6047
-
#200 lemaradtam róla
Mulderrel mi történt -
#199 Gyorsabban járt a kezem, mint az agyam.
Megvették a 8. évadot!
Vasárnap már azzal folytatódik a szokásos időben (22.05). -
#198 Akinek van infója, hogy megvette-e a V3 az utolsó két évadod az szóljon! -
#197 Fel akartam venni a részt, hogy majd megnézem. Szép fekete a videoszalag anyaga, merthogy nem volt adás a v3-mon :( -
#196 HAGGYÁ! -
#195 Zsebébe dugsz egy kézigránátot akkor lehet akár még UFO is.
Hát hiányzoni fog a részekből ez tuti. Nem is volt nagy sikerük ezután, mert 2 évad után be is fejezték a sorozatot. Ami miatt nagyon érdekes lehet a hátralévő két évad az az, hogy állítólag rengeteg dolgot megmagyaráznak bennük ami eddig nyitott kérdés volt. -
#194 Muldör ufó??? Nem csak egy ufó-nauta??? -
#193 Na pápá Mulder...
Amúgy a végén visszajön még nem? Vmi rémlik,hogy a gyrek ilyen félufó lesz mert Mulderről is kiderül hogy ufó meg ilyenek... -
#192 Mai rész nem rossz eddig!
Gumiember tényleg rulz volt, meg farkasemberes is tetszuett... -
magnum #191 Huá, Lance Henriksen! :-LH
-
#190 Gumiember az egyik legjobb rész volt. De az is király volt, mikor a kukac bemászott az emberek bőre alá.
Tényleg nincs semmi izgalom a mostani részekben. -
#189 Mulder nékül tök szar lesz az egész.
Tök jó kiegészítették egymást Scully-val. -
magnum #188 -
#187 Én csak az x-akták magyar oldalán néztem meg a következő évad első epizódjában a képet és az a faszi volt az egyik képen aki Mulder után jön a sorozatban, a Terinátor 2 folyékony terminátorát játszotta. -
magnum #186 hmm -
#185 Hogy hogy az utolsó évad ahol Mulder szerepel???? -
#184 Megvették a 8. évadot vagy megint végig kell szenvednünk a 7-est legalább még1x?
Az epizód címéből következtetve ez lesz az utolsó rész ahol Mulder szerepel? Hiányozni fog a hülye poénjával meg a jó szinkronhangjával együtt. :)
Már csak 2 évad, remélem megvették és folytatják. -
#183 vasarnap a Viasaton 7/utolsó rész:
-
#182 Nekem tetszenek az ilyen részek is, az már igaz, hogy mostanában nagyon elszaporodtak ezek. Régebben olyan félelmes, parás feelingje volt, emléxem még, hogy paráztam anno a gumiembertől pl.
Mindját kezdődik is a mai ep. Ezt most megnézem:) -
#181 Dzsinájos nagyon durva volt :D Mikor Mulder visszavonta a kívánságát és benn állt az igazgatóságon :)
Kár, hogy nem X-agták fíling :( -
#180 Teljesen igazad van sajnos. Ez az évad eddig szerintem teljesen más, mint az eddigiek. 1-2 rész volt az ami valóban elgondolkodtatóbb, netán félelmetesebb volt de ez a tegnapi meg a virtuális valóságos rész meg a többi tele vannak hülye poénokkal semmi jó ötlet.
Ahhoz képest, hogy az első 4-5 évadban milyen rohadt jó részek voltak ezek a közelébe sincsenek. Sajnos látni, hogy elfogytak az ötletekből és a jókat már mind ellőtték. -
#179 Ezek az új részek nagyon gányok!
Egyszerűen már nem azért nézem meg, mert izgalmas és élvezetes, hanem mert egyszerűen kurva VICCES!!!!
Tegnapis puffogtam az ágyban a röhögéstől!
Tipikusan húzzunk le még egy bőrt a témáról esete, legyen minnél olcsóbb, nem számít ha gagyi, úgyis megnézik mert X Akták...
-
#178 Egy kicsit már átestek a ló túloldalára. Eszetlen hülyeségeket tudnak kitalálni. :)
Ettől függetlenül jó volt. -
#177 LOÁL!!!
Láthatalan pofa :D -
#176 LOÁL!!!
Nézitek az ikszakta? :D:D:D:D:D:D:D
Beheggesztették a pofa képét :D -
#175 AGYMOSÁS! -
#174 vasarnap a Viasat-on
-
magnum #173 Ehh, azután én se emlékszem semmire. -
#172 Mi volt a vége?
Most vagy elaludtam rajta vagy nem emléxem. Odáig tiszta, hogy leszúrja az ufót a honfitársa, aztán nem tudom mi történt. Az öreeg amúgy nagy szinész itt-ott elég sűrűn lehet látni mellékszerepekben. -
#171 :D
[SAJNOS NEM LÁTTA A TEGNAPI RÉSZT] -
magnum #170 = -
#169 hát elég tré volt ez az esti rész :( -
magnum #168 Hát ez is egy érdekes rész! Az elején Mulder beszélt az öreggel, az olyan volt mint amikor Luke először találkozott Yodával :D -
#167 Ezt már láttam egyszer, nem tartozik a kedvenceim közé, de volt már rosszab is. -
#166 jól ketdődik ez a rész is -
#165 pihentetik... -
magnum #164 Én nemértem, most mi van az idegenek támadása-arcnélküliek-bagós vonallal? -
#163 a vasárnapi epizód:
-
#162 kár hogy a movie is olyan volt mint a sorozat a vége felé: átment ilyen osszeeskuvés elméletbe, mindneki szegény muldert uldozi, az ufokrol meg alig esik szo, mindig ez a kocsog titkolozás... legalább a forgatokonvy ironak lehetne annyi bátorsága hogy kitalált vmi jobbat, mert ez a van és mégsincs történet nagyon elhuzott....
5/10 :) -
#161 Baze, meglehetne mind, de csak angolul. Marad a vijaszat.