X-akták (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
OFF
megyek nézni a Menekülõ embert
ON
Holnap X-Akták<#vigyor>#vigyor>
Neem, nem ittam sokat, de rohadt jól éreztem magam, annyit táncoltam, hogy az nem igaz<#vigyor>#vigyor>
Mission Impossible 2010: PRO Class
Duchovny és a Kristen-t alakító színésznõ, Perrey Reeves, a forgatás idején randevúzgattak.
A Tepes bár Vlad Tepes grófról lett elnevezve, aki Bram Stoker Drakuláját is ihlette.
Ebben az epizódban egyáltalán nem láthatjuk Gillian Anderson-t. Valóságban Anderson három részben nem játszott összesen, de a másik kettõben ügyes filmtrükkökkel megoldották, hogy úgy tûnjön, jelen van.
Egy férfi az esti partin felszedett nõvel fürdõzik, mikor az hirtelen rátámad, majd egy másik férfi tûnik fel injekciós tûvel a kezében.
Mulder visszatér irodájába, hét hónapja abbahagyott munkáját folytatni. Legutolsó ügye - aminek kitartó nyomozása több mint fél évig tartott - Dana Scully ügynök eltûnése volt. Az aktát berakja a többi közé, Scully aranyláncát pedig a nyakába akasztja...
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
Ezt ma találtam:The.X-Files.Season1.Disc1.Prev.1993.PAL.DVDR.HunDub.HunSub-Beginning
ÉS ami biztató, az nfo fájlból egy kis részlet:
BEGINNING presents: The X-Files - The Complete Seasons 1-9 (Coming very soon!)
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
Margaret Scully azt mondja Mulder-nek, hogy a keresztet tartó nyakláncot Dana 15. születésnapjára adta neki. Ez azonban ellentétben áll a Karácsonyi ének epizódban elhangzottakkal.
A sorozat eleji felirat ezúttal „Deny everything”-re (Tagadj mindent) változik, ezt X mondta, amikor kijelentette „Az egyetlen szabály Mulder esetében... tagadni mindent”.
David Duchovny kaszkadõr nélkül, maga játszotta el a felvonóliftes jelenetet.
...( az elõzõ rész folytatása ) Mulder lehallgatja otthon az üzeneteit, és hallja, ahogy Scully segítségért kiabál. Mire Scully lakásához ér, már nem talál ott senkit, csak a helyszínelõ rendõröket és Scully anyját, Margaretet...