6050
-
Tehát akkor ebben a résztem "szerepelt" előszőr Mulder. Ez azt jelenti, hogy nem maradtam le sok mindenről :) -
Volt egy ügy amin régen Mulder dolgozott, és a végén lelőtt valakit. És erről nem írt jelentést a Mulder. Ez pedig felkeltette Duget érdeklődését, és elkezdett nyomozni. Na a végén kiderült, hogy egy léleknyelő van a dologban és valójában Mulder azért lőtte le, hogy megvédje ezt a lényt. -
Hát ez tényleg elnyelő volt-fúj
Amúgy nem volt rossz rész bár a vége az eléggé sejthető volt... -
Hát én még most se értem, szokás szerint ... -
Ez most micsinált? Kiöltötte a második álkapcsát mint az alien vagy kijött valami a szájából? Nem láttam jól... -
ááh , először azt hittem, hogy visszatért, de utána kiderült, hogy csak egy visszaemlékezés volt egy régebbi eset kapcsán. Most pedig Duget és Skinner ment vissza a helyre mert pár dolgot tisztázni kell. Közben meg itt van ez az izé..ez fura emberszerű lény..érdekes... a reklám után okosabbak leszünk elvileg :) -
Nincs itt csak nyomoznak azután hogy mit csinált... -
bazz, lemaradtam róla
holvan, micsinál ?? -
itt a Mulder!!! -
Az X páciens volt a címe:
Mulder már nem hisz a természetfeletti létezésében, a kormány mesterkedéseit sejti a különös esetek mögött.
Kazahsztánban 1 erdőben csomó fölégetett kocsit találnak, majd Amerikában is, vmi hegy tetején.
Az összes elszenesedett áldozat nyakában ugyanolyan chipet találnak mint Scullyéban is.
Aztán Szkálli fölriad egy éjjel és vmi titokzatos hídra siet ahol már jópár hozzá hasonló chipes faszi tolong.
Aztán jön 1 űrhajó, meg egy pár szem és száj nélküli fazon akik elkezdik gyújtogatni a jónépet...Aztán jön a felirat: FOLYTATJUK... -
tegnapiban mi volt ? -
kapafog !
-
Ááááá mikor Mulder emlékszik a seriffre kissé más mint Scully esetében :D -
De attól kurvajó
-
Már vagy 2x láttam .
-
Jaja :D -
ez jó rész.
:) -
elrabolták az idegenek. -
Sztem csak elhitette azt is hogy meghalt, és hogy látják a hulláját, közben meg meglépett...
Vagy nem tom, sztem kurva tré részek ezek!
1.nincs mulder
2.szkáli már hisz a természetfelettiben
3.az új pofa a szkeptikus
4.egyáltalán mi a tosz lett mulderrel? -
Nemtom a végét nem értettem én se... Szerintem visszatért a halálból vagy egy másik elindult befejezni amit elkezdett... -
most akkor el se utazott a kis-ember ? -
Ez a mai rész is tök fasza volt, mostanában jó részek vannak! -
Roll #301 Valaki nem tud egy címet ahonnan le lehetne szedni a részeket? Nem baj ha angol. -
403 asszem -
Hány rész van összesen -
Ez a rész nagyon fasza volt! -
Állat ez a baba, ilyen kell nekem is :DD -
ez most jó rész volt szerintem, az előzővel eggyütt -
Én inkább az eb döntőt néztem :) -
Guy #294 tegnapi rész nem volt semmi,Okosfémek 
amúgy egész eredeti beszélgetések folytak Dogget és Scully között,különösen amiket az egykori T-1000 es mondott Scully-nak:
"Mit akar mondani?hogy Ray Pears valamiféle VASEMBER lett?
Ez csak a filmekben történhet meg Scully!"
"Ugyan,egy gép nem ismeri a bosszúállást Scully!"
-
-
The Great Mutato -
tegnapiban mi volt ? -
Garfield #290 Nekem viszont tetszett.
Ezt szeretem az X-Aktákban, hogy nem mindig vagy a "titokzatos-lényt-üldözünk-akit-persze-általában-nem-kapunk-el" sémát vagy Mulder UFO-hajkurászását látjuk, hanem vannak benne ilyen eredeti ötletek.
Vagy amikor egyetlen nap ismétlődött állandóan, amikor egy pár megpróbál kirabolni egy bankot, aztán Mulderék mindig bemennek és végén felrobban a bank. -
Hát ez ritka szar volt.... -
Ez most miért feketefehér ? -
Ez a mai rész egész jó volt -
Visszajön még. -
Passz... -
Mulder akkor most végképp kilépett a sorozatból, vagy vissza fog térni?