6047
-
#5303 Egy kis szívfacsaró vidámság - Walkin' in Memphis X-Akták módra -
#5302 Na jó, lehet csak én látom bele a hasonlóságot. :) -
#5301 naná :)
sőt, van valami másik dzines film, az meg aztán pláne gonoszvolt, mindig megkérdezte az emberkét hogy kívánna valamit, vagy nem tudom mi volt pontosan, és akkor a biztonsági őr mondta, hogy csak a testemen keresztül mehet át, erre fogta és keresztül ment az emberkén :D (aki persze meghalt)
szóval nem ez az egyetlen ilyen dzsinis film -
#5300 lol. Majd írjátok a fejleményekett, én is beszerezném. :)
Más: Most néztem meg a Bedazzled (Bájkeverő) című filmet, és azt vettem észre, hogy kísértetiesen hasonlít a dzsinájás X-akták epizódhoz. -
#5299 Ne lepődj meg: Magyarországon is elkezdik a DVD-ket kiadni.
Olvass vissza! -
#5298 -
#5297 Hallottatok valamit az első évad megjelenésről?
Mert akárhol kérdezősködtem, csak a tipikus hülye arccal tudtak válaszolni...
-
#5296 és mi az ok? lemorzsolódott a társaság vagy nem is jött össze vagy a webszolgáltatóval van gond?! -
levi121212 #5295 Nem megy. -
#5294 coolon megy most -
#5293 Még valami: az I Want To Believe borítóján, poszterjén azért nincs kötőjel, mert az X be van karikázva. Elég satnya lenne utána egy kötőjel.
-
#5292 Cs. Németh Lajost akarom!!!! :)
Ha belegebedek is, akkor is kifizetem érte azt a - hasraütök - 9.999 Ft-os árat! :)
A "24" lett volna még az a sorozat, amit megvettem volna szép sorjában, ebben az évben - de akkor azt elfelejtem [pedig szeretem nagyon, első 5 évadot angol/magyar divx-ben letudtam] és veszem az X-Files-t!
Bizony: X-Files és nem X Files = X-Akták és nem X Akták.
Mert a kiadós fórumon ezen öngyilkolódott valaki, hibásan.
-
hunter03 #5291 Nekem is nagyon régi álmom teljesülne ezzel :)
Biztos, hogy Rékasi-Náray szinkron lesz, csak kérdés hogy melyik?
Mert ugye több változata létezik, a régi , amiben pl. Cs. Németh Lajos szinkronizálja a Cigarettást(M1-es), vagy az új, amiben Szokolay Ottó(Viasat-os). Mondjuk ez tökmindegy, csak meg lenne már :)
Vajon mennyibe fog kerülni 1 évad? -
#5290 S akkor végre, egy lassan 16 éves álom teljesülne számomra: a kezemben lenne az egész, NAGYON JÓ MINŐSÉGBEN.
Remélem, Rékasi K. - Náray E. szinkronnal MINDEN RÉSZEN!!!
-
hunter03 #5289 Ahogy ott az egyik hozzászóló is írja, hiszem, ha látom :)
DE azért jó lenne. -
#5288 "Fox Mulder és Dana Scully természetfeletti kalandjai végre DVD-n is elkezdődnek hazánkban. Az X-akták első évada még az idén megjelenik DVD-n, s a folytatásra biztosan nem kell sokat várnunk."
INNEN
Mi a helyzet az XAA-val? -
#5287 mi a helyzet az x-akták alternatívák weboldallal? megy még a dolog? aki tud róla jelezzen, pls! -
tomcat1 #5286 most én se találom de tudom hogy tavaly még valamely magyar fansite oldalán fenn voltak, de most nemtom hol :( -
#5285 Sziasztok! Nem tudjátok, hol lehet még megtalálni a mulderizmusokat?
Ez az X-akták-ból összegyűjtött poénok összessége, nagyon sok oldal. Sok éve leszedtem, papírra is kinyomtattam, de eltűnt, most meg keresem neten, és sehol nem találom. Valaki tud segíteni? -
#5284 asszem Jay Hawkins-ra gondolsz a Frenzy c. számban rikoltozik így "frenzy brrrrrr" -
vjazemszkij #5283 sziasztok!
tudja valaki melyik az a szám ami többször felcsendül a szemfényvesztés epizódban? az a comin' a baby brrrrrrr ??? stbstb
thx -
Athor #5282 Eredetileg nekem se keltette fel a kíváncsiságom, csak aztán elkezdték adni a tv-ben, és utána néztem... most így, a 2. évad végén egész jónak gondolom. Bár télleg olyan, mintha a "john doe" tiniverziója lenne... :) -
#5281 Nekem a sorozat - egy rész után - erősen "tini". Le is mondtam róla.
Nincs türelmem ahhoz, hogy több rész megtekintésével esélyt adjak neki.
-
Athor #5280 A következő nem pont ide passzol, de azért elmondom:
Nem tudom, ismeritek-e a "Kyle XY" című sorozatot, de aki kedvelte az x aktákból Alex Krycek karakterét, vagy az őt alakító szinészt, annak javaslom, hogy nézze meg ezt a sorozatot. Ugyanis szerepel benne, méghozzá egy egész szimpi karakterrel. -
#5279 Ha nem nézted végig, akkor talán SPOILER-nek is mondható, bár már sok helyen olvashattál róla, hogy mi fog történni (azaz mi kéne, hogy történjen) az X-Aktákkal ezek után, de mindenképp még egy egész esti filmnek kell lennie, és az 2012 december 21.-e előtt, amely dátum ugyebár a Maya kalendárium végével függ össze.. -
#5278 jaja -
#5277 akkor a mozifilmek viszik tovább?
-
#5276 Van, kb a folytatása, lezárva még nincs teljesen:) -
#5275 amugy lezárják a sorozatot, és ugy ér véget? vagy a két mozifilmnek van vmi köze sorozathoz? -
#5274 na én most elkezdtem nézni, az elejétől:D régen mennyira paráztam ettől:D zeneéje még most is elég paráztatós mondjuk, eddig 2 részen vagyok túl, el leszek vele egy darabig:D régen csak összevissza láttam pár részt sajnos, adja amugy vmi tévé még? -
Athor #5273 Az első rész naon ütős; a 9/11 a csattanó... -
#5272 -
Athor #5271 Nagyon szívesen. :)
i2k: Sorry. :) -
#5270 Szemetek, gyors netetek van :)))))))))
[Nekem nincs otthon netem, falusi könyvtárból írok, 0,5 MBites] -
High end PC #5269 kössz, már én is leszedtem :)
majd vmikor megnézem :) -
Athor #5268 Én is csak pár nappal ezelőtt hallottam róla először... A sorozatot torrentről szedtem le, (http://thepiratebay.org/recent), a feliratot meg a felirat.hu-n találtam hozzá. -
High end PC #5267 Hűű, én erről nem is hallottam még!
Honnan lehet leszedni őket és a feliratokat?
Kössz!
Ádám. -
#5266 ez baromi jó volt! :)
mostanában kerülnek fel az x-akták részek ilyen DVD-sen, lehet leszedem és megnézem őket angolul is! :) -
Athor #5265 BUÉK -
Athor #5264 Az imént sikeresen megszereztem az X-akták melléksorozatát, a "The Lone Gunmen"-t eredeti nyelven, feliratosan! Gondolom szinkronosan nem is létezik... Nagyon állat! Mulder 3 segítője, Byers, Frohike, és Langly kalandjairól szól. Sajna csak 1 évadot élt meg a sorozat, még 2001-ben...