MechWarrior4

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mektek 3 moddal néhanapján csak.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Játszik még valaki a játékkal? :)

"Ha LCD monitorod van" -> gondolom akkor nem zavarna a 60Hz, plusz nem tudna a monitorja a 85-t ;)

[NST]Cifu
Ha LCD monitorod van, akkor maradhat nyugodtan 60Hz-en, ha CRT-d, akkor refreshlock.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Videókártya tipusa?

Esetleg bepróbálhatsz egy Refreshlock nevû programot, vagy más hasonló jellegû cuccost...

hali olyan problémám lenne a játékkal hogy csak 60Hz-en hajlandó futni miközben a monitorom 85-öt tud hogy tudnám beállítani?

Nos klánunk elköltözött a következõ címre: http://hunterra.atw.hu/
Szeretettel várunk minden érdeklõdõt aki szeretne egy jó lövöldözni vagy akár olyat aki komolyabban szeretne foglalkozni e játékkal. Bõvebb infó az oldalon.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Próbáld meg CCCP kodekkel az egészet nekem azzal semmi gondja. De másnak is volt ilyen problémája már vele. Sajnos próbálgatni kell.

Shiwo
nekem meg nem ismeri fel az "új" (1 éves) videókarimat

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

hellósztok

Több év szünet után ujra elõvettem a játékot és mivel nagyon untakozok gondoltam ujra végig viszem a mercs-et(tizen sokadszorra:D),viszont az a gondom vele hogy codec gondja(évek óta ugyanaz a gépem van,szóval régen nem volt semmi baja a játéknak) van mert minden video bejátszásnál kidob az asztalra hogy nem tudja lejátszani a video-t és hogy akarom-e folytatni a játékot(rendszer ugrás,menü,intro),1 idõ után meg a kép hal meg és ujra kell tennem a játékot..szóval elég idegesítõ,nem tudja valaki hogy meik codec kéne hozzá?

illetve multizni is szivesen multiznék a mercs-el üdv
Melyik szerón küldöd?

Szokott valaki neten játszani vele?

Shiwo
jah, okés, majd próbálkozom

vagyis az mp3-nak nincs crackje. Felteszed a gamét az sp1 pachet az mp3-at és asszem akkor kell crackelni meg trükközni a virtuál meghajtóval

mp3-hoz az sp1 cracket kel használni annak nincs crackje

Shiwo
de az mp3-hoz nem találtam cracket :(

amúgy xp-m van

Vistát vagy XP-t használsz? az mp3-at meg sp1 crackelni kell és deamon toolsal próbálgatni és egy idõ után menni fog.

Shiwo
jah, bocs...hajnali 5kor még nem fog az agyam..

akkor jó
Fõnök, nem videókártya cserérõl beszéltem, hanem videókártya driver (meghajtó program) cserérõl. Ez az a program ami kicsit lebutithatja a cuccost :)

Shiwo
hát nem azért vettem 50k-s videókarit, hogy most visszategyek 1 régebbit -.-

nincs valami progi, ami "lebutítja" ?

Igen igen, megvolt a Black Knight is a végén. A neten láttam, sokan szivtak vele, úgyhogy ide leirom hogy legalább mi magyarok jól járjunk.

Szóval: annak idején közkézen keringett az MW4 vengeance olyan verziója, ahol a mélyen tisztelt krekkerek már az installban kicserélték az exe fájlt a feltört változatra, nem úgy ahogy az szokás, nevezetesen hogy az installt érintetlenül hagyják és egy külön könyvtárban odateszik a tört exe fájlt.

Emiatt a patch amikor ellenõrizte az exe-t, mivel az nem volt eredeti, egybõl ki is lépett. Szerencsére sikerült torrenten találnom egy original installt, abból kiszedve az exe-t már ment a patch.

Shiwo: biztos vagyok benne hogy nem a warezzel van a gond. Esetleg videókártya driver csere (nem feltétlenül a legújabbra, esetleg egy régebbire...)?

Shiwo
találtam vmi olyasmit a gémhez, hogy mechpak 3.02b (vagy valami ilyesmi..fejbõl nem vok benne biztos..)

csakhát nem tom vele elindítani, mert nem egészen eredeti a gémem..aki tud segíteni az elindításban az légyszi írjon privit (merthát eléggé warezka a dolog..)

sikerült e már felrakni a 3 kieget?
Shiwo
ellenkezõleg..a videók mennek, a menüvel van a gond..

Talán codec probléma (gondolom az intrók nem látszanak, céglogók meg ilyesmi). Tettél fel valami kismilió codecet felrako codec packot? Ha igen, leszedni, megpróbálni úgy...

Shiwo
Hali ! nem tom nézi-e még vki e topikot...

mechwarrior 4: merchenaries -szal lenne 1 olyan gondom, hogy vettem 1 elég bika gépet, s rossz vele a kép..mikor elindítom a játékot, csak sötétség van, meg az egér látszik..

danke

és ott mi a név/jelszó?
Hamachival megy a virágboltos verzió is.

szia

1-2 unalmas órámat eltölteném 1kis csihi puhival néha
a vengeance gyári de a 3kieg nem
egyébként müködnek együtt, de neten még nem próbáltam
Az oldalánál vannak az APU-k azokat kell kilõni és így nem tunak feltöltõdni és felszálni. Ha mindegyik mellett kilövöd mindhármat utána már csak ülõ kacsák és könnyû kilõni õket.

PanzerWolf
Sziasztok!Van egy olyan gondom a Vengeancéba,hogy elakadtam a 3. pályán.Megkellene semmisíteni 3 ilyen felszálló gömböt(nem tudom a nevüket).Nincsen annyi idõm,hogy szétlõjem õket.A társamat nem tudom irányítani.Vannak ilyen radaros kocsik velem de,azok nem csinálnak semmit.Tudnátok segíteni benne?

Azt jól teszed ^^

Elméletileg a black knight 1-es patch automatikusan fel rakja a vengeance 3-ast is. Ma kaptam egy havertól egy MW4.exe-t, bytr-ra azonos az enyémmel. Úgyhogy feladtam.
Tolok helyette mercenariest :)

Akkor nincs ötletem, nincs meg nekem ablack knight de akkor azt nem úgy kéne hogy Vengeance utána pr3 patch (asszem a 3. a legutóbbi) és utána a Black Knight? De az elõbb írtad hogy a Black Knihtot feltetted de a mechlabba belépve elszáll. Sztem akkor ott jó volt és valami driver hiba van.

Az a baj, kipróbáltam az angolt és a nordicot is (asszem az is angolul beszél). Ránézésre biztos nem német/francia/koreai verzióm van :)
Kipróbálva patch1, patch2, patch3, és black knight egyesitett patch is volt. Mind ugyanúgy akad el.

szerintem ha másnál is megvolt ugyanez a hiba akkor nem hiszem hogy a lemez hibás. LEhet hogy rossz pachet tettél fel rá.

No. Végigtoltam az MW4:Vengeance-t, gondoltam folytatnám a black knight kieggel. Fel is tettem, de a mechlabba belépve szétszáll.

Nyomozás után patchra jutottam - mármint hogy az kell. Sajnos a patch 0036-os hibával nem megy fel, ami ugye arra utal, hogy az MW4.exe nem eredeti.

Természetesen az (visszamásoltam a vengeance CDrõl, többször újra is installáltam az egészet szûz könyvtárba stb stb), próbáltam MW4 patch 1-3 közt mindegyikkel, black knight 1-es patchhel stb. De nem megy a dolog.

A neten láttam nem vagyok egyedül, többeknek nem ment.

Utolsó ötletem: akinek a régmúltban müködött az MW4 patchelés, megtenné hogy elküldi nekem mailben az MW4.exe-t a CDjérõl? Hátha esetleg a CDn sérült meg az EXE, és bár mûködik a játék, a checksum már nem OK.

[email protected] cimre és elõre is köszi.

A mekteknek nincs sok, amúgy én a mektek 3.02b-s modját ajánlom a többit nem próbáltam még ki. Ha ,egvan az eredeti akkor a pr1 pachet mindenképp tedd fel a Mercenarieshez (poin release 1).
Akit még bõvebben érdekel az ellátogathat ide Hunters of Terra

Köszi,

Idõközben kiderült, csak a katalógusomban találtam meg a Mercenariest, a dobozokban egy Vengeance pihent, kezdésnek ez is jó lesz.
Igazság szerint multira nem nagyon gondolok, single playerben tervezek nyomulni egy keveset :)
Az általad emlitett MODoknak van hatása a single játékmenetre?

Hali.

Én még a mai napig játszom a játékkal,multiba is.Gondolom az MW4 Mercenaries-re gondolsz.Ehhez akadnak szép számmal modok,ezen belül van Mektek által készített mod, vagy a NetBattleTech Hardcore mod, és a Mechstorm oldalán található Netmech IV mod.(De nemárt ha eredeti gyári játékod van)A lényegre térve ha több mechet meg fegyvereket akarsz a játékba akkor ezek közül tedd fel valamelyiket,de felteheted mind a hármat(nekem is fent van mind a 3).De ugyanígy akadnak pályák is szépszámmal a játékhoz.

Woww... legalább nem vernek agyon topik nekromanciáért :)

Szóval, miután elolvastam pár MechWarrior regényt, gondoltam megnézem az archivumom, rémlett hogy akad valami Mechwarrioros játék is a tarsolyban (annó még a pentium 1-esek korában toltam egy kétrészes meches játékot, nem a mechwarrior sorozat tagjai voltak, de ugyanaz a téma...)
Naszóval, rá is találtam a MW:Mercenaries részre. Tolta ezt valaki? Mielõtt belevágnék, a szimpla patchen kivül (egyetlen darabot adott az áldott Microsoft) érdemes még valamit pakolni hozzá? Gondolom ehhez is akadnak user modok szépszámmal... akárhogy is, ha valaki járatos a témában, ne tartsa vissza az infót. :)

Ezek szerint nem.

Van még jelentkezés? <#vigyor><#vigyor><#vigyor>

MarkBlade
Komolyan eltünödök emberi létezésem folyamán mennyi megbocsáthattatlan hibát követek el.. De megnyugtat a tudat hogy vannak olyanok ki figyelemmel követik fejlõdésem és finoman terelgettnek a megvilágosodás felé.. köszönöm.. :) lol..
Egyébként Tényleg keresek olyan embereket akik képesek lennének unalmas óráikat egy kis csihi - puhira szánni..
Mert nem vagyunk túl sokan ebben a játékformában.. sajnos..
viszont ezt nem neki kelet volna cimezned zsenikém... :P

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

lol, shu mit keres itt? :P
amugy tényleg nem kel uj topicokat nyitogatni sg-s arcok kényesek erre :P

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Tudod, van egy olyan dolog hogy KERESÕ, amibe beütöttem hogy mechwarrior...

http://sg.hu/listazas.php3?id=970767496
http://sg.hu/listazas.php3?id=974305724
http://sg.hu/listazas.php3?id=976308280
http://sg.hu/listazas.php3?id=986287692
http://sg.hu/listazas.php3?id=981058915

zaki
mintha már lenne ilyen topic

MarkBlade
Üdv!
Aki ezzen játtékkal játszik és érdeklõdik liga mecsek után keressen meg most indul a szervezés!Hosszú távú harcosokat keresek akik nem ijednek meg az ellenségtõl.. :)
[email protected]
Oldal 1 / 2Következő →