Mi ennek a számnak a címe?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
iylet találtam, biztosra nemtok menni mert zenét nem találtam
Source / From:
"Nordnatt" & "Hør min sang" by Kari Rueslåtten + Kingpin: Life Of Crime - Godfather Mod
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
1:28nál kezdõdik amire kiváncsi vagyok.Az ének az melyik számból van?
Azért kérdezem,mert a The playah féle artwork remixben is van ilyen nõi lassú énekes rész,az egy norvég csaj egyik száma.artwork,3:08nál kezdõdik az ének.Ha esetleg ez is máshonnan lett volna véve és vki ismeri pls mondja már meg az eredeti szám cimét.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
tudtok egy uj feldolgozott "She's a maniac" számról?
haver hallotta danubius rádioba.. csaj énekli és valoszinü hogy elég uj számrol van szo
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
MSI GX600PX-214hu Notebook
http://www.speedyshare.com/834216526.html
Elöre is kösz
MSI GX600PX-214hu Notebook
Tényleg köszönöm Hydroceph!<#worship>#worship>
http://www.youtube.com/watch?v=zhpFwpu0mGw]Faith Hill - There You'll Be
http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!
Tiszta véletlenségbõl megvolt, vagy esetleg tudsz vmi fasza oldalt?😛
kit kell kielégítenem érte?
Így simán letudom tölteni a zenéket.
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
a legelsõ figura bevonulása EMINEM feldolgozás alatt zajlik. Lehet tudni pontosan mi a címe?
thx
http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!
A www.esnips.com lehetett anno letölteni zenéket...ha valaki ismeri esetleg tud segíteni hogy most hogy lehet(ha egyáltalán lehet)?Mer több a cucc rajta mint a limwire találataiban.
Plz valaki.
THX
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
láttam a filmet de igy most fogalmam sincs, melyik jelenetrol is van szó
http://www.amazon.com/Harold-Kumar-Escape-Guantanamo-Bay/dp/B0015D3YXQ
görgess lejjebb, beletudsz hallgatni zenékbe
"Az utolsó, Hide Your Richess címû dal egy akkora Judas Priest riffel indul, mint a ház."
Tudja valaki, hogy melyik számról van szó?
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
tegnap 23:11 | privát | válasz erre | #9146
huhhh léccci léccci segítsen valaki!!!!!!!
a szám címe:muhahaha(elvileg)de sehol sem találom mert nem tudom az elõadóját
a szám román beütésû de valójában magyaruk éneklik,poén szerû és egy részletet tudok belõle:van nekem egy csíkos gatyám abban tratom a ceruzám midnennap irok vele de sosem fogy el a heyge...
valamint:jajj de szép a dacia...stb...
nyyaaaaggggyyyyon fontos lenne:S
plz plz plz valaki:'(
Year 2006
Engen a Halál völgye: Véres Bill Bosszúja címû film menüjében hallható szám elõadója érdekelne. A címe Blood, és a filmben is hallható csak sajnos sehol nem találom, ugyanis a film végén nincs feltüntetve az elõadó, csak az, hogy a szövegét Ralph Rieckermann szerezte.
Nagyon köszi a segítséget.<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
Harold & Kumar(kalandférgek 2)film a szám akkor szól mikor a két örült elmegy vmi raza házába és ahogy mennek befele a házban ez a zene szól!
ha vki tudja hogy meikrõl van szó....akkor megköszöném ha közölné😊
az albumot leszedtem abban nincs!😊
a szám címe:muhahaha(elvileg)de sehol sem találom mert nem tudom az elõadóját
a szám román beütésû de valójában magyaruk éneklik,poén szerû és egy részletet tudok belõle:van nekem egy csíkos gatyám abban tratom a ceruzám midnennap irok vele de sosem fogy el a heyge...
valamint:jajj de szép a dacia...stb...
nyyaaaaggggyyyyon fontos lenne:S
plz plz plz valaki:'(
Valami
ma hallotamm roxy rádión egy számot, de csak annyit írt ki az autósrádió, hogy "th and a". Ebbõl tudja valaki hogy melyik szám lehet?:S
stílusát tekintve vmi diszkós.
Elõre is köszönöm
Fontos lenne,ksözi mindenkinek!!
Peti