X-akták (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

asszem jövõre megjelenik itthon sorban, érdemes megvárni
Sziasztok.
anyagáron odaadnám valakinek az x-akták összes részét divx avi-ba, ha kell (vagy mondjuk 20 Verbatim dvd-ért). Ellenben egy olyan kiadás, ami dvd menûs, dvd minõségû kép, magyar hang, angol hang, magyar felírat, extrák, akár házi készítésû is érdekelne!

Kösz!

Maate
FOX szerint is, Duchovny szerint is ott lesznek, mellesleg IMDB aktualizálhatna, 2009-re írják 😄

Ha elegen vannak a gonoszok, nem félnek az igazságtól!!!

Tuvok
Úgylegyen mert az jó .

Fenrir
IMDB szerint pedig benne lesznek mind a ketten.

A halál csupán a kezdet...

Tuvok
Ezt én is hallottam / olvastam már .
Meg azt is, hogy sem Duchovny, sem Anderson nem fognak benne szerepelni . Remélem nem igaz ...

A 20th century fox hivatalosan bejelentette hogy lesz 2. mozifilm. Dec. 10-én kezdik el forgatni. Júli 25.-én lesz a moztikban. Ez nem kacsa.

Összegyûjtöm a legújabb infókat és lefordítottam magyarra a lényeget meg majd így is fogok tenni, akit érdekel itt van a cím: http://x-files2.blog.hu

Elkészültem a saját dvd kiadásommal, egyenlõre csak az elsõ évad van meg de kellene egy kis segítség az extrák fordításához!
Ez engem is szíven ütött 😄
de mondjuk nem Stohl András miatt érdekel...
nekem megvan! szinkroinos meg minden.. de nem gyári dobozos. ha érdekel akkor..
w77d
sziasztok! itthon lehet kapni a sorozatot magyarul? ha igen akkor hol tudnám megvásárolni?

Tuvok
😄D

ZilogR

Van egy olyan petíció, ami egy '80-as évekbeli HP zsebszámológép újragyártását tûzte ki célnak, szerintem abból és ebbõl sem lesz semmi... Nem vagyok pesszimista, de mit mond az InterCom?! Ja, kiadjuk, évadonként dupla DVD, 19590Ft/évad, meg akarja venni 800-900 ember, de ennek a 3/4-e úgyis a haverjától másolja majd egy idõ után... Na, ez nekünk nem buli...!

Azért érdekel a dolog!

Nekem van olyan zsebszámolóm, 8990Ft-ért vettem. Ebay-on, ha ügyes vagyok, akár 200-400 angol fontért is el tudnám passzolni, akkora rá a kereslet. Ennek ellenére nemigen fog a HP pozitivan dönteni!

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

szia TUVOK!LEGALÁBB 100-150 aláírás kellene...jelenleg 4 van!!!
Tuvok
Hány aláírás kell ahhoz, hogy komolyan vegyenek ?

gyerekek! a peticio hu-n szavaztatok az x akták megjelentetéséért? ha nem tegyétek meg! köszi ha elég szavazat összegyûlne, megkeresem a sz...házi INTERCOMOT! SEGÍTSETEK!
Nyilván utóbbi.
Értem, de mi értesz sorba nézés alatt? Ahogy le lett adva Amerikában vagy a sorozat kódok alapján (pl. 5x01, 5x02, stb...)
Istencsászár
Igy van, bár az utolsó évad igencsak egymásra épül sõt, mivel ott inkább a fõszél lezárása vagyis olyasmi😊, történik így aki nem sorba nézi sok dologról lemarad. Az való igaz h a legtöbb évad inkább csak jelenségek kutatásáról szolnak, pár olyan résszel megtüzdelve ami a fõszálat viszi.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Fenrir
Nem nagyon kapcsolódnak egymáshoz a részek, van egy fõ szál amire vannak utalások és kitérések, de a legtöbb rész önálló.

Üdv

lenne még egy kérdésem,
Milyen sorrendben érdemes nézni az epizódokat az évadokon belül?

Mert ugyebár a forgatási kódok sorrendje, nem mindig egyezik azzal, ahogy annó TV-ben bemutatták õket (Original Air Date). DVD-re is a bemutatási sorrendben lettek feltéve az epizódok ha jól tudom, nem pedig a forgatási kód alapján...

Szóval: Forgatási kód sorrend, vagy eredeti TV-s premier sorrend?

Van ennek egyáltalán nagy jelentõsége, hisz gondolom nem véletlenül van így. Tud errõl valaki valamit??
Fenrir
Amúgy érdekes, hogy sokszor a színészek és a szinkronszínészek eléggé hasonlítanak egymásra. Pl Bud Spencer - Bujtor István.

Náray Erika

Fenrir
"Duett Stohl Andrással"

Inkább nem, kösz 😄

Hónapok óta kezdik a forgatást... 😊
mindkettõ jó, de azért eygszerre egy is elég sztem! valaki tud valamit a mozifilm 2-rõl?
Nyílván azon múlik, melyiket hallotad elõszõr utánna nehéz megszokni a másikat, nekem nem megy😊 (Györgyi Anna pedig nagy kedvencem)
http://xaa.hu

sztem mindenhogy jó az X 😊
Nekem pont Györgyi Annával tetszett jobban.
Elõször az 5-6. évadot láttam, és mikor a 7.-re jött Náray, hát nem tetszett a dolog. Azóta láttam az egész sorozatot a Viasat-on (szerencsére ladták teljesen idõvel), de így is Györgyi Anna tetszik jobban.
Tényleg! Bele se mertem hallgatni a többibe😊 Csak az 5-6. évad nem Nárays. Mindenesetre köszi, akkor azt a két évadot megszerzem angolul...
szerintem skacok nem valószinû hogy kiadják! 😞 túl görények ahoz! Swen! Szerintem csak abban a szinkronban klétezik! De ha jól emlékszem a 7-8. évadtól már újra nárai a hangja szkálinak! Csak reménykedhetünk a dvd-kben! Addigis érjük be azzal amink van! 😊
Üdv

lenne egy gyors kérdésem régi motoros x-akták rajongókhoz...

Szinkronosan néztem a sorozatot...eddig, de ugye az 5. évadtól már nem Nárai Erika Scully hangja...
Ez új szinkron lett? azaz van valahol egy Nárai-s verzió is, vagy nem létezik és ne is kutassam, csak azért mert ha nincs ilyen akkor inkább megszerzem angolul...

Elõre is köszi...
Szeretnénk ha meg jelenne. Ezért ha tudtok irjatok alá minnél többen.Hátha segit.A cim alább.kösz
Szerintem csak hitegetés ami azért van mert nemsokára kezdik forgatni az új mozifilmet, és annak egy kis reklám tehát megint behozzák a köztudatba, megint elindul az x-akták mánia... ez mondjuk azért jó, hogy talán valamelyik adó elkezdi majd megint adni, és akkor fel lehet venni a szinkronokat 😊
A sorozatjunkie meg azt írja hogy max.jövõre? áhhh.....nem lesz abból se semmi...
Sziasztok!

Az X-akták sorozat DVD-rõl nincs valakinek valamilyen infója?Most akkor ki fog jönni vagy nem?Vagy ez a megjelenés csak olyan hitegetés volt mint pl.amikor a Cigarettás férfi hitegette Skinnert? 😊))
hát.. ha rajongó vagy beéred egyenlõre azzal ami van 😉 én szeretem az x filest meg is szereztem, sztem jó! ez a legjobb az országban 😄 mivel dvdn még mindig nem adták ki 😄
Honnan tudnám meg szerezni?
Csak azért látom ilyen szörnyen mert amit nekem hoztak azon a szinkron helyenként elcsuszott volt és igy szinte nézhetettlen.Amit pedig a net-rõl töltöttem azt nem tudtam dvd lejátszon nézhetõvé alakitani.(mondjuk erre én nem jöttem rá hogy hogy lehet).
szerintem ha igazán kell szinkronosban olyanban tudod megszerezni mint nekem van! annál jobban akkor ha kiadnák dvd-n majd a 35. században! de szerintem ez nem annyira szörnyû mint amennyire lefested! én nagy rajongó vagyok és nagyon örülök hogy ez legalább van! 😄
Miért nem?Már anny gagyit adtak ki,pont a jót nem adják ki.
Nem vagyok számitogép zseni akkor ezt hogy tudom megoldani?
Mert tényleg nagyon érdekel. már minden honnan probáltam meg szerezni de képtelenség ami fent van a neten az borzasztó rossz.Az eredetit kivéve.
Nem akarlak elkeseríteni, de valószínû, hogy sosem fog megjelenni... van külföldi kiadás arra rá lehet tenni a szinkront és a feliratot. Ráadásul jobb is mert legalább azok normális kiadások extrákkal meg minden.
Remek ötlet feltétlen szólj ha találsz valamit 😄 Érdekes lenne bejárni a helyszíneket 😄
Sziasztok
Indult egy peticio,hogy az x akták dvd sorozat jelenjen meg magyar országon.Arra szeretnék megkérni mindenkit hogy irjatok alá.Lehet igy végre megértik hogy igény van rá.www.peticio.hu jelenjen meg az x akták.....nagyon köszönöm egy nagy rajongo<#help>
ZilogR
😉 1X79 😛

Más: Arra gondoltam, megkeresem a szabadban forgatott jelenetek helyszíneit a Google Earth-el - a Pilot-ot elkezdem szétcincálni, bár elég sok háttérinfo kell, mivel Chris Carter tényleg tartotta magát ahhoz, h a "filmben szereplõ személyek és helyszínek a fantázia szüleményei". De azért valahol csak le kellett forgatni...! Ha lesz vmi, jelentkezem! 😉 Esetleg be is segíthet vki! Egyszer még el is utazhatsz oda, ahol Mulder és Scully befordul az oregon-i Bellefleur felé menõ útra! 😉

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Azért 1X79 mert elõtte már forgattak egy sorozatot aminek az a címek, hogy Rejtett X-akták, és ez tulajdonképpen annak az utolsó, 79. része 😄
am valami olyasmit hallottam, hogy így jelölik azt, hogy ez a pilot epizód.
az x lehet 8 is szal 1879 xD
Fenrir
Mert 1979-ben forgatták 😄

ZilogR
az elsõ rész, a sebhelyek miért 1x79??

Nemtudom nekem megvan az egész, bár tényleg nem ropogós gyári de szerintem jóóó! Felraktam a gépre néhány codec-packot ment ahogy mennie kell! <#bee1>