Mi ennek a számnak a címe?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem hallottam az adást, de valószínû, h ezt keresed! DJ. Schwede - Boom boom!

xy21
hahó az enyémet senki se vágja?

Magnumrolcsi
Tegnap este a Radio maxon hallottam egy klassz zenét. Külföldi volt.
Valami ilyesmi volt... csiki tam csiki tam csiki ti tam tam és alatta valamilyen fújós hangszer szólt.

Sugababes - About You Now
The Protector
Ez alatt a reklám alatt szóló zene címét vagy elõadóját megmondaná vki?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Hello! Errõl szeretnék megtudni több infot! Elõdaó, ilyenek... Lehet, h csak egy bootleg, de a vocal címe akkor is érdekelne... Ha tudtok, privátban válaszoljatok... Köszi elõre is!

Ranieri

Máté94
Köszi!😄
xy21
számot keresek:
2008-as
csaj énekel benne
ilyen diszkós dances stílusú
és van benne egy ilyen: uhlálálálá
többet nem tok sorry
elõre is thy

The Protector
Hy.Márrégebben is kérdeztem de most konkrét dologgal istudok szolgálni.Az a szám kéne ami a spar új egészséges cuccait mutatja be.Nõk vannak benne fõznek stbb.Alatta egy zene megy ami nyáromn soxor ment a rádióban.Nõi elõadó.Vki tudja esetleg?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

dragon11
Thx, nem tudsz olyan linket adni youtube-ról amibe nincs beszéd? mert itt is olyan van és kibaszott jó (Y)

Köszi, örök hálám haver😊

Máté94
SouD
Nem ismerni a lose yourself-et? <#falbav>

stilus?

dragon11
Ez alatt a .pps

(Power Point) kiterjesztésû fájl alatt megy egy zene, kéne a címe..😊 de így, hogy nincs benne ének meg úgy is h. van benne!

UI.: Nem kell egyáltalán Office hozzá, elég egy PPS viewer..😊

Nagyon kösziiiiiiiiiiiiiii.<#worship>

kopa1
Hmm kéne egy kis segítség!
Reggelente az MTV-n hallok egy számot aminek az elejét nem sikerül elcsípnem xD
Az eggyik jellegzetésségére emlékszem ami a dallam volt, de az nem sokat segít... Kb.:
Oh ooo ooo ooo-o-o-o-oh
Oh ooo ooo ooo-o-o-o-oh

Meg egy vami "from NY to LA".ra emlékszek...

Tudom hogy naggyon nagyonkevés de hátha valaki bír segíteni

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

Norbi1990
Nem Irígy Hónalj Mirígy véletlenül?
huhhh léccci léccci segítsen valaki!!!!!!!
a szám címe:muhahaha(elvileg)de sehol sem találom mert nem tudom az elõadóját
a szám román beütésû de valójában magyaruk éneklik,poén szerû és egy részletet tudok belõle:van nekem egy csíkos gatyám abban tratom a ceruzám midnennap irok vele de sosem fogy el a heyge...
valamint:jajj de szép a dacia...stb...
nyyaaaaggggyyyyon fontos lenne:S

plz plz plz valaki:'( <#help><#falbav><#hamm><#circling><#help><#help>
Japep
Köszi... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Prézli
A wikipedia szerint
Disturbed: Heavy metal
Avenger Sevenfold: Heavy metal / Metalcore
Celldweller: Industrial metal

Szvsz ha google, vagy wikibe beírod a stílusokat (esetleg youtube) akkor találsz pár számot.

Prézli
Hi all,

Az ebben a videóban szereplõ 2. zene (a firefighter után) címére lennék kíváncsi.
(Zenefelismerõ program sem találja, a szöveget meg nem értem.)

Elõre is köszönet!

Japep
Hello!
Én nem igazán számcímre lennék kíváncsi, hanem mûfajra... 😄
A kérdésem, hogy az Avenged Sevenfold, Disturbed, Celldweller és társaik milyen stílusúak Rockon belül?
+ Ha tud valaki hozzájuk hasonlót akkor megadhatná az együttes nevét... 😊

Elõre is kössz!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

dragon11
Hi.

Van egy magyar szám, elejét se a végét nem tom, csak ennyit a címébõl:

"Amely fogva tart" ez a címébõl van.. nem érteni mit mondanak magyarul de jó szám =D

thx..

Helló mindenki!
Láttam, hogy régebben már írták, de választ nem találtam... A National Geographic Channelen pár éve éjjel talán 11 órától egészen reggel 7ig ha jólemlékszem 7 zene ment alattuk természeti videókkal. Nem tudja esetleg valaki, hogy honnan szerezhetem be a videókat/zenéket esetleg nézhetem meg õket újra? Nagyjából négy és fél óráig kutattam utánuk, mikor hármat sikerült megszereznem, nem a legjobb minõségben, de a többi 4nek nyomát sem lelem.
Ha megvan valakinek vagy tud róluk valamit, kérlek ide írjatok: [email protected] , vagy vegyetek fel MSNre! [email protected]
Elõre is nagyon köszönöm!
Egy számot keresek,csak ne mtudom a címét! A videóklippben egy kroszmotoros van bõrdzsekiben megérkezik valami barlangos-sziklás helyhez,sötét van és tömeg veszi körbe,ujjonganak,motorozik is,90 évek végi zene,kicsit szerelemes pop,VH1 láttam!
Fontos lenne,köszi mindenkinek!!
norbi2fraktal
ennek mi a címe??? http://www.youtube.com/watch?v=ZPX6S4Cnp2c

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Nagyon köszönöm!

SouD
E.S. Posthumus - Nara

SouD
Megvan: E.S. Posthumus

SouD
Ment egy sorozat döglött akták néven(cold chase), annak volt a fõcímdal.

dragon11
Vlami Jenifer énekli vagy ki..

"Look my mum after Jenifer that?"

olyan érthetetlenül mondja, de szép szám..^^ nem baj ha nem tudjátok, nem olyan fontos..😊

Sziasztok!

Meg tudnátok mondani, hogy ezen videó elején szóló számnak mi a címe? Elõre is köszönöm!

Sland
nekem sosem segít senki 😞

Eric Prydz : Pjanoo

meglett...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

SouD
Wow kösz! Hydroceph neked is 😊

dragon11
Thanks so much maistro.😊

ja, akkor elkéstem

Sland
retro77 honlapján a 3as mp3playeren mi az elsõ szám?
sokszor hallottam már, de a címét nem tudom 😞

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

dragon11
Hali. Van egy magyar szám aminek nem tom a címét..

"Minden út összefut, az árnyékból nincs kiút egyszer még gondolj rám, hulló kõ zuhansz tovább"

Köszi..😊 <#worship>

davidka003
Hozzászólásokat nem kéne elolvasni?
CTRL+F és beírod, hogy "song" vagy "music" és biztos, hogy megtalálod.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

Rob D-Clubbed to death

Dj Furry
Sziasztok , nem tudja véletlenül valaki hogy ennek a videonak ami az elején van zene mi lehet? vagy mi a címe. Elõre is köszi a segítséget 😊

http://www.youtube.com/watch?v=bDvQknD8hno

Ajándék csónak ne nézd a lapát!

Hy!
lenne 1 kérdésem!Nem teljesen ide tartozik,de nem tudom h hol kérdezzem!
Valahonnan nem lehet letölteni azokat a mixeket amik a Filmmúzeumon szólnak hajnalban?Nekem nagyon kellenének,ha nem is azok a mixek akkor a dj-k nevei akiknek a mixei szólnak!

SouD
Ezt tudom, de ami 0:32ig van, azt már hallottam külön 😞

Ábéla boy
sziasztok, annak a számnak a címe érdekelne ami a viva tv Hills c. sorozat elején megy...ha tudtok segíteni megköszönöm😊

nem, keresem miota linkelted mert nekem is tetszik, de egyenlore semmi sajnos