16931
-
#16205 Hogy eltűnjön végre az "1 új üzenet..." baromság - [SG.hu bug] -
bajusza #16205 Sziasztok! A 90-es evek zenei topikba irtam par keresett zenerol 34585-os hszben. Linket is raktam hozzajuk. Elore is kosz. -
#16204 Amit énekel az nem tudom micsoda, de a zene az ez:
-
#16202 Helo
Keresek egy zenét, ehez kérnéksegítséget
49:30 nál indul kb fél percig énekel a csaj.
sajna zenefelismerő csak a teljes mixet adja be.... :(
-
Madi92 #16201 Hey, nagyon gyér infoval rendelkezem a számot illetően!
Aktuális zene, valami muziká csatarónán hallottam. Ennyi maradt meg belőle: Wild West ooo oo ooo :D Meg régi filmekből mennek a bevágások a klipben. -
jackieee #16200 fuuu nagyon szeretném megtudni egy számnak a címét, de nem sokat tudok belőle.
gitárosok előnyben :D
szóval a deák téren gitározgattunk és oda jött hozzánk egy angol forma, és mondta hogy milyen akkordokat játsszak neki, amire ő énekelt.
a szám refrénje, ha jól emlékszem az volt, hogy "I need you"
az akkordok pedig G-D-F-C, és ez ismétlődött benne végig.
előre is köszönöm, ha ebből meg tudjátok nekem mondani!!! -
radio ottanta #16199 Bocs, csak egy gyors kérdés, több fórumra is feltettem: pár napja jártam (08.12.) Olaszországban, és útközben a Radio Ottanta-t hallgattuk (80-as évek slágerei). Kb. délután 3 óra körül, hazafelé menet közben hallottam egy zenét, de sajna, nem tudom a címét, de nagyon jó lenne megszereznem. Hülyén hangzik, de még egy sort sem jegyeztem meg belőle, viszont amire tudnék támaszkodni az az, hogy volt benne egy szintiszóló (talán a refrén után), amelyik nagyon hasonlít a Hét mesterlövész filmzenéjének 'orchestra hit' részéhez... Ez nem túl sok, de talán valakinek beugrik. Köszönettel, long live italo!!! -
#16198 Pitbull - Don't Stop The Party - Várkonyi Attila (Dj Dominique) megfejtette nekem.
-
Zsolti1977 #16197 Ezek valami szlovák albumok, nem erre gondoltam! -
#16196 Itt érdemes körülnézni.
Ui.: Az oldalról letölteni nem lehet!
Utoljára szerkesztette: VinylToy, 2014.08.13. 07:08:17 -
Zsolti1977 #16195 90-es években volt egy Rap válogatás, Rapmasters címmel. Public enemy, Beastie boys, Run DMc, LL.COOL J. STB. Nem találom ezt a válogatást sehol a neten. Ha valaki tud róla valamit írjon. Köszi! Ha valakinek meg van kazettán vagy CD-n, az is jó, ha leírná az együtteseket címekkel együtt! -
#16194 Szívesen :) -
Zsolti1977 #16193 Ez az! Erre gondoltam! Ez sokkal jobban is tetszett mindig! Köszi! -
#16192 Az előadó nehezen jutott eszembe [át kellett nyálazni a katalógusomat], de íme, az egyik legjobban sikerült The Power sample-használó:
"The Deff Boyz feat. Tony Mac...Swing (1990)" - Youtube / Discogs -
#16191 Továbbá: Chill Rob G...The Power (1990)
Kontrasztnak az eredeti klip: Snap...The Power (1989)
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.08.10. 14:46:10 -
#16190 A Snap számokat amúgy is szerették és szeretik remixelni / feldolgozni.
A másik ilyen: Hi-Power: Cult of Snap
Youtube-on -
#16189 Az egyik ilyen csapat: "The Power Band"
Nekik köszönhető például az első "Snap Megamix" is. Ez még nem volt hivatalos.
Egy szám tőlük: The Power Band...Snap Boogie
De gyakorlatilag szinte az ÖSSZES Snap slágert feldolgozták: Discogs - Power Band Discography
-
Zsolti1977 #16188 Amikor a Snap: The power című száma bejött az MTV-re, volt egy másik együttes, akik velük egy időben nyomták ezt a számot kicsi változtatással. Az együttes neve kellene, esetleg egy link ahol meg tudom nézni, vagy hallgatni. A Youtube-on nem találtam. Köszi! -
#16187 Nyilván hátrányban vagyok: manapság már nem járok diszkóba... -
#16186 Semmi köze ehhez, ez 17 éves zene. Amit keresek az max 2-3 éves!! Férfi énekel benne. Ma is játszák diszkókban. -
#16185 Köszi! -
#16184 DVBBS & Borgeous - TSUNAMI -
#16183 5:16-tól mi ennek a számnak a címe? Ismeri valaki esetleg? A videó nem lényeges, csak mi ez a zene:D -
#16182 Hát, nekem szinte azonnal ez ugrott be: Vengaboys...We Like To Party
Ha semmi köze sincs ahhoz amit keresel, akkor is érdemes meghallgatni :)
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.08.07. 17:39:19 -
#16181 Sziasztok! Keresek egy pörgős tánc zenét, elég ismert zene, már több éves. Férfi énekel benne:
Hey Yo.. Yo... Hey Yo.... We like to party -
#16180 Szívesen :) -
Zsolti1977 #16179 Naggyon szépen köszi! Király vagy! :) -
Wicked Belzebub #16178 B+, ez igen :)))
Ismerős a szám, de nem az én stílusom. ( ezt most finoman, árnyaltan fogalmaztam :) ) -
#16177 Biztosan akadna ebben a topikban olyan, aki életében nem hallotta még... -
#16176 Ki ne hallotta volna szerintem ezt a zenét, rengeteg 90-es évekbeli megamixben, yearmixben is benne van, ugyanígy a Delegation is. :) -
#16175 Egyik kedvenc számom - és én is nyomattam házibulikban, banketteken, és dizsiben is.
A sample - amit a remixük használ - egyébként a Delegation...Where Is The Love (We Used To Know) (Waiting for the Love Remix) [1990]-ből származik, amit Oliver Momm dobott össze. -
#16174 Szép megfejtés! -
#16173 Amit keresel: Jungle Brothers...What U Waitin' 4 - [1990]
A legjobb verziója: Jungle Brothers...What U Waitin' 4 (Jungle Fever mix)
A videón 2 perc 03-tól:
"So good morning, good afternoon, good night don't let the bedbugs bite" -
Zsolti1977 #16172 Hát ez nem az sajna.
-
#16171 De igen, a vatsuviginfo-ra nekem ez ugrott be. -
Zsolti1977 #16169 Ezt a klippet nem az én kérdésemre küldted, ugye? -
#16169 -
Zsolti1977 #16168 Nem is láttam a klipjét. Természetesen feketék játszák. Rapszövegből még: Gudmorning, gudáftenung, gudnájt orezby bézbox báj! Többet nem tudok sajna. -
Wicked Belzebub #16167 Mondanám, h ismerős, de lehet, h csak beflesselem magamnak :)
Nem tudsz valami mást a klippről, esetleg? -
Zsolti1977 #16166 Sziasztok! 90-es évek Rap zenéjét keresem! Fonatikusan tudom leírni a refrént: dzsa-ha-hú, je- vatsuviginfo! Youtube klip, együttes név, szám cím jöhet. Ha valaki ebből meg tudja mondani. Már rég óta keresem! Előre is köszi!