16931
11552975001178628345.jpg
  • Willi Betz
    Hali! A videó elején lévő számnak az előadója és címe érdekelne. Zene felismerő nem tudott vele mit kezdeni...
    videó

Köszi!
  • Sharam4ever
    Tök véletlen megtaláltam youtubon most, de nem árulom el
  • Wicked Belzebub
    Skacok! Nem kell ez ide...
  • IMYke2.0.0.0
    Ébredj fel, és nézz körül a topikban. Az általad kedvelt zenei stíluson KÍVÜL könnyebb segíteni okostelefon nélkül. S amit felismertem, azt én közöltem is.
    Neked innentől kezdve akkor sem segítek, ha tudok - maradj csak így.
  • Sharam4ever
    Foglalkozz a saját dolgoddal, ne velem, te hepciáskodsz amikor pont az a célja az oldalnak, hogy segítséget kérni ha nem tudja valaki a zenének a nevét. Eddig jól elvoltunk főleg Wicked Belzebub segített és jó volt a kommunikáció, nézd vissza. Segítőkészek voltak eddig, kivéve téged.
  • IMYke2.0.0.0
    Lerázhatnád ezt a stílust magadról, és esetleg segítőkészebb emberek vennének körül... de te dolgod, ha neked ez így menő, akkor csak csináld...
  • Sharam4ever
    Akkor nem nézed meg, neked fura a progressive, house stílus is, akkor az a te bajod, igazán nem érdekel, mit gondolsz, hiába rakok fel akármilyen progit gépre, nem ismeri fel, még a teloról sem, nekem nincs "okos" telóm, de olyan zenéket hallgatok, amik nem sláger zenék, meg ilyen divat zenék, hisz ezeken kívül is rengeteg jó zene van, tudod nekem nincs szükségem rádióra vagy sláger listákra,hogy jó, élvezetes zenéket hallgassak, nem csak techno stílusba.
  • IMYke2.0.0.0
    Tekintettel arra, hogy mindig fura stílusú zenék címeit keresed, én már rá sem nézek.
    Másrészt, tényleg feltehetnél már a gépedre / telefonodra valami zene felismerő progit :)
  • Sharam4ever
    Valaki megnézné mi ez ? http://www50.zippyshare.com/v/36429783/file.html
  • montressor
    OOO mily orommel toltotted el mar megint a lelkemet!
    Ismet agyon-nagyon koszonom!!

szep estet
  • Wicked Belzebub
    Ishome - Ken Tavr
  • montressor
    sziasztok

ismet van egy talalos kerdesem, h az alabbi mix vegen 1:04:00-tol kezdodoen nem ismeros veletlenul valakinek a zene?
    https://soundcloud.com/vj-six/six-subculture-structures-4

koszi elore is
  • Wicked Belzebub
    Ez lesz az...
  • Forolto
    Segitsetek légyszi: ezt a számot keresem.tudom,hogy Moby- lift me up,de nem tudom melyik remix.Ezer éve keresem a teljes számot.

Köszönöm.

Moby-Lift me up
  • SLICK
    Megpróbálom itt is hátha sikerrel járok. Szóval:
    Keresek egy számot, Shazam sem ismerte fel sajnos. Egy Hard Techno set-ből vágtam ki. Annyit tudok, hogy 2003-as vagy az előtti zene.
    Adok egy linket is ahol bele lehet hallgatni.

Hard Techno Track 2003

bár tuti nem sokan hallgattok ilyet, de próba szerencse! Előre is köszi a segítséget! :)
  • DjHexy
    Ez az! :D köszönöm szépen! :)
  • SASboy
    Sziasztok,

Ma hallottam reggel egy nagyon jó zenét, de sajnos kevésre emlékszem belőled. Ha jól emlékszem férfi énekelt, nagyon dallamos zene volt és olyasmi szövegrészlet volt benne, hogy húzd/told (vagy vmi hasonló ige) lejjebb/feljebb a szoknyádat. Ha valakinek van tippje kérem ne tartsa vissza.

Köszi
  • Mutans Zombi
    Ezt a zenei aláfestést nem tudná valaki megsúgni, hogy mi?
  • Sharam4ever
    Remek, király,köszönöm szépen!
  • Wicked Belzebub
    Rachel Row - L Square (Adam Port Remix)
    Minilogue - Doiicie A
  • Zoli007

Tudja valaki, hogy eme klasszikus alatt mi megy?
  • Sharam4ever
    Tudja vki ezeket? Köszi

http://www61.zippyshare.com/v/19023268/file.html
    http://www61.zippyshare.com/v/28449804/file.html
  • Wicked Belzebub
    Esetleg?
  • DjHexy
    Üdv! Van egy régi dal, azt hiszem szaxofonon játszanak benne. Egy nő és egy férfi beszélgetését mutatja be olyan módon hogy a hangszer mély és éles hangjával játszik. Már rég hallottam, de ha jól emlékszem nincs benne éneklés. Mi lehet a címe?
  • Sharam4ever
    Köszi azért :)
  • Wicked Belzebub
    Nincs találat...
  • Sharam4ever
    http://www32.zippyshare.com/v/69866684/file.html Magnézné valaki nekem? Múlt héten eljött haverom "okos"telóval 8-9 zenéből egyet sem ismert föl, csak tévesen :D Köszi
  • Coral Springs
    Köszönöm mindenkinek aki segített. Esetleg van aki tudja a 4 -est és a 6 -ost is ?
  • Norbi1990
    1. Rihanna - Stay
  • eksy
    Hááát, ízlések és...

Nálam a minőségi zenék között szerepelt a mű, a maga idejében.
    De még ma is a hallgatható kategóriába tartozik (és ez nem kis dolog!:)
  • IMYke2.0.0.0
    Azé' még mindig áll: nem hallgatok meg akármit - legyen az bármely korból származó.
    Sőt, nagy általánosságban, amiben énekelnek, azt én már nem nagyon [régebben más volt a helyzet].
  • Wicked Belzebub
    2: Röyksopp - What Else Is There?
    3: Slow Train - In The Black Of Night
    5: Ellie Goulding - Anything Could Happen
    7: Mike Candys - Sunshine
    9: Massive Attack - Paradise Circus (Gui Boratto Remix)
  • eksy
    8.

#16132 93-ból:)
  • IMYke2.0.0.0
    Egyetlen egyet sem ismertem fel. Tartok tőle, hogy ezek mai modern zenék, és azokból én nagyon válogatok, nem hallgatok meg akármit.
  • Coral Springs
    Összeválogattam 9db zenét ebben a videóban, valaki tud infót adni róluk ? Van amelyik tisztán szól, van amelyikben van háttérzaj.
  • Falkon
    Sziasztok!
    Most en szeretnek segitseget kerni! :)

A VOLT fesztival alatti zene kene nekem! MusicFm adta reklamkent, es a tv-ben is volt. Youtube-on van egy reklam, viszont az alatt nem az szol!
    Esetleg valaki nem hallotta, vagy esetleg ismeri?

Elore is koszonom! :)
  • IMYke2.0.0.0
    Sajnos (?) zeneiparban a drog, homoszex nem újdonság.
  • Wicked Belzebub
    Akkor talált, süllyedt...
  • dragon11
    hmm.

sztem is ez lesz az, köszönöm!!!!
  • IMYke2.0.0.0
    AIDS-okozta májrák, 39 évesen...