X-akták (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
anyagáron odaadnám valakinek az x-akták összes részét divx avi-ba, ha kell (vagy mondjuk 20 Verbatim dvd-ért). Ellenben egy olyan kiadás, ami dvd menûs, dvd minõségû kép, magyar hang, angol hang, magyar felírat, extrák, akár házi készítésû is érdekelne!
Kösz!
Maate
Ha elegen vannak a gonoszok, nem félnek az igazságtól!!!
A halál csupán a kezdet...
Meg azt is, hogy sem Duchovny, sem Anderson nem fognak benne szerepelni . Remélem nem igaz ...
Összegyûjtöm a legújabb infókat és lefordítottam magyarra a lényeget meg majd így is fogok tenni, akit érdekel itt van a cím: http://x-files2.blog.hu
de mondjuk nem Stohl András miatt érdekel...
Van egy olyan petíció, ami egy '80-as évekbeli HP zsebszámológép újragyártását tûzte ki célnak, szerintem abból és ebbõl sem lesz semmi... Nem vagyok pesszimista, de mit mond az InterCom?! Ja, kiadjuk, évadonként dupla DVD, 19590Ft/évad, meg akarja venni 800-900 ember, de ennek a 3/4-e úgyis a haverjától másolja majd egy idõ után... Na, ez nekünk nem buli...!
Azért érdekel a dolog!
Nekem van olyan zsebszámolóm, 8990Ft-ért vettem. Ebay-on, ha ügyes vagyok, akár 200-400 angol fontért is el tudnám passzolni, akkora rá a kereslet. Ennek ellenére nemigen fog a HP pozitivan dönteni!
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
lenne még egy kérdésem,
Milyen sorrendben érdemes nézni az epizódokat az évadokon belül?
Mert ugyebár a forgatási kódok sorrendje, nem mindig egyezik azzal, ahogy annó TV-ben bemutatták õket (Original Air Date). DVD-re is a bemutatási sorrendben lettek feltéve az epizódok ha jól tudom, nem pedig a forgatási kód alapján...
Szóval: Forgatási kód sorrend, vagy eredeti TV-s premier sorrend?
Van ennek egyáltalán nagy jelentõsége, hisz gondolom nem véletlenül van így. Tud errõl valaki valamit??
Náray Erika

Scully énekel 😊
Elõször az 5-6. évadot láttam, és mikor a 7.-re jött Náray, hát nem tetszett a dolog. Azóta láttam az egész sorozatot a Viasat-on (szerencsére ladták teljesen idõvel), de így is Györgyi Anna tetszik jobban.
lenne egy gyors kérdésem régi motoros x-akták rajongókhoz...
Szinkronosan néztem a sorozatot...eddig, de ugye az 5. évadtól már nem Nárai Erika Scully hangja...
Ez új szinkron lett? azaz van valahol egy Nárai-s verzió is, vagy nem létezik és ne is kutassam, csak azért mert ha nincs ilyen akkor inkább megszerzem angolul...
Elõre is köszi...
Az X-akták sorozat DVD-rõl nincs valakinek valamilyen infója?Most akkor ki fog jönni vagy nem?Vagy ez a megjelenés csak olyan hitegetés volt mint pl.amikor a Cigarettás férfi hitegette Skinnert? 😊))
Csak azért látom ilyen szörnyen mert amit nekem hoztak azon a szinkron helyenként elcsuszott volt és igy szinte nézhetettlen.Amit pedig a net-rõl töltöttem azt nem tudtam dvd lejátszon nézhetõvé alakitani.(mondjuk erre én nem jöttem rá hogy hogy lehet).
Nem vagyok számitogép zseni akkor ezt hogy tudom megoldani?
Mert tényleg nagyon érdekel. már minden honnan probáltam meg szerezni de képtelenség ami fent van a neten az borzasztó rossz.Az eredetit kivéve.
Indult egy peticio,hogy az x akták dvd sorozat jelenjen meg magyar országon.Arra szeretnék megkérni mindenkit hogy irjatok alá.Lehet igy végre megértik hogy igény van rá.www.peticio.hu jelenjen meg az x akták.....nagyon köszönöm egy nagy rajongo<#help>#help>
Más: Arra gondoltam, megkeresem a szabadban forgatott jelenetek helyszíneit a Google Earth-el - a Pilot-ot elkezdem szétcincálni, bár elég sok háttérinfo kell, mivel Chris Carter tényleg tartotta magát ahhoz, h a "filmben szereplõ személyek és helyszínek a fantázia szüleményei". De azért valahol csak le kellett forgatni...! Ha lesz vmi, jelentkezem! 😉 Esetleg be is segíthet vki! Egyszer még el is utazhatsz oda, ahol Mulder és Scully befordul az oregon-i Bellefleur felé menõ útra! 😉
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
am valami olyasmit hallottam, hogy így jelölik azt, hogy ez a pilot epizód.