Mi ennek a számnak a címe?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A számból annyit tudok, hogy " close my eyes".. ma hallottam a slágeren, általában ott szokott menni, néha még a danubiuson. Ismert szám csak most nem jut eszembe a pontos címe, egy férfi énekli, ha jól tudom. Ezt keresném, köszi!
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
Keresek egy számot. Nem tudom pontosan a szövegét de megpróbálom körülírni.
A stílusa rock szerû. A refrén a számban (tehát nem a ritmusa) hogy: „Ra-ta-ta-áli-rátátá” (ilyesmi) Ha jól emlékszem ezzel is kezdõdik.
Remélem tudtok segíteni! Elõre is köszönöm!
A Viva-n a Szexi vagy nem bemutató reklámjában megy egy zene.. szeretném tudni a címét, mert nagyon bejön!
Köszönöm!😊
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
Valami ilyesmi hogy
Baby dont just stop
Baby are u filled me
dont stop roc... me
crazy when inside in me
corner up with me..
Sziasztok...
ezt a zenét honnan tudom leszedni?nem tudna vki segíteni??elõre is köszi!
sziasztok
Na, papa helyett nana...
I wanna make up right now, na na
Bazz, ezt nemtom hogy nem hallottam ki...
Köszi szépen, azt hittem nem fogjátok tudni megmondani!!
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Annyit tudok róla, hogy a refrén vhogy így hangzik: I wanna be papapapapapa, vagymi 😄S:AÉ- (nem röhög, nem hallottam ki mit énekel ott). Amúgy semmit nem tudok róla. Nem tudja vki véletlenül?<#idiota>#idiota>
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
amit régóta keresek
de nem találom
az elején ilyen kisgyerekek "kiabálnak"
ilyen afrikai stílus szerûség AS_D?
de minimal meg house meg electro meg ilyesmi
vél. nem tudjátok melyikrõl beszélek?
nem tudom jobban kifejteni 😊))
Charade GTti
Elõrre is köszi!
9:20-nál 😄 kösziii
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
Csak ne húznának már le ennyi bört a "Blink"-rõl...
Mert adni jó és kapni se rossz! http://szivesseg.net
Ezt mintha anno kereste volna valaki.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Pedig tök jó 😄
Mert adni jó és kapni se rossz! http://szivesseg.net
Én (valószínû), h Kylie Minogue egyik számának a címére vagyok kíváncsi! Mostanában látom sokat a klipet, nem sok szöveg van benne, csak annyit énekel, h Love me, love me.... Ilyesmi! Ha valakinek beugrana, jelezze, köszönöm!
These are the songs in the video (if u download it):
0.00 to 2.40
2.54 to 5.22
(taken from TRAX 76)
5.24 to 6.08 and 6.47 to 7.33
6.08 to 6.46
7.34 to 8.23
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Gigabyte EX58-UD3R, i7 920, 6 GB Corsair DDR3-1600, Sapphire Radeon 4890 VaporX