6047
-
#2805 két kis tünemény
-
#2804 -
#2803 'ccakát! -
#2802 Jó éjszakát :) -
#2801 ugyanezt akartam beírni :D -
#2800 vááá
na jóéjt -
#2799 [elvonási tünetektől szenved] -
#2798 :DD -
#2797 Mai rész ? -
#2796 jó, de legalább ne ütné egyik a másikat -
#2795 én mind2őt egyenlően.
:) -
#2794 de
de xakták-t jobban :) -
#2793 nem szeretni foci ? -
#2792 grrr -
#2791 ma és holnap BL, szóval csüt ig várni kell. -
#2790 A tegnapi részről:
ELLOPOTT LELKEK 1.
Ez az epizód Jim Engh-nek van ajánlva, aki 2000-ben, egy forgatás közbeni balesetben halt meg. Engh-et megrázta az áram és ez az életébe került, további hat másik közreműködő pedig megsérült.
Jim Engh 1691-ben született és 2000-ben halt meg, úgy, ahogy az Mulder sírkövén is látható.
John Doggett ügynök Vin Scully sportkommentátor társáról, Jerry Doggett-ről kapta a nevét. (Vin Scully volt az, akiről Dana Scully lett elnevezve.)
Ennek és a következő résznek az angol címe „Within” (belül) és „Without” (kívül). Ez Deep Throat egyik monológjából való, amikor az Áldást hozó ének című epizódban Mulder-hez beszél annak álmában: „Menj vissza. Ne nézz a sötétségbe, mert az is visszanéz rád. Ébredj fel és harcolj a szörnyekkel – belül és kívül.”
Ezzel az epizóddal megváltoztak a nyitóképsorok, a címfeliratok alatt új vágóképeket láthatunk, továbbá friss fényképeket az ügynökök igazolványain... -
#2789 Érdekességek:
RETTENTŐ SZIMMETRIA
A cím William Blake: A tigris című verséből való. „Tigris, tigris, fénylőn csillogó, az éjszakai erdőben rohanó, mily halhatatlan szem és kéz festette rád, e rettentő szimmetriád?”
Az epizódból készült novella-átirat a Tigris, tigris címet kapta.
A részben szereplő tigrist a Blake Towers-ben találják meg, ez megint csak utalás William Blake-re.
-
#2788 22:45 X-Akták - Rettentő szimmetria
Egy láthatatlan erő rázza meg az idahoi Fairfield utcáit. Két gondnok döbbenten látja, amint egy kirakatüveg szilánkokra robban és a környéket beterítik az üvegdarabok. Egy építőipari munkás meghal, ahogy az erő végigsöpör az utcán, ahol dolgozik. Nem sokkal később egy hatalmas testű indiai elefánt jelenik meg a semmiből. Az állat addig fut, amíg a kimerültségtől össze nem esik és a köréje gyűlt bámészkodók szeme láttára el nem pusztul... -
#2787 jaja -
#2786 Hmm, nekem cache-ürítés után is jó, nemtom mitől lehet
De megvan, az a lényeg :) -
#2785 Nekem image hosted by tripod-os kép van, d e alink alapján kimentettem és feltöltöttem. -
#2784 A hiba az ön készülékében van . -
#2783 Kész, a Scullysat is felraktam ami itt nem jelenik meg :) -
#2782 -
#2781 Yes sir! -
#2780 De mán, hogy ott legyenek mikor megnézi őket a srác ! -
#2779 Oké nem törlöm őket :) Majd ezeket is felrakom :) -
#2778 jaja vasárnaponként nyolcadik van -
#2777 jah ... -
#2776 Háttőő, jah
Banner folyamatban, a Te galériád adtam meg linknek, úgyhogy annyit kérnék, hogy amíg el nem készül a cucc, addig a képeket ne szedd már le légyszi !
És melóban kerestem én is pár képet, ezeket is tedd oda esetleg .
(bocsi ha már van közülük a galériádban, nem néztem át)
-
#2775 Na most akkor ez a 8. szezon? -
#2774 Dettó :) szia :)
Tuvok: remélem már te is ott vagy, de ébren! :) -
#2773 ok.
mentem ágyba.
bye. -
#2772 Most nincs fenn Photoshop a gépemen, de holnap megcsinálom. -
#2771 egyelőre ezt (#2765) a képet kéne berakni. (kék keret nélkül) -
#2770 Oké, akkor majd keresek :)
Igen, nemsoká jön :) Kiváncsi vagyok, hogy akkor végül is mit adnak. -
#2769 az jó lenne.
:)
mindjá' kezdődik ... -
#2768 Így hirtelen egyenlőre ezt a 22-t találtam, de kereshetek majd még :) -
#2767 vannak benne jó képek.
több is van ? -
#2766 Majd elkell tüntetni :) És a többi kép az emberekről? Milyennek találod őket?