Mi ennek a számnak a címe?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valami ilyesmi volt... csiki tam csiki tam csiki ti tam tam és alatta valamilyen fújós hangszer szólt.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Ranieri
2008-as
csaj énekel benne
ilyen diszkós dances stílusú
és van benne egy ilyen: uhlálálálá
többet nem tok sorry
elõre is thy
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Köszi, örök hálám haver😊
(Power Point) kiterjesztésû fájl alatt megy egy zene, kéne a címe..😊 de így, hogy nincs benne ének meg úgy is h. van benne!
UI.: Nem kell egyáltalán Office hozzá, elég egy PPS viewer..😊
Nagyon kösziiiiiiiiiiiiiii.<#worship>#worship>
Reggelente az MTV-n hallok egy számot aminek az elejét nem sikerül elcsípnem xD
Az eggyik jellegzetésségére emlékszem ami a dallam volt, de az nem sokat segít... Kb.:
Oh ooo ooo ooo-o-o-o-oh
Oh ooo ooo ooo-o-o-o-oh
Meg egy vami "from NY to LA".ra emlékszek...
Tudom hogy naggyon nagyonkevés de hátha valaki bír segíteni
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
a szám címe:muhahaha(elvileg)de sehol sem találom mert nem tudom az elõadóját
a szám román beütésû de valójában magyaruk éneklik,poén szerû és egy részletet tudok belõle:van nekem egy csíkos gatyám abban tratom a ceruzám midnennap irok vele de sosem fogy el a heyge...
valamint:jajj de szép a dacia...stb...
nyyaaaaggggyyyyon fontos lenne:S
plz plz plz valaki:'( <#help>#help><#falbav>#falbav><#hamm>#hamm><#circling>#circling><#help>#help><#help>#help>
Disturbed: Heavy metal
Avenger Sevenfold: Heavy metal / Metalcore
Celldweller: Industrial metal
Szvsz ha google, vagy wikibe beírod a stílusokat (esetleg youtube) akkor találsz pár számot.
Az ebben a videóban szereplõ 2. zene (a firefighter után) címére lennék kíváncsi.
(Zenefelismerõ program sem találja, a szöveget meg nem értem.)
Elõre is köszönet!
Én nem igazán számcímre lennék kíváncsi, hanem mûfajra... 😄
A kérdésem, hogy az Avenged Sevenfold, Disturbed, Celldweller és társaik milyen stílusúak Rockon belül?
+ Ha tud valaki hozzájuk hasonlót akkor megadhatná az együttes nevét... 😊
Elõre is kössz!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Van egy magyar szám, elejét se a végét nem tom, csak ennyit a címébõl:
"Amely fogva tart" ez a címébõl van.. nem érteni mit mondanak magyarul de jó szám =D
thx..
Láttam, hogy régebben már írták, de választ nem találtam... A National Geographic Channelen pár éve éjjel talán 11 órától egészen reggel 7ig ha jólemlékszem 7 zene ment alattuk természeti videókkal. Nem tudja esetleg valaki, hogy honnan szerezhetem be a videókat/zenéket esetleg nézhetem meg õket újra? Nagyjából négy és fél óráig kutattam utánuk, mikor hármat sikerült megszereznem, nem a legjobb minõségben, de a többi 4nek nyomát sem lelem.
Ha megvan valakinek vagy tud róluk valamit, kérlek ide írjatok: [email protected] , vagy vegyetek fel MSNre! [email protected]
Elõre is nagyon köszönöm!
Fontos lenne,köszi mindenkinek!!
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
"Look my mum after Jenifer that?"
olyan érthetetlenül mondja, de szép szám..^^ nem baj ha nem tudjátok, nem olyan fontos..😊
Eric Prydz : Pjanoo
meglett...
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
sokszor hallottam már, de a címét nem tudom 😞
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"Minden út összefut, az árnyékból nincs kiút egyszer még gondolj rám, hulló kõ zuhansz tovább"
Köszi..😊 <#worship>#worship>
CTRL+F és beírod, hogy "song" vagy "music" és biztos, hogy megtalálod.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
http://www.youtube.com/watch?v=bDvQknD8hno
Ajándék csónak ne nézd a lapát!
lenne 1 kérdésem!Nem teljesen ide tartozik,de nem tudom h hol kérdezzem!
Valahonnan nem lehet letölteni azokat a mixeket amik a Filmmúzeumon szólnak hajnalban?Nekem nagyon kellenének,ha nem is azok a mixek akkor a dj-k nevei akiknek a mixei szólnak!