6047
640px-The_X-Files_logo.svg.png
  • Alien
    jaja, a voodoo-s:)
  • Tuvok #239
    nah, ez jó rész
  • Factor_007
    az jó volt mikor Mulderék bemennek kihallgatni a csajt, és mikor a csaj elmegy Mulder beszól:"Nem tudom te hogy vagy vele de nekem kedvem támadt kiverni...valakiből a szuszt." :DDD
  • Tuvok #237
    holodekk powa
  • Tuvok #236
    hát ez elég gyenge volt ...
  • Eye-scream
    Eztismáláttam :C
    Nem olyan jó rész szvsz.
  • Tuvok #234
    jézusom, ez megint jól kezdődik :O
  • RelakS
    Ja, súlyos rész volt, mikor csak belenéztem, hogy hol tart a videó, akkor azt hittem, hogy egy valódi nyomozásba betuszkolták a két szereplőt, hogy ilyet is lássanak :)
  • Tuvok #232
    A járőrt, amelyiket először is megtámadta, megint nekiesett a dög egy házban, de nem ölte meg, mert felkelt a nap, így eltűnt . Ekkorra értek oda Mulderék . Scully kérdezte, hogy vajon visszajön-e, Mulder azt mondta, következő teliholdkor kiderül . Itt vége lett ....
  • Narancs
    Mi lett a vége?
    Bealudtam rajta sajna...
  • Tuvok #230
    Tegnap estit nézte vki ? Elég érdekes volt .
  • Random_
    vasárnap adnak új részeket hétköznap pedig korábbiakat ismételnek szóval kicsit variálva van :)

Nekem a lazább részek is nagyon tetszenek pl a tegnapi jó volt vagy az amelyik egy szerencsés emberkéről szólt.
  • Lacc
    Ez a Dágett ügynök sajna nem olyan jó :( Mondjuk nem volt olyan rossz rész ez a vasárnapi se, de azért mégsem az igazi.
  • Lacc
    És most nyújtják az arcát.
  • RelakSfromhome
    Elvitték a fejvadászok pár résszel ezelőtt
  • Factor_007
    elmagyarázná nekem valak, hogy hova tűnt Mulder?
    Sajnos csak a pénteki részeket tudom megnézni, ezért elég sok mindenről lemaradok :(
  • Eye-scream
    Tegnapi hatodikérzék/kör koppintás volt de azért nrm rossz...
  • Tuvok #223
    Sztem a vége ritka nagy marhaság volt ...
  • BaLeeX
    Egész jók mostanában az új részek.
    A tegnapi is tetszett (igaz rohadt fáradt voltam így a második felét hol néztem hol csukva volt a szemem de a lényegre emléxen) meg a múlt heti is fasza volt.
    Remélem folytatódik a tendencia.
  • Eye-scream
    Jah, láttam leadták egy 3 részes epizód középső részét, pfff....
  • shaba23 #220
    összezavarottam :)
  • menta
    összevissza ismételik
  • RelakSfromhome
    Szvsz kezdik előlről, mert láttam valami 30. rész, mek hasonló feliratok
  • Eye-scream
    Most amúgy mi a rosseb lesz, előről kezdik, vagy utolérik magukat a vasárnapi részekkel?
  • [Walaki]D`Lair
    lebabádzik!
  • shaba23 #215
    ezt néztemö...mulder elutaszott a marsianikóra..a dohányos meg aki a torkával szív, ledownhillezett a léőcsőn és elalutt!!!
    szkáli meg megterhesesedett
  • shaba23 #214
    aszténö nemtomö...nem nagyon nézem, csak amikor eszembejut :)
  • RelakSfromhome
    :D Még emléxem rá :D

Akkor mindjárt itt a mulder eltünik rész, igaz? Azt sajna nem láttamö...
  • shaba23 #212
    Scully milyen fejjel púderolta a hullát!!
  • Garfield
    Nna, a tegnap rész a g*ci dzsinnel állat volt.
  • RelakSfromhome
    Ma fogják krumplivá verni muldert meg scullyt :D
  • janos666 #209
    Hüje kérdés, de le lehet tölteni valahonnan az összes (nemtudom 100 vagy 200 is volt az?) X-akták részt (a sorozatot)?
  • Alien
    ehh... tényleg , nem vettem észre bocs azért volt mert visszavontam először, mert volt benne vmi amit kiakartam szedni, de előtte kimásoltam , hogy ne kelljen újra írni, de ezekszerint volt amit kétszer szúrtam be... na mindegy.. no comment
  • I.C.ram
    Maga mindent kétszer mond, kétszer mond?
  • Alien
    http://www.foxstore.com/

Ide a Searchbe írjátok be, hogy X-Files. Na amit ott kiad, iszonyatosan elfogadnám!ehh 1000 dolcsiba kerül az összes Nálunk miért nem jelenik meg így??? Bezzeg a Jóbarátokat kiadják... Szerintem lenne az X-Aktákra is igény.miért nem jelenik meg így??? Bezzeg a Jóbarátokat kiadják... Szerintem lenne az X-Aktákra is igény.
  • Jano
    Kszagtágö!
  • Ramza
    Mert képes belelátni mások gondolatába, és az ufók(kal leszerződő emberek) félnek, hogy egyszer rossz helyen lesz, és leleplezi az összeesküvést.
    Legalábbis annak idején ez volt a sztorija a srácnak, én már azt hittem, rég eltették láb alól.
  • BaLeeX
    Mulder! Váááááááááááááááá!
    Ahhoz képest, hogy felét átaludtam a résznek elég jó volt.
    Azt mondja el nekem valaki miért keresik azt a srácot akit a végén Mulder cipelt?
  • gazo
    remélhetőleg vasárnap a viasaton:

• BaLeeX
    http://x-aktak.hu

Olvasd el az epizód tartalmát. Requiem volt a címe.

Röviden: elvitték az ufók.