4 héttel ezelõtt volt egy vallásimûsor:Engedjétek hozzám címmel.Ezen belül énekelt egy együttes szinpadon ,gyerekekkel körülvéve több számot is,mint: jégcsapkirály meg ilyesmi.Tudja valaki hogy melyik ez az együttes,és esetleg a számai címét amit énekeltek?
szeretném letölteni a félpénzem számot.... s nem találom sehol..... tudnátok vlaami ötletet adni hogy hol keressem????
xeth004
Sziasztok!
Ezt már annyiszor hallottam filmekbe ilyen szerelmes jeleneteknél, de nem tudom, hogy mi a dal címe... ha van egyáltalán. Ha valaki tud valamit, akkor elõre is köszi!

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Brolly
kösziiiiii, am azt hittem hogy ez egy szám, mármint egy rendes 5 perces szám, nem tudtam hogy komoly zene szokott ilyen rövid lenni, de ez is megteszi, sõõt...😄 nah kösziii<#worship><#worship><#worship>

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Fido4life
Sziasztok ! Ha ebben a videóban szereplõ, összes, vagy valamennyi szám címét, elõadóját felsorolná valakit, azt nagyon megköszönném.

Qwerty4
Sziasztok!
Poirot sorozat fõcímzenéjét keresem.
Tudtok róla valami infót?
Elõre is THX. 😊

Qwerty4

áh, meg is van... az a DiCaprio-s Rómeó és Júlia film, annak a bemutatójában láttam a srácot helikopterek elõl kórusra menekülni...
szerintem annak a betétdala lesz

amit én keresek azt senki nem tudja mi?

(nem igaz, hogy nincs szerkesztés, d-post 😛)
hmmm... letöltöttem, tetszik a szám
a kórusrésznél a háttérben helikopterhangok vannak, szerintem filmbõl közvetlenül ki van szedve
Kicsikiraly
google a barátod

DFTBA &#3232;_&#3232;

azt szeretném megkérdezni tõletek tudtok valami oldalt vagy vmit ahonnan lehet tölteni magyar zeneszámokat?
én a majka és dopeman dolgokat szeretném leszedni!
pls segítsetek thx
Brolly
😊 nekem nem a szám kellene, hanem ami a track alatt megy komoly zene, nah annak a sima gyári változatnak a címe kéne😊 Am köszi😊

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

A track megegyezik a "video" címével.
Philippe Rochard - Mash Up
Link
Nagyon szépen köszönöm
Sylvester
MC hammer Cant Touch This, egy ujfajta mixbe amit Hamvai játszott valamelyik mixén 😊 nem tudja valaki ? fontos volna 😊

HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:

Kosheen: I'll hide you
Petey Pablo: Show me the money
kiszeretném magam javítani!
a videoban található számnak a címét szeretném megkapni köszönöm!
köszi

http://www.youtube.com/watch?v=PIVRxMh4jME
a video allat milyen zene megy???

http://www.youtube.com/watch?v=Z6JENcwGefU

pls megtudná mondani valaki ennek a videonak a címét!
nagyon köszönöm
szasztok!
Évek óta keresek egy zenét amit sajna nem találok.Ha valaki tud segítsen, please:
a '90-es évek közepén nyomták a német viva-n (de lehet hogy a vh1-en),élõben is volt,két feka csaj énekelte és a refrén az volt hogy: ON and ON and ON.
Tudom nem sok de ha valaki tud kérem segítsen kideríteni hogy mi a szám címe. plíííííííízzzz
nightsucker
Köszi!De ez nem az!!2 nappal ezzelöt volt az europien music awards és ott az Ami Winehouse énekelte!!

[IMG]http://www.sg.hu/galeria/10574115691152314257.gif[/IMG]

Mincsi
hmm...nem vagyok biztos benne, de talán ez megy : Goodbye to you - Michelle Branch

Rush!

Mincsi
FATES WARNING - We Only Say Goodbye

Rush!

hali 😊
véletlenül valaki nem tudja, hogy a Két hét múlva örökké (Hugh Grant, Sandra Bullock) film bemutatója alatt milyen zene szól? már régebben is ugyanez volt, de most megint lesz ugye... thx elõre is ha vkinek beugrik 😊
The Protector
Ngayon nagyon fontos.Kérem nézzétek meg.Nagyon kéne ennek a számnak a címe vagy legalább az elõadója.1perc 24másodpercnél kezdõdik
http://youtube.com/watch?v=lhQHXQMZ0a8

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

nightsucker
Hello.van egy olyan szám aminek a szövegében az van,hogy:We only say goodby......hundred times!!!Léccci mondjátok meg a szám cimét!elöre is köszi

[IMG]http://www.sg.hu/galeria/10574115691152314257.gif[/IMG]

Darab, amit 4 éve keresek 😛
Nem tudná valaki leírni, mi ez? 😛
Sajnos csak a dallamot tudtam félig-meddig rekreálni, ezt a zenét a TV2 használta régebben, bemutatókhoz. Szerintem valami filmzene, remélem minél elõbb tud valaki segíteni! (A szám alapja egy pörgõs kórus, kicsit hasonló az Immediate Music számaihoz, és Carmina Burana-hoz)
A fáradozásokat elõre is köszi!