Mi ennek a számnak a címe?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ RX7
üdv!
viasat 6-on szokott menni egy top gear-es reklám, stig-nek nincs munkája meg blablabla szóval arról szól, hogy megszûnt a top gear.
az alatt megy egy szám. annak kellene a címe!

elõre is köszi!

:3

Nekem a leírtakra ez ugrott be, de csak részben fedi le az általad megadott kritériumokat.
Én sem találtam egyelõre semmit. :/
Rajta leszek még az ügyön! 😉 Aztán írok, ha lesz valami.
Minden esetre köszi a "rámozdulást".

Sickness: valamit idézz a számból! Refrén vagy valami.
Sickness
hai!
egy régebbi számot keresek, még most is szokták játszani a rádiók, elég gyakran. na szal két faszi énekel benne egyik inkább csak a másikat kíséri és egy (vagy kettõ? :S) akusztikus gitár van benne és eléggé lassú a szám. állítólag a két faszi közt van vagy egy méter különbség, bár én ezt nem tudom csak azok mondták akik látták a klipet. D:

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

A DJ-k általában promo (white label) zenéket is tudnak beszerezni, amik hivatalosan sokkal késõbb jelennek meg...
Azért is gyanakszom erre mert semmilyen információt nem dobott ki a "barátunk" ezen szám remixeit illetõen.
Vagy pedig csak részben használták fel ezt a számot és teljesen más címet (illetve elõadót) kapott a keresendõ remix.
Azt lenne jó tudni hogy a remixben mekkora rész szerepel az eredeti szövegbõl... illetve mennyire biztos, hogy ez az eredetije a keresett számodnak.

Mert adni jó és kapni se rossz! http://szivesseg.net

Nem sûrûn járok dizsibe, de most voltam kétszer is és mindkétszer volt. Mondjuk f@sz voltam, hogy nem kérdeztem meg a DJ-t.
Tehát továbbra is searching for: Beverley Knight : Send Me, Move Me, Love Me jelenlegi kiadásban.
kastil
köszi!
Hát sajna pont az nincs benne, de mostmár legalább a többibõl tudok szemezgetni 😄

Majd holnap felrakom azt a részt, hátha tudjátok azért!
méegegyszer köszi.

Elindítod a mixet 28:00 elõtt pár mp-el majd elindítod az XP hangrögzítõjét (Kellékek - Szórakozás - Hangrögzítõ...) felveszel pár percet majd a kapott wav-ot konvertálod mp3-ba és feltöltöd valahova... (Csak ne rapidra!) Ez csak menni fog.

Itt elvileg leírták a tracklista egy részét... nézz bele, hátha...

kastil
Sziasztok, elég hülye kérésem lenne, de Valakinek nincs meg a "Coronita Session mix by Andrewboy, Aydan, Manic N .(Justmusic.fm).2009.09.05.mp3"
mix?

És ha igen, tiszta véletlenül nem tudja valaki, hogy mi szól 28:00 nál?
6,5 fél oras mix, 350 mega, nemtom hova feltenni, daraboláshoz meg nem értek =)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én mozillát használok, mikor megnyitok egy videót, melléírom ezt: &fmt=18 , így hq-ban megy, a C:\Users\x\AppData\Local\Mozilla\Firefox\Profiles\xxxxxxxx.default\Cache\ mappába tölti le, egy kiterjesztés nélküli fájlt, ezt megnyitom goldwave-vel és kimentem mp3-ba
LeWyTy
Nemtom menyire off és warez de lenne egy kérdésem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Youtuberol hogy lehet programmal úgy leszedni vidit hogy egybõl átkonvertálom mp3-ba?
Mer volt egy progim Free Download Managgaer, de már nemengedi letölteni egyik videót se. Pedig most raktam újra a gépet.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Na de írtál már egyáltalán a WebRidesTV-nek? Csak tudnak valamit errõl 😉

Jaja! Köszönöm szépen!😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

ranGer2
EEEE 😄 ez a szám ment ma a kondiban, és én is kérdeztem de senki.. :S

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

tdu Toyota
Könyörgöm ezt a számot valaki. Már egy éve keresem 😞 <#sir><#shakehead>

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

DMZ
ennek volt régebben valami korábbi verziója... az a trombitás rész volt benne leginkább... mi az eredeti dal címe?

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Hali!

Ami a clubplay.hu oldalon van zene, annak nem tudja vki a címét esetleg?
Sharks
Sziasztok! Tegnap hallottam a Roxy-n egy számot, aminek nem tudom a címét 18:26-kor. Valaki tudja esetleg, hogy mi lehetett ez, ill. hol tudnám kideríteni? Köszi!

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

qetuol
ok, de nem ismerek zene fórumokat (kivéve a sajátomét 😄)

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Magnumrolcsi
La Bomba feat. Los PriMos - Chiquitan

1. Jó, mondjuk a kishölgynek lehet most ezer1 más fontosabb dolga is van, mintsem, hogy halál pontosan utánanézzen ennek... Teszem azt 2 hét múlva írj neki újra és finoman utalj rá, hogy "ez" kicsit kevés és ha lesz ideje pontosabb infókat adjon.
2. lehetõség: vágd ki azt a zene-részletet, tedd fel pl. 4sharedra (mivel azon van lejátszó is) és linkeld be pl. break zenei vagy egyéb a témához passzoló (zenei) fórumokra. Majd csak felbukkan egy (break)zene guru és megvilágosítja elménket... (nekem is tetszik amúgy az a zene... csak nekem is ezer1 más dolgom van most, bocsi. De ha valamit megtudsz kérlek üzenj...persze ez fordítva is áll 😉

qetuol
igen megvolt, ezt írta:

Szia!

Break mix zenébõl lett felhsználva!
üdv. Timesz

na most erre varrjál gombot!

tdu Toyota
Fülüke
Üdvözlet!
Nem tudja valaki mi annak a számnak a címe, amiben ilyen szövegrészlet van?:

"nézd, ahogy a seggem robban szét!"
<#wow1>

De k*rvajó géped van istenem....

ranGer2
Hi!
??????
Érdekelne a videó alatt lévõ elsõ szám. Segítséget elõre is köszi 😊

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Felmész IWIW-re és a keresõbe beütöd: Szabó Timesz... oszt udvariasan bemutatkozol és rákérdezel illedelmesen a tracklistre 😉 Hajrá és gúd lák.

Magnumrolcsi
Ma végre sikerült megtalálni. 😄 Hála bátyámnak, hogy hallgatta a rádiót és gyorsan interneten megnéztem a rádió honlapján a címét. 😊

La Bomba feat. Los Prios - Chiquitan

qetuol
jó, mondj emailt 😄

Tomászító
ezaz ezer kössz<#worship>

valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu

Szerintem egy filmzene lesz az... nagyon olyan szagu. Írj a lányoknak, hátha elárulják.

S hol hallottad?

qetuol

Bebe555
Szia! Oké, hogy sokat játsszák, de hol?

\"Azért jöttem, mert senki nem várt!\"

chelseafan
jaja, ez house😊

jaj, ez kva jó<#eljen>
de ebben mi a techno?<#idiota>
chelseafan
Szevasztok!
Lenne egy dalszöveg: Beverley Knight : Send Me, Move Me, Love Me
Ennek van egy átdolgozott változata, amit mostanság játszanak. Egyszerûen sehol sem találom. Légyszi segítsetek, mert megõrülök! 😊 THX
Tomászító
tudna segíteni vki
van 1 technos szám és talán így kezdõdik "you take me for a ride" vagy hasonlóan
a roxyn szokott menni
elõre is köszi

valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu

Loleatta Holloway - Hit And Run (valami funk-house remixben)

Honnan, mibõl vetted fel?

chelseafan
Balazs15
császtok
zene ebböl kéne az a zene ami 1:02 nél van..vmien one more time😄..lehet h ez a cime is?😄
elöre is thx

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

VinylToy

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

ranGer2
Jobb oldalt a more info nem véletlen van...
de am:
Tomoyasu Hotei - Battle Without Honor Or Humanity

sziasztok, van egy szám, amit régóta keresek mp3-ban, biztos ismerõs lesz, akciófilmekben gyakran felbukkan.
Az alábbi videó 8-36 másodperce alatt van(a Linkin Park- What I've Done után)
http://www.youtube.com/watch?v=uoNnH9ioSuM
valaki mp3-mat vagy címet/elõadót lécci
köszi
Pepsi Twist
kösz mester

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

ranGer2
ja, szal erre ment.

ranGer2

leho94
az engem is érdekelne 😮

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"