6047
-
#280 milyen fogyatékos?? Nem az volt a vége, hogy arról a kis löttyről amit Mulder szerzett kiderül, hogy csak desztillált víz??? -
#279 Thx. -
#278 Fogyatékos lelőtte a tesvírit, mert hát a szerelem erősebb, a néni meg felszívódott -
#277 Help me!
Beállítottam a videót vasárnap este mert tudtam, hogy bealszok, ez be is következett csak a video nem vette végig a filmet. :(
Szóval aki látta az írja le nekem mi történt, odáig volt meg, hogy elkapták a csajt amikor meg akart lépni és a fogyatékos faszinak otthagyta a fegyvert a tesója és egyedül maradt a csajjal. Mi történt utána és mi lett a vége? -
#276 na kezdődik, és ez valóban: ötödik évad, első rész.
pedig de jó lenne elölről nézni:( na mindegy, ez van:) -
#275 jaja az első rész lesz, az ötödik szezonból:)
Íme -
#274 MAJD kiderül :/ -
#273 ÁLLÍTÓLAG TÉNYLEG AZ ELSŐ RÉSZ LESZ MA!!! -
Guy #272 Nem tudom,most akkor megint az 5,évadtól kezdik nyomni talán.PORT.HU szerint igen,na sebaj megnézzük újból:)
-
#271 23:10 X-akták (amerikai filmsorozat, 1993 - 1.) 45' (18) Visszatérés I
Ez melyik rész? Valóban az első lehet?
Utánnanéztem ez csak az 5. szezon.
28/6 23:10
Visszatérés I. /5. évfolyam 1. rész/
29/6 22:45
Visszatérés II. /5. évfolyam 2. rész/
-
#270 a tegnapi részt már láttam és azóta gyűlölöm. Szerintem annyira szar, hogy nem igaz. Ráadásul már harmadszor adták.:( -
#269 Az a legjobb mikor Scully méri le a szívet és megszólal a hulla, hogy arra még szüksége lesz :D -
#268 Nna, ezt nem láttam, sazl este videjó :D -
#267 Na a tegnapin szét röhögtem magamat, amikor a kriptában elkezdett arra a hülye zenére táncolni a csontváz, meg a végén a zombik tánca is állati jó volt . -
#266 jaa, igen ?!
persze, hogy tudom. -
#265 Nem volt rossz. -
#264 Mondták már, hogy ez ismétlés? -
#263 ez is volt már, de jó rész.
-
#262 Nem csak neked volt szar amúgy az adás haverom aki szintén X akták rajongó ma reggel mikor találkoztunk az volt az első szava. "Bmeg Jani nem tudtam felvenni az X aktákat nem volt adás!" :) -
neménvoltam #261 a tegnapi rész az nem semmi vót -
#260 ja szerintem is. Az eleje egész Silent Hilles volt :) -
Swillson #259 Hello Sracok!
Erdekelne valamelyikotoket a sorozat dvdn (1-9 evad) dobozban a gyari ar kb negyedeert? Ha igen, a [email protected] megtalaltok!
Tovabbi kellemes filmnezest! -
#258 Basszus, elfelejtettem megnézni Na mindegy... Van ez így -
#257 Nekem is!
Doggett is kezd kicsit megzakani. :D -
#256 Egész jó volt a mai rész. Legalábbis nekem tetszett. :) -
#255 "Nincs adás vagy kódolt"
Frusztrálóan érdekfeszítő ... -
#254 Hát az a vihar szépen elment mellettünk, csak a széléből kaptunk esőt, szél viszont volt rendesen . :( -
#253 Doggett Skinner-el nyomoz elég vontatottan halad a nyomozás mert Doggett logikus magyarázatot keres az nyomozás során.
Vihar felétek is volt nem? Lehet, hogy bekavart valamit. -
#252 hát bazzeg, f*szomat a matávkábelbe -
#251 Nézem veszem fölfele. :)
Jó véresen kezdődött 22 halott. :) -
#250 "Nincs adás vagy kódolt"
Csak én látom ezt ? -
#249 Na végre egy rész amelyiket még nem láttam... -
#248 Lehet, de most az elmúlt hónapokban csak a hetedik évadot adja és vasárnap meg a nyolcadikból ad le egy részt mindig.
Talán írni kellene a viasat-nak hátha közkívánatra lead korábbi szezonokat is. Én még anno nagyon régen láttam az első szezont és nagyon szerettem. -
Guy #247 Szerintem már leadta volna a Viasat,ha lett volna lehetősége.Amúgy valaki írta,hogy csak a 7.évadot ismétlik.Viasat az 5 évadtól vetíti és az 5.évadtól ismétli a sorozatot.Egy biztos,jövő héten vége a 7.évad ismétlésének. -
#246 Jaja az első évadokat is leadhatnák újra, nem lenne rossz:)
A mai epizód is volt már, szerintem jó rész:) -
#245 Asszem az első évadban volt a kedvenc részem, a Lombik c. rész .
Örülnék, ha leadnák . -
#244 Szerintetek van arra esély, hogy miután végigment lenyumják a legelejéről?
Bár szerintem az első mtv-s 3-4 évad nincs meg nekik ezért nem hinném de jó lenne, az első 1-2 évadban rohadt jó részek voltak! -
#243 Csak a 7. szezont ismétlik és az a 140-es résztől a 161-ig tart a tegnapi a 154. rész volt. -
#242 A régrbbi részeket miért nem ismétlik???
Ez a mai is már legalább 3x volt... -
#241 jah, jó rész volt sztem