6047
-
#240 jaja, a voodoo-s:) -
#239 nah, ez jó rész -
#238 az jó volt mikor Mulderék bemennek kihallgatni a csajt, és mikor a csaj elmegy Mulder beszól:"Nem tudom te hogy vagy vele de nekem kedvem támadt kiverni...valakiből a szuszt." :DDD -
#237 holodekk powa -
#236 hát ez elég gyenge volt ... -
#235 Eztismáláttam :C
Nem olyan jó rész szvsz. -
#234 jézusom, ez megint jól kezdődik :O -
#233 Ja, súlyos rész volt, mikor csak belenéztem, hogy hol tart a videó, akkor azt hittem, hogy egy valódi nyomozásba betuszkolták a két szereplőt, hogy ilyet is lássanak :) -
#232 A járőrt, amelyiket először is megtámadta, megint nekiesett a dög egy házban, de nem ölte meg, mert felkelt a nap, így eltűnt . Ekkorra értek oda Mulderék . Scully kérdezte, hogy vajon visszajön-e, Mulder azt mondta, következő teliholdkor kiderül . Itt vége lett .... -
#231 Mi lett a vége?
Bealudtam rajta sajna... -
#230 Tegnap estit nézte vki ? Elég érdekes volt . -
#229 vasárnap adnak új részeket hétköznap pedig korábbiakat ismételnek szóval kicsit variálva van :)
Nekem a lazább részek is nagyon tetszenek pl a tegnapi jó volt vagy az amelyik egy szerencsés emberkéről szólt. -
#228 Ez a Dágett ügynök sajna nem olyan jó :( Mondjuk nem volt olyan rossz rész ez a vasárnapi se, de azért mégsem az igazi. -
#227 És most nyújtják az arcát. -
#226 Elvitték a fejvadászok pár résszel ezelőtt -
#225 elmagyarázná nekem valak, hogy hova tűnt Mulder?
Sajnos csak a pénteki részeket tudom megnézni, ezért elég sok mindenről lemaradok :( -
#224 Tegnapi hatodikérzék/kör koppintás volt de azért nrm rossz... -
#223 Sztem a vége ritka nagy marhaság volt ... -
#222 Egész jók mostanában az új részek.
A tegnapi is tetszett (igaz rohadt fáradt voltam így a második felét hol néztem hol csukva volt a szemem de a lényegre emléxen) meg a múlt heti is fasza volt.
Remélem folytatódik a tendencia. -
#221 Jah, láttam leadták egy 3 részes epizód középső részét, pfff.... -
#220 összezavarottam :) -
#219 összevissza ismételik -
#218 Szvsz kezdik előlről, mert láttam valami 30. rész, mek hasonló feliratok -
#217 Most amúgy mi a rosseb lesz, előről kezdik, vagy utolérik magukat a vasárnapi részekkel? -
[Walaki]D`Lair #216 lebabádzik! -
#215 ezt néztemö...mulder elutaszott a marsianikóra..a dohányos meg aki a torkával szív, ledownhillezett a léőcsőn és elalutt!!!
szkáli meg megterhesesedett -
#214 aszténö nemtomö...nem nagyon nézem, csak amikor eszembejut :) -
#213 :D Még emléxem rá :D
Akkor mindjárt itt a mulder eltünik rész, igaz? Azt sajna nem láttamö... -
#212 Scully milyen fejjel púderolta a hullát!! -
Garfield #211 Nna, a tegnap rész a g*ci dzsinnel állat volt. -
#210 Ma fogják krumplivá verni muldert meg scullyt :D -
#209 Hüje kérdés, de le lehet tölteni valahonnan az összes (nemtudom 100 vagy 200 is volt az?) X-akták részt (a sorozatot)? -
#208 ehh... tényleg , nem vettem észre bocs azért volt mert visszavontam először, mert volt benne vmi amit kiakartam szedni, de előtte kimásoltam , hogy ne kelljen újra írni, de ezekszerint volt amit kétszer szúrtam be... na mindegy.. no comment -
#207 Maga mindent kétszer mond, kétszer mond? -
#206 http://www.foxstore.com/
Ide a Searchbe írjátok be, hogy X-Files. Na amit ott kiad, iszonyatosan elfogadnám!ehh 1000 dolcsiba kerül az összes Nálunk miért nem jelenik meg így??? Bezzeg a Jóbarátokat kiadják... Szerintem lenne az X-Aktákra is igény.miért nem jelenik meg így??? Bezzeg a Jóbarátokat kiadják... Szerintem lenne az X-Aktákra is igény.
-
#205 Kszagtágö! -
Ramza #204 Mert képes belelátni mások gondolatába, és az ufók(kal leszerződő emberek) félnek, hogy egyszer rossz helyen lesz, és leleplezi az összeesküvést.
Legalábbis annak idején ez volt a sztorija a srácnak, én már azt hittem, rég eltették láb alól. -
#203 Mulder! Váááááááááááááááá!
Ahhoz képest, hogy felét átaludtam a résznek elég jó volt.
Azt mondja el nekem valaki miért keresik azt a srácot akit a végén Mulder cipelt? -
#202 remélhetőleg vasárnap a viasaton:
-
#201 http://x-aktak.hu
Olvasd el az epizód tartalmát. Requiem volt a címe.
Röviden: elvitték az ufók.